הכול התחיל בחיפוש אחרי סנטר איכותי יותר לקולנוע בייתי .
לאחר מספר לא מעט של שנים עם הרמקולים המדהימים של .JBL סדרת ה XTI-100 . האגדית והסנטר התואם שלהם .
החלטתי שאת הסנטר אני צריך לשדרג .
לאחר חיפוש ובחינה של לא מעט סנטרים
הצלחתי לרכוש את הסנטר של קליפצ'KLIPSCH RC-7 שדי נדיר להשגה כיום .
אומנם לא מדובר בסנטר מודל 2011 אבל מהמשובחים שיצרו קליפצ' .
הסנטר הזה RC-7 הרשים אותי מעל ומעבר מאיכות הבניה שלו שהיא ללא פשרות.
שני אלמנטים של 8 אינצ' במרכז שופר של 8 אינצ' הכולל טוויטר של 1.75 אינצ' . והכי חשוב הנצילות שלו db99 הסנטר הזה מעבר לכל דמיון
אך בתחילה חששתי מכל סיפורי הבדיות לגבי הסאונד הצורום של הקליפצ' . אך לא כך הדבר הסנטר הזה הוא הכי קולנועי ששמעתי עד עכשיו . עדיין לא הצלחתי להבין מאיפה כל הסיפורים של סאונד צורם .
אז אחרי שטעמתי את הגוון של קליפצ' והוא די מצא חן בעייני התחיל מסע החיפושים והשידרוגים להשלמת זוג אחוריים משובחים מסדרת KLIPSCH REFERENCE
מחלת השדרגת מחלה די רצינית שקשה להיפטר ממנה .
לגבי הרמקולים האחוריים החלטתי לרכוש את רמקולי המדף של קליפצ' דגם KLIPSCH RB-81 .
רמקול מדפי שזכה לביקורות מעולות גם באתר הגרמני AREA DVD .
מדובר ברמקול מדפי די גדול יחסית הבנוי משני אלמנטים וופר של 8 אינצ' שופר 6.5 אינצ' טוויטר1 אינצ' . הרמקול בעל נצילות די מרשימה של 97db אי אפשר לבקש יותר מזה
אחת הסיבות שבחרתי ברמקול מדפי גדול ולא ברמקול ביפולארי איכותי של קליפצ' לדוגמא RS-62MKII . היא שהיה לי מאוד חשוב שיהיה לי סט שיתאים את עצמו הכי טוב לשמיעת כלCD . שמוקלט ברב ערוצי והכוונה ב DTS 5.1. SACD 5.1 או .DVD AUDIO 5.1
ה RB-81 . זה רמקול שעושה את העבודה שלו גם בקולנוע בייתי וגם במוזיקה בצורה מושלמת .
צריך לציין שהרמקולים האחוריים שלי יושבים מאחוריי במרחק של 1.5 מטר
אתן לכם את התרשמותי מהיכולת של הסנטר שהוא צלול וברור עם יכולת פרוט מדהימה קולנועי ברמה הכי טובה ששמעתי עד היום .
היכולת של האחוריים שיכולים לשמש גם כרמקולים קדמיים משובחים יוצאת מן הכלל
רמת פרוט מדהימה ומדוייקת
אין ספק שבעתיד אהיה מחוייב להחליף את הקדמיים שברשותי JBL XTI-100 לסדרת הרפרנס של קליפצ' KLIPSCH RF-7MKII הפנומנלים .
יום טוב לכולם