יש פה ביקורת על מוצר שעולה 200$.
אתה בא ואומר שהוא לא שווה כי יש לך בבית מוצר שעולה 1000$ ויותר מזה, השקעת בו המון ידע וזמן כדי להוציא ממנו תמונה הרבה יותר טובה.
...
קודם כל שלום מר סבג
אני רואה אותך הרבה בוידאו באתר ומאוד כיף לראות ולשמוע
אני כבר מחכה לערוץ חדשות ותוכניות על אודיו +וידאו וטלפוניה ,טכנולוגיה , שימומן מפרסום
וישודר כמה שעות באתר ( ובעתיד אולי ערוץ HD בבוקסי שאתם מקדמים )
דרך הגב עשיתי כבר כדאיות כלכלית לערוץ כזה ויש הפתעות טובות לכדאיות ערוץ כזה ! ( בפורמט מסויים )
לעינינינו
אני מבין זה ביקורת למכשיר 200$
אבל יש בעיות רבות לפי דעתי של הבאת תמונה וקול ברמה נמוכה
ואנשים רבים באתר יסבלו מאוד מאיכות לא מספיקה .
שוב לדעתי האישית ( כל אדם רשאי לחשוב אחרת ,הזמן יגיד )
אין תוכן יעודי ברור ואיכותי כמו בארה"ב וחבל מאוד שלא ניתן לרכוש מארה"ב ולראות ערוצים ב-HD כמו תושב ארה"ב
אני היתי משלם כסף בכייף
אז מה הבעיה? מי סותר אותך?
...
אנא תקרא איך אנשים כותבים לי
ו באמת.. המכשיר אמנם יכשל ככל הנראה במחיר הנוכחי שלו (דיוטי פרי excluded), אבל כתבת שטויות (ואפילו לא התאמצת לכתוב דברים הגיוניים).
...
tomyom
אתה פשוט זורק הרבה דברים שלא קשורים לכלום.
...
אני אישית מאמין שאתה טרול ולא שווה התייחסות
...
כל מי שנכנס משום מה לשרשור מקלל אותי , זורק מילים לא במקום
ואתה שואל מי סותר אותי ? או מה הבעיה ?
למה אני מכבד אנשים עם הסבר מאורגן ואחרים זורקים מילים קצת לא במקום ?
לא מכובד
בוא תיתן פתרון טוב יותר למה שהבוקסי בוקס עושה ב-200$ או פחות, עבור המשתמש ההדיוט, ואז נוכל להתקדם בדיון.
...
יש פתרון וישנו בכול בית ברמת מחשב , ניתן לשדרג חלקים לפי תקציב , ניתן להינות מצפיה ומשמיעה , ניתן לבחון מקודדים ועוד . ( דרך הגב יש היום סטרימרים ומחשב שני בבית )
הדבר היותר חשוב כי אין לבוקסי ערוץ יעודי ותוכן איכותי
משתמש רגיל + עם כמה דולרים יכול לקנות כתובת IP בארה"ב ולראות LIVE ערוצי טלויזיה בארה"ב HD, HQ
בעוד 5-10$ , אבל שהיום הכול חופשי מעטים יעשו זאת .
יש היום כל כך הרבה שרתי הורדות של תוכן איכותי ומוקלט ומנוקה מפרסום שהכדאיות לקנות בקונספט בוקסי נמוכה
שוב חשוב לי לומר זה צעד קטן מידיי לקידמה
ודווקא צעד קטן מידיי לקידמה בלי השקעה כספית רצינית יכול להפיל את העסק ,
ואז יהיה חבל כי זה ימנע ממשקיעים להיכנס בעתיד .
צריך לזכור דווקא משתמש פשוט שלא מבין אם יקנה מכשיר כזה האיכות צפייה , איכות קבצים נמוכה , חוסר אפשרות לכוון ולשפר ,סאונד באיכות נמוכה ,יכול לגרום מפח נפש דבר שיכול להביא לפרסום עויין נגד המוצר .
יש לזכור שהיום משתמש הפשוט מחובר לכבלים או לווין ולא יעזוב או ישקול עזיבה על חומר שניתן לקבל בכול מחשב + אינטרנט .
שוב דעתי האישית .