התחדשתי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342

שליחה

למי שלא עקב אחר השרשור שלי כאן http://www.hometheater.co.il/vt150342.% ... 7%95%D7%9F

אז התחדשתי ברסיבר חדש Yamaha RX-A710 מסדרת ה- Aventage של Yamaha
ו... פשוט תענוג, אחרי 10 שנים עם הרסיבר הישן, קפיצת המדרגה מחזירה את החדווה של ק"ב, כאילו התקנתי מערכת בפעם הראשונה.

הרסיבר מחובר כרגע לסטרימר , ממיר של יס, DVD ולרשת הביתית
אני מזרים אליו מדיה (אודיו) מהמחשב הביתי ומדיסקים חיצוניים.
רדיו דרך הרשת (לימהה יש דטה-בייס של אלפי תחנות מכל העולם)
וידאו דרך הסטרימר (שגם הוא מחובר לרשת) עם upscale ל 1080 (במידה ויש צורך כמובן).
אין מילים ההתקנה הקנפוג הכל עבד כמצופה וחלק, (Y) (Y) (Y) לימהה.

אם יש שאלות בכיף..
בינתיים כמה תמונות..

הרסיבר בקופסה המקורית:
תמונה

ה- RX-V620 הישן והטוב, מפנה מקומו כמו אסקימואי על קרחון :( לצעיר והחזק יותר
תמונה

ה- RX-A710 מוכן ומזומן לעבודה....
תמונה

מקרוב יותר...
תמונה

מלחמת הכוכבים אימת הפנטום, Full HD , אךךךךךךךךך איזה סאונד ותמונה כלכך כיף!
תמונה

החלק הקדמי של המערכת, הסאב רחוק יותר בצד שמאל
מחר יחוברו האחוריים ויכוילו עם כל המערכת...
תמונה

היום אני יכייל את הרמקולים שוב, אחרי סידור מעט שונה של הרמקולים
עוד קצת הגדרות שיתוף ברשת
ועוד משחקים.... :) איזה אושר ועוד לפני החגים

בהזדמנות זו אני רוצה שוב להודות לכל החברים שעזרו לי כאן
ותודה מיוחדת לאבי (Y) :wink: על הייעוץ והתמיכה.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

שליחה

תתחדש ותהנה, רכישה מעולה (Y)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17939

שליחה

תתחדש ותהנה (Y) (f)

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458

שליחה

נראה סוף הדרך , תתחדש.

אהבתי גם את הרכישה מעבר ליים בעלות (הבנתי 2900 שקל כולל הספק ?) מצחיקה .

דרור.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442

שליחה

(b) איזה יופי, תתחדש ותהנה... (Y) (f) (b)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

תתחדש ותהנה!! (Y) 8)

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317

שליחה

תתחדש ! תהנה ! גם אצלי אני מקווה שאחליף את ה630 באחד חדש יותר...... (Y)
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46461

שליחה

נראה מצויין, תתחדש :אחלה:

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

תתחדש ותהנה (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

madror כתב:נראה סוף הדרך , תתחדש.

דרור.
...
הי madror, לי זה עלה יותר, כי הזמנתי מאמזון והרסיבר עלה 75 דולר יותר
דבר שני גם את השנאי הבאתי, אבי שהוא הראשון שייבא לארץ את הדגם הזה, שלח את השנאי עם חבר אז זה הוזיל קצת
לי יצא 3600 +- (עדיין לא קיבלתי את החשבון הסופי של המיסוי), עדיין זול ביותר

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

יופי, יופי, יופי.... 8) 8) 8)
קטע הבובה על הסנטר, שים לה איזה חבר שלא תרגיש לבד.... (או שהיא מחפשת את הכלב ?!)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

תתחדש ותהנה !!!

ספר קצת על ההבדלים בין החדש לישן מבחינת צליל כמובן
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

eyosha כתב:
madror כתב:נראה סוף הדרך , תתחדש.

דרור.
...
הי madror, לי זה עלה יותר, כי הזמנתי מאמזון והרסיבר עלה 75 דולר יותר
דבר שני גם את השנאי הבאתי, אבי שהוא הראשון שייבא לארץ את הדגם הזה, שלח את השנאי עם חבר אז זה הוזיל קצת
לי יצא 3600 +- (עדיין לא קיבלתי את החשבון הסופי של המיסוי), עדיין זול ביותר
...
מאחל לך פעם שלישית תתחדש (f) רסיבר מעולה (Y) .

לגבי המחיר ( נקודה למחשבה לרוכשים הבאים ), הוא לא ממש "זול ביותר" כפי שאתה מתאר.
המקביל האירופי RX-V671 עולה בארץ עם אחריות 3 שנים יבואן רשמי 4,400 ש"ח לפני הנחות...
אם שילמת כ 18% פחות מזה ללא אחריות...זו לא ממש "עסקת השנה".
לדעתי האישית, לא שווה להתעסק עם ייבוא ללא אחריות+ממיר/שנאי מתח חיצוני בהפרש כזה.

רק אם ההפרש במחיר הסופי עולה על 25% ... אז הויתור על האחריות+ ההתעסקות הנוספת "שווה" את זה.

לראייה, אני רכשתי RX-A1000 בארץ במחיר גבוה מחו"ל ביותר מ 25% וזה בהחלט שווה את השקט הנפשי.

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

טלHD כתב:
eyosha כתב:
madror כתב:

לגבי המחיר ( נקודה למחשבה לרוכשים הבאים ), הוא לא ממש "זול ביותר" כפי שאתה מתאר.
המקביל האירופי RX-V671 עולה בארץ עם אחריות 3 שנים יבואן רשמי 4,400 ש"ח לפני הנחות...
לדעתי האישית, לא שווה להתעסק עם ייבוא ללא אחריות+ממיר/שנאי מתח חיצוני בהפרש כזה.

רק אם ההפרש במחיר הסופי עולה על 25% ... אז ויתור על האחריות+ ההתעסקות הנוספת "שווה" את זה.

לראייה, אני רכשתי RX-A1000 בארץ במחיר גבוה מחו"ל ביותר מ 25% וזה בהחלט שווה את השקט הנפשי.
...
היי טל, תודה על האיחולים :) זה לא שלא חשבתי על זה...
אבל הנחתי (ואין לי מושג אם אני צודק) שמאחר והרסיבר הזה לא נמכר בארץ ומאחר והוא מסדרת Aventage ,
אז אמנם הפיצ'רים שלו זהים ל RX-V671 , אבל רמת הגימור והחומרים אמורה להיות איכותית יותר ואני מאמין שבארץ הוא היה נמכר ביותר מ 4400, כי כולנו יודעים שככה זה בארץ.

שוב יכול להיות שאני טועה, אבל אין אותו או לפחות לא ראיתי למכירה בארץ.
...
...

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

ואם הוא היה נמכר ב4400 ש"ח - 800 ש"ח שחסכת זה ממש לא מעט כסף, ואני חושב שכשמדובר ברסיבר של ימאהא גם לא צריך לחשוש יותר מדי מבעיות אמינות וצורך בהפעלת האחריות. הרסיבר הותיק שלי שהוחלף לפני כמה שנים ב STR-DG1200 של סוני (יבוא אישי מחו"ל) עדיין עובד אצל חבר, למרות שהוא כבר בן שמונה לפחות.

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206

שליחה

תתחדש נראה טוב!
אחלה שידה מאיקאה :lol: הייתה לי גם אחת כזו בחדר (Y)

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

eyosha כתב:
טלHD כתב:
eyosha כתב:
madror כתב:

רק אם ההפרש במחיר הסופי עולה על 25% ... אז ויתור על האחריות+ ההתעסקות הנוספת "שווה" את זה.

...
היי טל, תודה על האיחולים :) זה לא שלא חשבתי על זה...
אבל הנחתי (ואין לי מושג אם אני צודק) שמאחר והרסיבר הזה לא נמכר בארץ ומאחר והוא מסדרת Aventage ,
אז אמנם הפיצ'רים שלו זהים ל RX-V671 , אבל רמת הגימור והחומרים אמורה להיות איכותית יותר ואני מאמין שבארץ הוא היה נמכר ביותר מ 4400, כי כולנו יודעים שככה זה בארץ.

שוב יכול להיות שאני טועה, אבל אין אותו או לפחות לא ראיתי למכירה בארץ.
...
את ה- 671 אני מצאתי גם במחיר של 3,900 שקל עם אחריות יבואן רשמי. ואכן הנתונים הטכניים זהים אבל ה- 671 לא נכלל בסדרת העילית של ימהה.
לעניות דעתי ואני חוזר דעתי בלבד במקרה הספציפי הזה גם אם הפרש המחיר היה עומד רק על 300 שקל כנגזרת של כמה עלה לו לעומת המחיר של הדגם המקביל שקיים בארץ (כאמור "נחות" יותר), לא הייתי נוהג אחרת והייתי מזמין שוב מחו"ל גם ברמה של לאבד אחריות יבואן וויתור על תחנות הרדיו בארץ שזה כל הפער.
אם הייתי קונה בחנות רגילה בארץ אין שום סיכוי שהייתי צובר את הידע שצברתי מהשוטטות כאן בפורום, לא הייתי מנצל את יכולות הרסיבר בצורה מלאה (כפי שהתברר לי מההגדרות והכיוונים שהיו ברסיבר הקודם כי פשוט הייתי קונה, מחבר וזהו, לא הייתי מפשפש ובודק וחוקר בפורום וברשת) והכי חשוב הייתי מאבד את כל חווית הקנייה בחו"ל. לטעמי נפתח לי עולם חדש שלם שההנאה שהפקתי מהקנייה בחו"ל, מהציפייה שיגיע לארץ ומהידע שצברתי כאן - שווה לי את החיסכון הפוטנציאלי שיכולתי להשיג. גם אם יתקלקל אני מאמין שאוכל לתקן אותו אפילו פעמיים במחיר שאני קניתי בחו"ל.
אלעד - לך יש כנראה רק פעם אחת אבל נצטרף לקוות שלא נצטרך להגיע לשם... :)
...
...
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Mad
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 946

שליחה

תתחדש ותהנה (Y)

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

את ה- 671 אני מצאתי גם במחיר של 3,900 שקל עם אחריות יבואן רשמי. ואכן הנתונים הטכניים זהים אבל ה- 671 לא נכלל בסדרת העילית של ימהה.
לעניות דעתי ואני חוזר דעתי בלבד במקרה הספציפי הזה גם אם הפרש המחיר היה עומד רק על 300 שקל כנגזרת של כמה עלה לו לעומת המחיר של הדגם המקביל שקיים בארץ (כאמור "נחות" יותר), לא הייתי נוהג אחרת והייתי מזמין שוב מחו"ל גם ברמה של לאבד אחריות יבואן וויתור על תחנות הרדיו בארץ שזה כל הפער.
אם הייתי קונה בחנות רגילה בארץ אין שום סיכוי שהייתי צובר את הידע שצברתי מהשוטטות כאן בפורום, לא הייתי מנצל את יכולות הרסיבר בצורה מלאה (כפי שהתברר לי מההגדרות והכיוונים שהיו ברסיבר הקודם כי פשוט הייתי קונה, מחבר וזהו, לא הייתי מפשפש ובודק וחוקר בפורום וברשת) והכי חשוב הייתי מאבד את כל חווית הקנייה בחו"ל. לטעמי נפתח לי עולם חדש שלם שההנאה שהפקתי מהקנייה בחו"ל, מהציפייה שיגיע לארץ ומהידע שצברתי כאן - שווה לי את החיסכון הפוטנציאלי שיכולתי להשיג. גם אם יתקלקל אני מאמין שאוכל לתקן אותו אפילו פעמיים במחיר שאני קניתי בחו"ל.
אלעד - לך יש כנראה רק פעם אחת אבל נצטרף לקוות שלא נצטרך להגיע לשם... :)
...
מסכים עם כל מילה אבי (Y)
אילולי הקנייה בחו"ל, לא הייתי לומד את מה שלמדתי מהפורום והחוויה

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

UPnP

שליחה

חיברתי עכשיו את המחשב דרך foobar2000 (עם פלגין של UPnP) לשתף את המוסיקה שלי (ויש המון)
ישירות למגבר, המגבר מזהה את השיתוף בקלות ואני שומע מוזיקה באיכות מדהימה!!!! :!:
אני כלכך מתלהב המגבר והיכולות החדשות של הזרמת מדיה מהאינטרנט והרשת ישירות אליו, פשוט אופקים חדשים שנפתחים לי.
אני מתמוגג 8)

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”