בעיות בכרטיס מסך ATI 6450
-
hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
בחדר עבודה אני מפעיל מחשב מבוסס WIN7 64BIT שעבד דרך כרטיס מסך מובנה ב MB עם מסך VIEWSONIC VL930 בחיבור DVI ועם טלוויזיה PHILIPS 32PF7404 בחיבור HDMI
הוספתי לאחרונה כרטיס מסך ASUS מסדרת 6450 והעברתי את שני המסכים לכרטיס. למרות התקנה חוזרת של דרייברים , עדכון FLASH ושינוי פרמטרים שונים ב CATALYST, נשארו שתי בעיות :
-דפדפן FIREFOX קורס קבוע בהפעלה
-טלוויזיה מעוותת צבעים ודורשת מידי פעם כיבוי והדלקה - כמו RESET
משהו נתקל בבעיות דומות ?
הוספתי לאחרונה כרטיס מסך ASUS מסדרת 6450 והעברתי את שני המסכים לכרטיס. למרות התקנה חוזרת של דרייברים , עדכון FLASH ושינוי פרמטרים שונים ב CATALYST, נשארו שתי בעיות :
-דפדפן FIREFOX קורס קבוע בהפעלה
-טלוויזיה מעוותת צבעים ודורשת מידי פעם כיבוי והדלקה - כמו RESET
משהו נתקל בבעיות דומות ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
צבעים: תנסה לשנות את ה-Pixel Format בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך ל-RGB.
לגבי פיירפוקס אין לי מושג, לא חושב שזה קשור לכרטיס המסך.
לגבי פיירפוקס אין לי מושג, לא חושב שזה קשור לכרטיס המסך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
מסך שלם בצבע כחול/ירוק בחיבור HDMI PHILIPS
למרות שזה לא הגיוני ומוזר מאוד , הקריסה של FIREFOX כן קשורה לכרטיס מסך.
השארתי את ה טלוויזיה דרך הכרטיס מסך חיצוני בHDMI להרצת סרטים אך העברתי את מסך ה DESKTOP ליציאת DVI מובנית ב MB. הדפדפן חזר לעבוד תקין !!!
עדיין יש תופעת לווי לטלוויזיה פיליפס. לפעמים - במעבר תמונה - המסך מקבל צבע שולט ירוק וצריך לעשות RESTART כדי להוציא אותו מזה. הייתה לי תופעה דומה באחת הגרסאות הישנות של APPLETV מול אותו מסך אך עדכון IOS פתר את הבעיה . שינויי פרמטרים ב תוכנת CATALYST של הכרטיס טרם עזרו ....
השארתי את ה טלוויזיה דרך הכרטיס מסך חיצוני בHDMI להרצת סרטים אך העברתי את מסך ה DESKTOP ליציאת DVI מובנית ב MB. הדפדפן חזר לעבוד תקין !!!
עדיין יש תופעת לווי לטלוויזיה פיליפס. לפעמים - במעבר תמונה - המסך מקבל צבע שולט ירוק וצריך לעשות RESTART כדי להוציא אותו מזה. הייתה לי תופעה דומה באחת הגרסאות הישנות של APPLETV מול אותו מסך אך עדכון IOS פתר את הבעיה . שינויי פרמטרים ב תוכנת CATALYST של הכרטיס טרם עזרו ....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ניסית לשנות את ה-Pixel Format ל-RGB?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך, ב-catalyst (היום זה נקרא AMD VISION).
אני מניח כמובן שהורדת והתקנת דרייבר מלא מהאתר של AMD ולא מעדכון אוטומטי של Windows 7...
אני מניח כמובן שהורדת והתקנת דרייבר מלא מהאתר של AMD ולא מעדכון אוטומטי של Windows 7...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אגב, יש בתוכנה הזו (AMD VISION) שורת חיפוש בפינה השמאלית עליונה. פשוט תקיש שם Pixel Format וזה יביא אותך למסך המתאים.
בעיה ב 5770 או הlcd
לי יש את 5770 ועובד מצויין
היתה בעיית צבע אבל נפתר על ידי דרייבר
לי יש בעיה שמתי שמעבירים ל hdmi של המחשב בcd אז צריך לעבור לhdmi אחר ולחזור אז רואים והכל מצויין
אני לא יודע אם בעיה בטלויזיה בhdmi ולעמים קורה שאין שום תמונה ואני מכבה את הטלויזיה והכל עובד מצויין
וכן גם טלויזיה פליפס 8404
היתה בעיית צבע אבל נפתר על ידי דרייבר
לי יש בעיה שמתי שמעבירים ל hdmi של המחשב בcd אז צריך לעבור לhdmi אחר ולחזור אז רואים והכל מצויין
אני לא יודע אם בעיה בטלויזיה בhdmi ולעמים קורה שאין שום תמונה ואני מכבה את הטלויזיה והכל עובד מצויין
וכן גם טלויזיה פליפס 8404