מכתב ש-YES שלחו למשתמש באתר לגבי איכות ה-HD
אני מבין שאנו כבר לא נסכים, אבל אין שום קשר בין הביטרייט לכך שזה חומר UPSCALED או לא,
---אנחנו לא חייבים להסכים... ובקשר לחלק השני של המשפט שלך אתה גם טועה.
המקור לשידור ש YES רוכשת בד"כ מספקי התוכן ב HD אמור להיות מקור איכותי מאוד , הרבה יותר איכותי וב 1080P מקובץ MKV ממוצע, היכן מתחילה הירידה באיכות ?
1. בתהליך ה ENCODING ל שרתי הוידיאו שלהם שגם אמור להיות איכותי יחסית אבל כבר מוריד ל
1080I.
---מדוע אתה חושב שהחומר לא מגיע כבר ב- 1080I
וגם אם החומר מגיע כ-720P24 או1080P24 אז זה לא 'הורדה' לדחוס ל50I
2.YES יכולים לרכוש חומר ב HD ויכולים לרכוש חומר ב SD ולבצע עליו UPSCALE ואני רוצה לחשוב שרק מקרה 1 רלוונטי למרות שאנו בפרוש יודעים שחלק מהחומר נרכש ב SD כדי לחסוך בעלויות.
---אתה חושב שיס צריכה לשדר בערוצים כל הזמן חומר שהוא HD? למה אתה לא לוקח אפשרות שחלק מהיום וחלק מהסרטים יהיו סרטי SD שעברו UP SCALE רק כדי למלא חורים בלוח משדרים? למה בשעה 12 בצהריים כשקהל היעד אינו צופה צריך 'לבזבז' רוחב פס?
מה שכן שיש לך משיב לוויני אחד עם יכולת שידור של קצב נתונים נתון במקרה שלנו כ 60MBIT שנייה
ואתה משדר 10 ערוצים במקום למשל 2 ערוצים כמו שעשו בזמנו SKY ITALIA, או BBC שמשדרים ערוץ HD
בקצב מטורף על משיב אחד המקביל לאיכות בלו רי, אתה חייב להתפשר, כלומר אתה חייב לשתמש בדחיסה סטטיסטית ויכול לתת עדיפות לערוץ כזה או אחר בכל זמן נתון, מלבד זאת כאשר מתחיל מזג אויר בעיית בחורף, YES בד"כ מגדילים את מרכיב השידור המאפשר תיקון שגיאות, כדי להימנע כמה שאפשר מבעיות קליטה אצל המנויים, אם תשים לב באותו הזמן איכות כל הערוצים יורדת באופן מורגש.
לסיכום ל YES יש "עוגת" קצב נתונים שמתחלקת בין הרבה יותר ערוצים מבעבר ומלכתחילה חלק מהערוצים יקבלו חלק גדול יותר בעוגה, בד"כ ערוצי ספורט שצריכים מראש קצב נתונים גדול יותר כדי להעביר יותר פרטים (דשא עם הרבה שחקנים או תחרות שחייה) מאשר פרק בסדרה או סרט בלי הרבה אקשן או פרטים.
איך שלא מסתכלים על זה, קצב הנתונים הזמין לכל ערוץ ירד באופן משמעותי עם הגדלת חבילת ה HD, כך שבמיבחן התוצאה הסופי, כל ערוץ מקבל נתח קטן יותר "מהעוגה".[/quote]
בשאר ההודעה שלך אתה פשוט אומר את מה שאני אמרתי אבל מתיחס לזה כאילו זה משהו שלילי.
אתה גם לא צריך ללמד אותי על תהליכי דחיסה ו-INJEST, כפי שכבר אמרתי, בשבילי וידאו זה לא תחביב אלא מקצוע.
אני כותב מערכות דחיסה ו-INJEST ולכן מכיר את התחום טוב מאוד ועדיין העובדה שחלק מהזמן יס משתמשת בחומר שהוא לא HD במקור לא אומר דבר וחצי דבר על איכות החומר HD שהם כן משדרים.
הייתי רוצה לראות מדידות בשעות הערב משעה 21:00 ואילך שאז משודר לרוב תוכן HD אמיתי. מעניין מה יהיו התוצאות אז.
---אנחנו לא חייבים להסכים... ובקשר לחלק השני של המשפט שלך אתה גם טועה.
המקור לשידור ש YES רוכשת בד"כ מספקי התוכן ב HD אמור להיות מקור איכותי מאוד , הרבה יותר איכותי וב 1080P מקובץ MKV ממוצע, היכן מתחילה הירידה באיכות ?
1. בתהליך ה ENCODING ל שרתי הוידיאו שלהם שגם אמור להיות איכותי יחסית אבל כבר מוריד ל
1080I.
---מדוע אתה חושב שהחומר לא מגיע כבר ב- 1080I
וגם אם החומר מגיע כ-720P24 או1080P24 אז זה לא 'הורדה' לדחוס ל50I
2.YES יכולים לרכוש חומר ב HD ויכולים לרכוש חומר ב SD ולבצע עליו UPSCALE ואני רוצה לחשוב שרק מקרה 1 רלוונטי למרות שאנו בפרוש יודעים שחלק מהחומר נרכש ב SD כדי לחסוך בעלויות.
---אתה חושב שיס צריכה לשדר בערוצים כל הזמן חומר שהוא HD? למה אתה לא לוקח אפשרות שחלק מהיום וחלק מהסרטים יהיו סרטי SD שעברו UP SCALE רק כדי למלא חורים בלוח משדרים? למה בשעה 12 בצהריים כשקהל היעד אינו צופה צריך 'לבזבז' רוחב פס?
מה שכן שיש לך משיב לוויני אחד עם יכולת שידור של קצב נתונים נתון במקרה שלנו כ 60MBIT שנייה
ואתה משדר 10 ערוצים במקום למשל 2 ערוצים כמו שעשו בזמנו SKY ITALIA, או BBC שמשדרים ערוץ HD
בקצב מטורף על משיב אחד המקביל לאיכות בלו רי, אתה חייב להתפשר, כלומר אתה חייב לשתמש בדחיסה סטטיסטית ויכול לתת עדיפות לערוץ כזה או אחר בכל זמן נתון, מלבד זאת כאשר מתחיל מזג אויר בעיית בחורף, YES בד"כ מגדילים את מרכיב השידור המאפשר תיקון שגיאות, כדי להימנע כמה שאפשר מבעיות קליטה אצל המנויים, אם תשים לב באותו הזמן איכות כל הערוצים יורדת באופן מורגש.
לסיכום ל YES יש "עוגת" קצב נתונים שמתחלקת בין הרבה יותר ערוצים מבעבר ומלכתחילה חלק מהערוצים יקבלו חלק גדול יותר בעוגה, בד"כ ערוצי ספורט שצריכים מראש קצב נתונים גדול יותר כדי להעביר יותר פרטים (דשא עם הרבה שחקנים או תחרות שחייה) מאשר פרק בסדרה או סרט בלי הרבה אקשן או פרטים.
איך שלא מסתכלים על זה, קצב הנתונים הזמין לכל ערוץ ירד באופן משמעותי עם הגדלת חבילת ה HD, כך שבמיבחן התוצאה הסופי, כל ערוץ מקבל נתח קטן יותר "מהעוגה".[/quote]
בשאר ההודעה שלך אתה פשוט אומר את מה שאני אמרתי אבל מתיחס לזה כאילו זה משהו שלילי.
אתה גם לא צריך ללמד אותי על תהליכי דחיסה ו-INJEST, כפי שכבר אמרתי, בשבילי וידאו זה לא תחביב אלא מקצוע.
אני כותב מערכות דחיסה ו-INJEST ולכן מכיר את התחום טוב מאוד ועדיין העובדה שחלק מהזמן יס משתמשת בחומר שהוא לא HD במקור לא אומר דבר וחצי דבר על איכות החומר HD שהם כן משדרים.
הייתי רוצה לראות מדידות בשעות הערב משעה 21:00 ואילך שאז משודר לרוב תוכן HD אמיתי. מעניין מה יהיו התוצאות אז.
דודי.
למה אני לא מתפלא לשמוע תשובה כל כך לא מקצועית מפי נציגי רשמי?? מה יש אצל חלק מהחברות בארץ שפשוט מאכילות אותנו בתשובות הזויות שכאלו, ולמה זה מגיע לנו?בחרה YES לשדרג את מערכת הדחיסה שלה... כדי לאפשר את הגידול במספר הערוצים... כך שגם אם היה מקום לשאלה באשר ליכולת הדחיסה, היא הפכה ללא רלוונטית עקב העובדה שמדובר בדור חדש המטפל ביעילות גבוהה יותר בתהליך הדחיסה....
יכלו לומר את האמת בפשטות, ש"יס חרטה על דגלה הפצת תוכן רב ומגוון יותר ללקוחותיה על חשבון ירידה מסויימת באיכות". תשובה כזאת הייתה לגיטימית בעשרות מונים, ומציגה ביושרה את הקו האמיתי שבה נוקטת יס.
די כבר לאחיזת העיניים הזאת שפשטה כאן בארץ כמעט בכל נושא שצריך לספק בו הסברים!
ולעצם העניין -
יס משתמשת כמו כל העולם בדחיסת H.264 והיא לא המציאה את הגלגל בפורמט דחיסה ייחודי לה. דחיסה של יותר ערוצים על משיב בודד, תוריד את האיכות בממוצע לערוץ, וזה לא משנה מה החלוקה הפנימית בין הערוצים. המוסכמה הרווחת בקרב מביני עניין (ונכון, זו רק מוסכמה, לא תקן מחייב ולא מוגדרת בשום סטנדרט) היא שהרף התחתון הסביר לשידורי ערוץ ב-1080i בדחיסת H.264 הוא 8Mbps. לומר שיכולת הדחיסה "אינה רלוונטית" היא לעג לרש...
אז נכון שאפשר להגדיר עדיפויות לערוצים מסויימים על-פני אחרים, ואם ערוץ מסויים משדר תוכן "רגוע" אז הוא יירד בדרישות שלו לרוחב-פס לטובת הערוצים האחרים, אבל אתם מדובר פה על 10 ערוצי HD שבממוצע משדרים ב-5-6Mbps, ומי קבע שערוצי ספורט חשובים יותר או פחות מערוצי סרטים למשל? בסך הכל השונות בחלוקת רוחב הפס אינה גדולה בין הערוצים, ואינה יכולה להיות גדולה מידי (כי הכל תחום בעוגה ש-10 נהנים ממנה).
ודרך אגב, רוחב הפס מהווה את החסם העליון של איכות השידור - התמרות שונות נוספות שעובר התוכן בדרכו, רק יוסיפו לירידה באיכות.
כיוון שהוא משמש ככזה, מספיק להשוות את נתוניו המספריים המספקים מדד אובייקטיבי ראשוני לאיכות התוכן המשודר, בין מה שנותנת יס, לבין מה שנותנות חברות שידור דומות לה בעולם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
oreach
לדעתי כולם כאן פספסו בגדול. זה שיש כאן בעיה ברור לי, רק שלדעתי גם ב-3-4Mbps צריכים לראות טוב ממה שרואים.
הבעיה היא אחרת לדעתי.
לדעתי כולם כאן פספסו בגדול. זה שיש כאן בעיה ברור לי, רק שלדעתי גם ב-3-4Mbps צריכים לראות טוב ממה שרואים.
הבעיה היא אחרת לדעתי.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
Re: תשמע...
אנא הסבר מדוע אני טועה לדעתך? , אם יש לך חומר מסויים שעבר כבר UPSCALE והוא כבר מקודד ב 1080Idudil כתב:אני מבין שאנו כבר לא נסכים, אבל אין שום קשר בין הביטרייט לכך שזה חומר UPSCALED או לא,
---אנחנו לא חייבים להסכים... ובקשר לחלק השני של המשפט שלך אתה גם טועה...
תהליך הדחיסה לשרת הוידאו אמור לתייחס אליו אותו הדבר (אלא אם כן ישנו איזשהו FLAG שאני לא מכיר ב STREAM שאומר שמדובר בחומר שעבר UPSCALE ) או לחילופין החומר מגיע לשרת הוידאו כ SD ומומר ל HD
בתהליך הדחיסה או אפילו ב MUX בזמן השידור?
אני ממש לא יודע איך החומר מגיע ל YES אני לא עובד שם, בד"כ אמורים לקבל קלטות מהמפיץ, בעבר YES קיבלו את החומר על BETCAM-SP אנלוגי והיום אני מניח שהם מקבלים ב HDCAM או HDV וכן החומר יכול להגיע כפי שציינת גם ב 1080i אבל בכלל כל השוק הזה משתנה והיצרנים מוציאים היום ציוד מבוסס יחידות של FLASH וגם תומכים בהעברה ע"ג דיסקים קשיחים---מדוע אתה חושב שהחומר לא מגיע כבר ב- 1080I
וגם אם החומר מגיע כ-720P24 או1080P24 אז זה לא 'הורדה' לדחוס ל50I...
לדעתי זו בדיוק הנקודה שמטריפה את המנויים בפורום, YES משדרים SD "משופר" בערוץ HD בחלק משעות היום.---אתה חושב שיס צריכה לשדר בערוצים כל הזמן חומר שהוא HD? למה אתה לא לוקח אפשרות שחלק מהיום וחלק מהסרטים יהיו סרטי SD שעברו UP SCALE רק כדי למלא חורים בלוח משדרים? למה בשעה 12 בצהריים כשקהל היעד אינו צופה צריך 'לבזבז' רוחב פס?...
הבעיות מתחילות מבחינתי דווקא בשעות ה PRIME TIME שכל אחד מתיישב בסלון ורוצה לצפות בתוכנית האהובה עליו
בהנחה שהתוכנית לא הוקלטה מראש ב YES MAX HD וצופים בשידור חי.
dudil אני לא מכיר אותך ואתה לא מכיר אותי כך שאין לי שום שמץ של מושג מי כותב מולי, כל העניין לפחות בעיני בפורום שאנו מתדיינים על הנושאים ומשתפים מידע וידע.בשאר ההודעה שלך אתה פשוט אומר את מה שאני אמרתי אבל מתיחס לזה כאילו זה משהו שלילי.
אני כותב מערכות דחיסה ו-INJEST ולכן מכיר את התחום טוב מאוד ועדיין העובדה שחלק מהזמן יס משתמשת בחומר שהוא לא HD במקור לא אומר דבר וחצי דבר על איכות החומר HD שהם כן משדרים....
לצערי אין לי היום כרטיס מנוי של HD כך שאני לא חושב שאני יכול לבצע מדידות כאלה, בעבר הייתי לוקח את הכרטיס של YES ובאמצעות קורא כרטיסים ותוכנת CAM מבצע הקלטות ישירות על המחשב כ TS ללא עיבוד כלשהו.הייתי רוצה לראות מדידות בשעות הערב משעה 21:00 ואילך שאז משודר לרוב תוכן HD אמיתי. מעניין מה יהיו התוצאות אז....
כל מה שאני יכול לומר מבוסס על ניתוח סובייקטיבי והשוואות שמידי פעם יוצא לי לבצע בין חומר "שהושג" לבין שידור חי.
בדיוק כמו שאתה ביצעת והמסקנה הסובייקטיבית שלי היא שאני רואה הבדל משמעותי באיכות התכנים.
להערכתי האישית, הלקוחות הסופיים של YES שנמצאים פה בפורום מרגישים כי" YES לא מספקים את הסחורה"
מבחינת איכות התמונה בערוצי ה HD ובתור מי שראה איך ה BBC ו SKY ITALIA משדרים ב HD כבר ב 2007 אני בפרוש מסכים עם החברים בפורום.
ההשוואה ל MKV דחוס, מלכתחילה נועדה לתת איזה שהוא מקור להשוואה זמין לחברים בפורום, ההשוואה האמיתית, אמורה להתבצע מול שידור של ספקים אחרים בעולם כפי שהזכרתי,
זה קצת מזכיר לי את מה שעשו בזמנו חברות הכבלים בתחילת דרכם, ששידרו את ערוצי הבית מקלטות S-VHS במרכזי השידור שלהם, לעומת שידור "פיראטי" שהיה משדר מ VHS.
אני ממש לא משווה את איכות השידור של אז להיום אבל מכיוון שלרובנו יש היום גישה לחומר יחסית איכותי המנוגן באמצעות מזרימדיה או נגן בלו רי אז בכל מקרה עומד לרשותנו מקור כלשהו להשוואה , זו גם הסיבה שהיום קשה לנו מאוד "להסתפק" באיכות שידור ממוצעת בערוצי HD שלא לדבר על ערוצי ה SD למשל ערוץ 2 ו 10 שנראים לי הכי טוב היום דווקא בשידורי עידן+ ב DTT.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
עופר ברשותך, אז מה הפתרון אם כך ? ,להתנתק כמו שאני ועוד בפורום כבר עשו, (ממש מזיז ל YES) .oferlaor כתב:oreach
הבעיה היא אחרת לדעתי....
לצפות אך ורק בתכני בלו רי ואו MKV בקצב נתונים גבוה ש"השגנו".
אני גם ממש לא מסכים ששידור בקצב נתונים של 3-4Mbs צריכים להראות טוב בשידור HD ,זה היום קצב השידור המקסימלי בשידורי SD של עידן+ שידור ב HD צריך קצת יותר" בשר".
יש פה גם משמעות גדולה למקור, סרט מגורען מאוד או שידור ספורט מהיר יראו בד"כ רע בקצב נתונים כה נמוך.
לעומתם שידור חי איכותי ללא שינויים רבים מידי,סרט או סידרה חדשים יראו טוב יותר גם בקצב נתונים קטן יחסית.
Re: תשמע...
אולי התוכן שאני רואה כן משודר באיכות טובה (לדוגמא דם אמיתי) ואולי יש תוכן אחר שאיני צופה בו עם בעיות. אני אישית באופן כללי מרוצה למרות שכמו שאמרתי יש מה לשפר.arotman כתב:אנא הסבר מדוע אני טועה לדעתך? , אם יש לך חומר מסויים שעבר כבר UPSCALE והוא כבר מקודד ב 1080Idudil כתב:אני מבין שאנו כבר לא נסכים, אבל אין שום קשר בין הביטרייט לכך שזה חומר UPSCALED או לא,
---אנחנו לא חייבים להסכים... ובקשר לחלק השני של המשפט שלך אתה גם טועה...
תהליך הדחיסה לשרת הוידאו אמור לתייחס אליו אותו הדבר (אלא אם כן ישנו איזשהו FLAG שאני לא מכיר ב STREAM שאומר שמדובר בחומר שעבר UPSCALE ) או לחילופין החומר מגיע לשרת הוידאו כ SD ומומר ל HD
בתהליך הדחיסה או אפילו ב MUX בזמן השידור?
---תוכן שעבר UPSCALE הוא במקור SD. ביטרייט בשביל חומר כזה (ישן) מספיק כ-2-3 מגה ביט. החומר מגיע כ-CBR ויוצא VBR. מאחר ובעצם הוסיפו פיקסלים (לא מידע) צריך להגדיל את הקצב. לכן קצב ממוצא של כ-3-4 מגה ממוצע יספיק לעומת תוכן HD במקור שמכיל הרבה יותר מידע ולכן הקצב הממוצע יהיה גבוה יותר (סביב ה-5-6 מגה).
אני ממש לא יודע איך החומר מגיע ל YES אני לא עובד שם, בד"כ אמורים לקבל קלטות מהמפיץ, בעבר YES קיבלו את החומר על BETCAM-SP אנלוגי והיום אני מניח שהם מקבלים ב HDCAM או HDV וכן החומר יכול להגיע כפי שציינת גם ב 1080i אבל בכלל כל השוק הזה משתנה והיצרנים מוציאים היום ציוד מבוסס יחידות של FLASH וגם תומכים בהעברה ע"ג דיסקים קשיחים---מדוע אתה חושב שהחומר לא מגיע כבר ב- 1080I
וגם אם החומר מגיע כ-720P24 או1080P24 אז זה לא 'הורדה' לדחוס ל50I...ישר מה AVID או מתקני ה VIDEO ARCHIVING, היה בזמנו גם דיבור על העברה מאובטחת של השידור באמצעות רשתות סיבים (למשל באירופה)ובאמצעות רשת האינטרנט, בבתי קולנוע דיגיטליים למשל כבר היום משדרים ישירות מדיסק קשיח שהחומר בו מוצפן.
---אז הנה אנחנו מסכימים
לדעתי זו בדיוק הנקודה שמטריפה את המנויים בפורום, YES משדרים SD "משופר" בערוץ HD בחלק משעות היום.---אתה חושב שיס צריכה לשדר בערוצים כל הזמן חומר שהוא HD? למה אתה לא לוקח אפשרות שחלק מהיום וחלק מהסרטים יהיו סרטי SD שעברו UP SCALE רק כדי למלא חורים בלוח משדרים? למה בשעה 12 בצהריים כשקהל היעד אינו צופה צריך 'לבזבז' רוחב פס?...
הבעיות מתחילות מבחינתי דווקא בשעות ה PRIME TIME שכל אחד מתיישב בסלון ורוצה לצפות בתוכנית האהובה עליו
בהנחה שהתוכנית לא הוקלטה מראש ב YES MAX HD וצופים בשידור חי.
---לא הבנתי מה מטריף אותם? הרי התוכן המעניין (נראה לי) משודר בשעות היותר מאוחרות... אם מישהו מקליט תוכנית כלשהיא בשעות הצהריים וזה חומר ישן מאוד אז מה יש לצפות? אולי אני טועה כאן אבל זו דעתי האישית.
dudil אני לא מכיר אותך ואתה לא מכיר אותי כך שאין לי שום שמץ של מושג מי כותב מולי, כל העניין לפחות בעיני בפורום שאנו מתדיינים על הנושאים ומשתפים מידע וידע.בשאר ההודעה שלך אתה פשוט אומר את מה שאני אמרתי אבל מתיחס לזה כאילו זה משהו שלילי.
אני כותב מערכות דחיסה ו-INJEST ולכן מכיר את התחום טוב מאוד ועדיין העובדה שחלק מהזמן יס משתמשת בחומר שהוא לא HD במקור לא אומר דבר וחצי דבר על איכות החומר HD שהם כן משדרים....![]()
--- בחברות
לצערי אין לי היום כרטיס מנוי של HD כך שאני לא חושב שאני יכול לבצע מדידות כאלה, בעבר הייתי לוקח את הכרטיס של YES ובאמצעות קורא כרטיסים ותוכנת CAM מבצע הקלטות ישירות על המחשב כ TS ללא עיבוד כלשהו.הייתי רוצה לראות מדידות בשעות הערב משעה 21:00 ואילך שאז משודר לרוב תוכן HD אמיתי. מעניין מה יהיו התוצאות אז....
כל מה שאני יכול לומר מבוסס על ניתוח סובייקטיבי והשוואות שמידי פעם יוצא לי לבצע בין חומר "שהושג" לבין שידור חי.
בדיוק כמו שאתה ביצעת והמסקנה הסובייקטיבית שלי היא שאני רואה הבדל משמעותי באיכות התכנים.
להערכתי האישית, הלקוחות הסופיים של YES שנמצאים פה בפורום מרגישים כי" YES לא מספקים את הסחורה"
מבחינת איכות התמונה בערוצי ה HD ובתור מי שראה איך ה BBC ו SKY ITALIA משדרים ב HD כבר ב 2007 אני בפרוש מסכים עם החברים בפורום.
ההשוואה ל MKV דחוס, מלכתחילה נועדה לתת איזה שהוא מקור להשוואה זמין לחברים בפורום, ההשוואה האמיתית, אמורה להתבצע מול שידור של ספקים אחרים בעולם כפי שהזכרתי,
זה קצת מזכיר לי את מה שעשו בזמנו חברות הכבלים בתחילת דרכם, ששידרו את ערוצי הבית מקלטות S-VHS במרכזי השידור שלהם, לעומת שידור "פיראטי" שהיה משדר מ VHS.
אני ממש לא משווה את איכות השידור של אז להיום אבל מכיוון שלרובנו יש היום גישה לחומר יחסית איכותי המנוגן באמצעות מזרימדיה או נגן בלו רי אז בכל מקרה עומד לרשותנו מקור כלשהו להשוואה , זו גם הסיבה שהיום קשה לנו מאוד "להסתפק" באיכות שידור ממוצעת בערוצי HD שלא לדבר על ערוצי ה SD למשל ערוץ 2 ו 10 שנראים לי הכי טוב היום דווקא בשידורי עידן+ ב DTT....
דודי.
אתם כבר תוחנים מים יותר מידי עם שירשורים שונים לגביי איכות הHD הנמוכה של יס, תבינו כבר שזה מה יש, יס לא ישפרו את האיכות, אלה להפך , הם יורידו באיכות עם כל ערוץ חדש של HD , לא טוב לכם אז תיתנתקו , הריי כל הסרטים והסדרות ניתן להוריד מהרשת , מי צריך אותם ביכלל, אפשר את הDTT +סטרימר +אינטרנט מהיר לחוויה מושלמת.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
מסכים , זה בסוף מה שעשיתי אני ועוד חברים בפורום.rony1234 כתב:אתם כבר תוחנים מים יותר מידי עם שירשורים שונים לגביי איכות הHD הנמוכה של יס, תבינו כבר שזה מה יש, יס לא ישפרו את האיכות, אלה להפך , הם יורידו באיכות עם כל ערוץ חדש של HD , לא טוב לכם אז תיתנתקו , הריי כל הסרטים והסדרות ניתן להוריד מהרשת , מי צריך אותם ביכלל, אפשר את הDTT +סטרימר +אינטרנט מהיר לחוויה מושלמת....
- oferlaor
- מנהל

- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
לדעתי מדובר באחד או בשני המקרים הבאים:
1) איכות הצילום במקור זוועתית - לדוגמא: סוכן מחוק.
2) איכות העותקים שמובאת אליהם אינה גבוהה מספיק בחלק מהתכנים.
1) איכות הצילום במקור זוועתית - לדוגמא: סוכן מחוק.
2) איכות העותקים שמובאת אליהם אינה גבוהה מספיק בחלק מהתכנים.
- oferlaor
- מנהל

- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
הגיוני.
הללה לנד זה הפקת מקור של יס,שבטוח שילמו ודרשו שהצילום יראה נוצץ ומרהיב.
מה שאתה משלם זה לרוב מה אתה מקבל.
אם מקצוען התלהב מאיכות הHD של הללה לנד,אז יש כנראה אפשרויות תימרון גם בביט רייט נמוך של 4 מגה לערוץ
בחלוקה למשיב.
כרגע משודר בHD חיפה נגד גנק ואין תיאום בין הקול לתמונה.
התשובה הרגילה שקו הקול משודר בADSL וההוידיאו בלווין הורסת את חווית הצפיה.
הללה לנד זה הפקת מקור של יס,שבטוח שילמו ודרשו שהצילום יראה נוצץ ומרהיב.
מה שאתה משלם זה לרוב מה אתה מקבל.
אם מקצוען התלהב מאיכות הHD של הללה לנד,אז יש כנראה אפשרויות תימרון גם בביט רייט נמוך של 4 מגה לערוץ
בחלוקה למשיב.
כרגע משודר בHD חיפה נגד גנק ואין תיאום בין הקול לתמונה.
התשובה הרגילה שקו הקול משודר בADSL וההוידיאו בלווין הורסת את חווית הצפיה.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
האמת לא...
אתה טוען שאת להלהלנד משדרים ב-3.5 מגה?oferlaor כתב:dudil
ממש לא. ראית את לה-לה-לנד?...
אני יודע איך נראה HD ב-3.5 מגה... ב-CBR זה נראה סביר, VBR יראה קצת יותר טוב אבל לא משהו שהייתי רוצה לקבל בתוכן שאני רואה בכל אופן.
ההבדלים נובעים לדעתי מ-
1. שעת השידור - משדרים המון UPSCALE וביטרייט נמוך יותר.
2. איכות המקור\איכות ה-INJEST של המקור.
דודי.