הזמנתי את Driver החדש מהם ב -9 לספטמבר, אחרי 21 ימי עסקים שלחתי להם מייל שלא קיבלתי את המוצר (כן, בדקתי עם הדואר ליד הבית שלי, כן הכתובת נכונה).
חזרו אלי דווקא מהר במייל וביקשו שאחכה 30 ימי עסקים...חיכיתי ועדיין לא הגיע. שלחתי שוב פעם מייל, אמרו לי שהם שישלחו חדש, שאלתי אם אפשר הפעם לשלוח לי עם מספר עוקב, טענו שהסיכוי שגם החבילה הזאת תלך לאיבוד היא נדירה והם לא שולחים את החבילות שלהם עם מספר עוקב (רק UPS או EMS).
שלחו לי את המשחק מחדש ב 19 באוקטובר, עד להיום לא קיבלתי אותו.
מישהו נתקל איתם בתופעה כזאת ? מה קורה עם המשלוח לדעתכם ?
blahdvd-מישהו נתקל בבעיות איתם ?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
נשמע קצת גבולי אבל אולי זאת תסמונת החבילות בקיץ, שמובילה להיעלמותן של חבילות בתקופה בה ילדים מחלטרים כדוורים.
וזה עדיין לא הגיע.
וואלה, לא יודע מה להגיד-פעם ראשונה שזה קורה לי.
הזמנתי משחק לאקסבוקס, טענו שהוא נשלח (ללא מספר עוקב) חיכיתי חודש לא הגיע.
פניתי אליהם, טענו ששלחו אלי משחק נוסף, חיכיתי חודש-עדיין לא הגיע!
הכתובת שרשומה אצלהם נכונה בדקתי כמה פעמים, סניף הדואר שלי מעביר לי חבילות מחו"ל על בסיס קבוע ללא כל בעיה. לא קיבלתי שום פתק ואף הגדלתי להיכנס לחדר החבילות של הסניף ולבדוק בעצמי פעמיים-כלום.
אז או שמישהו בדואר ישראל יודע לזהות את הלוגו של BLAH ובכל פעם לוקח לעצמו משחק או שניים, או שמשהו לא בסדר אצלהם שם בבריטניה. מה הסיכוי שדווקא אני נופל פעמיים בסטטיסטיקה של חבילות שנאבדו ?!
מוזר עוד יותר שאני שומע הרבה ביקורות טובות מישראלים שהזמינו מהאתר וטוענים שהמשלוח מהיר והם מבסוטים.
ביקשתי הפעם זיכוי כספי, לא אחכה שהם ישלחו עוד אחד--כבר עברו חודשיים וחצי מההזמנה הראשונה!
הזמנתי משחק לאקסבוקס, טענו שהוא נשלח (ללא מספר עוקב) חיכיתי חודש לא הגיע.
פניתי אליהם, טענו ששלחו אלי משחק נוסף, חיכיתי חודש-עדיין לא הגיע!
הכתובת שרשומה אצלהם נכונה בדקתי כמה פעמים, סניף הדואר שלי מעביר לי חבילות מחו"ל על בסיס קבוע ללא כל בעיה. לא קיבלתי שום פתק ואף הגדלתי להיכנס לחדר החבילות של הסניף ולבדוק בעצמי פעמיים-כלום.
אז או שמישהו בדואר ישראל יודע לזהות את הלוגו של BLAH ובכל פעם לוקח לעצמו משחק או שניים, או שמשהו לא בסדר אצלהם שם בבריטניה. מה הסיכוי שדווקא אני נופל פעמיים בסטטיסטיקה של חבילות שנאבדו ?!
מוזר עוד יותר שאני שומע הרבה ביקורות טובות מישראלים שהזמינו מהאתר וטוענים שהמשלוח מהיר והם מבסוטים.
ביקשתי הפעם זיכוי כספי, לא אחכה שהם ישלחו עוד אחד--כבר עברו חודשיים וחצי מההזמנה הראשונה!