מניסיון של כמעט 20 שנה עם אותה חנות תחת אותם בעלים (איתן),
אני יכול להמליץ בפה מלא על אגם-סטריאו מדיה.
באבן גבירול 86 ת"א.
(מופיע ברשימת החנויות:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... link&cid=2 )
סיפור "האהבה" התחיל בשלהי שנות השמונים, אז רכשתי רסיבר (סטריאו כמובן) של ימהה (RX-900) שהיה נחשב אז למוביל בקטגוריה. מכשיר מעולה, שהיבואן הביא כמותו רק בהזמנה מיוחדת, שנפגע ככל הנראה ממכת ברק או ספייק מתח רציני.
שבועות רבים חלפו כאשר היבואן (לא הנוכחי כמובן) ניסה לתקן במעבדותיו את המוצר ללא הצלחה.
לבסוף במסגרת האחריות, ולאחר שכשלו הניסיונות לתקנו ע"י החלפת כרטיסים שלמים שיובאו מיפן, נואשו ומסרו לי מכשיר חדש.
המוצר הפגום נמסר לאיתן, שהצליח להחזיר אותו לחיים לעשות עוד לקוח מרוצה מאושר, הואיל והמכשיר המתוקן נמכר במחיר מציאה.
מאז כל רכישותיי (אוריו ווידאו) אני מבצע במקום זה. שלחתי למקום חברים רבים, וכולם נשארו כאלו רק מרוצים יותר
הידע שלו ברמת רכיבי המכשיר וטיבם מקנה ערך מוסף, ומנע ממני הוצאות מיותרות ונפילה בפח של מוצרים יוקרתיים ללא תוכן אמיתי.
לסיכום, איש טכני בחסד עליון (תמיד טוב שיהיה משהו מקצועי שיטפל בציוד שלכם לאחר תום האחריות)
אדם הגון ואמין, שלא ידחוף לכם שום מותג מעבר לניסיונו הרב בתיקונים והתקנות בבתים.
לגבי מחיר, הוא תמיד הצליח להתמודד עם המתחרים.
החנות קטנה, כך שאל תצפו למגוון עצום וחדר השמעה גדול, אבל כאשר אתם מגיעים לגמר, ורוצים לבצע החלטה ורכישה
מושכלת, לא הייתי מדלג על האיש והמקום.
בברכה,
אבי
נ.ב. אם תציינו את שמי (אבי ורון) במקום, אני בטוח שהוא ישמח ואולי יצא לכם משהו מזה (לא, אני לא מקבל אחוזים).