כיף לשמוע...SONYES כתב:שלום
כל הבית עם המזגן יש ריח של חדש ריח כמו אצטון עדין ממש משכר
אך מעבר לכך
הרסיבר פיוניר SC-LX83 פשוט מהמם ללא כל כיול נטו אנלוג נותן סאונד שאני לאורך כל שנותי כחובב סטראו משובח אודיופיל נשארתי עם לסת שמוטה![]()
בסרט ללא כל כיול שוב פעם הפתעה לשמוע סאוד טוב יותר מפרוססור הי קלאס והי אנד בזכות עצמו עם חיבור של מגברים דואל מונו 2*300W סוני והפרוססור המדהים שיש לי TAE-9000ES![]()
הרסיבר פיוניר לאחר האזנה לו בפרמטרים שאני בדקתי אותו לפני שנחת אצלי היה מדהים ללא דמיון או למה שעמד מולו פשוט הלכתי וחיפשתי עד שאמרי זה יהיה המכשיר שלי![]()
בהמשך אני יסקור את הממיר שלו שלב אחרי שלב![]()
![]()
![]()
בברכה
ותודה![]()
...
דווקה מפתיע אותי ידידי, שבתור חובב מנורות לשעבר, עם ציוד ווינטאג' לא קטן, והעדפה לאופי סאונד חם ומוזיקלי, אתה מתחבר להגברה הדיגיטלית הקרה בפיוניר (ועוד לפני כיול
אגב ה-AX10 ששמעת בזמנו אצלי וה-83 הם שונים מהותית בגוון ההגברה כידוע לך...
ולטעמי ההגברה ב-10 טובה שבעתיים מההגברה הדיגיטלית, כמובן בכל הקשור לגוון ולא כוח...הפיונירים החדשים מרגישים כמו מגברי כוח כוחניים עם זרם וכוח נהדר שאידיאלי עבור קולנוע רב ערוצי עמוס בשחזור אפקטים עתירי דינאמיות,
רבים מאוד מתחברים לאנליטיות הדקדקנית וה"sharpית של ליין ה-SC-LX...וזה מצויין ואני בהחלט יכול להבין את זה-קולנוע חוץ מאיכות זה גם "תזוזה" בחלל
אגב במיוחד בהקלטות ישנות (DVDים קלאסיים יותר או לייזר דיסקים) ההגברה של הפיוניר בהחלט מפתיעה
אבל במוזיקה (במיוחד ב- pure) הגוון לפחות לאוזניי פחות לטעמי.
ממה שאני זוכר כאשר ה-81 נחת אצלי כשהחליף את ה-LX70, ההבדל היה מהותי ובא לידי ביטוי בדינאמיות ופתיחת הבמה מכל החזיתות- כאשר הוא חובר לסנטר והסראוונדים (ל-801 מאז שאצלי תמיד שודח לפאואר נפרד