מקינטות
לאחר שקראתי מאמרים רבים וצפיתי בסרטונים של מוטי ברצוני לשאול על מקינטות, לפני שאני קונה:
1. מאיזה חברה של מקינטות הכי כדאי לקנות?
2. האם המקינטות של חברת ביאלטי הן הכי טובות או שיש עוד חברות טובות?
3. קראתי המלצות על מקינטה בריקה של ביאלטי. האם בחברות אחרות מיצרים גם מקינטה בדומה לבריקה?
4. בפורום קראתי שישנם הבדלים קטנים בין הבריקה של 2 כוסות ל- 4 כוסות, מה הם ההבדלים?
5. האם המקינטות העשויות מאלומיניום בריאות? קראתי שלפני מספר שנים פורסמו כתבות על פגיעה מוחית בבני אדם עקב השימוש במוצרים עשויים מאלומיניום.
אלי
1. מאיזה חברה של מקינטות הכי כדאי לקנות?
2. האם המקינטות של חברת ביאלטי הן הכי טובות או שיש עוד חברות טובות?
3. קראתי המלצות על מקינטה בריקה של ביאלטי. האם בחברות אחרות מיצרים גם מקינטה בדומה לבריקה?
4. בפורום קראתי שישנם הבדלים קטנים בין הבריקה של 2 כוסות ל- 4 כוסות, מה הם ההבדלים?
5. האם המקינטות העשויות מאלומיניום בריאות? קראתי שלפני מספר שנים פורסמו כתבות על פגיעה מוחית בבני אדם עקב השימוש במוצרים עשויים מאלומיניום.
אלי
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
1+2. יש כמה חברות טובות, ביניהן ביאלטי, Forever ועוד כמה.
3. לא, פטנט המשקולת הוא ייחודי לבריקה (ומכאן גם מחירה הגבוה).
4. הבריקה 2 עושה קפה טוב יותר, מבחינת החמיצוי (חליטה / מיצוי) ומבחינת איכות התוצר הסופי - עדיין מוקה, אבל קרוב יותר לאספרסו.
5. היה על זה דיון ארוך מאוד פה בפורום, כאשר זו אחת התשובות שעלו שם
3. לא, פטנט המשקולת הוא ייחודי לבריקה (ומכאן גם מחירה הגבוה).
4. הבריקה 2 עושה קפה טוב יותר, מבחינת החמיצוי (חליטה / מיצוי) ומבחינת איכות התוצר הסופי - עדיין מוקה, אבל קרוב יותר לאספרסו.
5. היה על זה דיון ארוך מאוד פה בפורום, כאשר זו אחת התשובות שעלו שם
תודה על התשובה.
מכיוון שאני חדש בתחום הקפה והמקינטות.
1. למרות מה שכתבת על ההבדל בין בריקה 2 כוסות, האם כדאי לקנות בריקה 4 כוסות?
2. היכן כדאי לקנות את הבריקה וגם מקציף חלב Tuttocrema (באינטרנט ובחנויות למכירת קפה)?
3. מה מחירם של הבריקה 4 כוסות ומקציף החלב Tuttocrema?
תודה.
אלי
מכיוון שאני חדש בתחום הקפה והמקינטות.
1. למרות מה שכתבת על ההבדל בין בריקה 2 כוסות, האם כדאי לקנות בריקה 4 כוסות?
2. היכן כדאי לקנות את הבריקה וגם מקציף חלב Tuttocrema (באינטרנט ובחנויות למכירת קפה)?
3. מה מחירם של הבריקה 4 כוסות ומקציף החלב Tuttocrema?
תודה.
אלי
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
1. תלוי בך ובשימוש שלך. אם אתה מכין לרוב אספרסו כפול אחד (או שני קצרים), או קפוצ'ינו גדול יחיד (או שניים קטנים) - אתה יכול להסתפק בבריקה 2 ולהנות מקפה טוב יותר. אם יש לך צורך בשני קפו'צינו גדולים, שני אספרסו כפולים או 4 קצרים (וכו'), שקול בריקה 4 (כדי לחסוך כמה סיבובים של הכנה).
2+3. גוגל. אני קניתי לאחרונה שתי בריקות 2 כמתנות מ coffee-express, בגלל המחיר והצ'ופר (צנצנת קפה מאורו טחון למקינטה, לא רע בכלל).
2+3. גוגל. אני קניתי לאחרונה שתי בריקות 2 כמתנות מ coffee-express, בגלל המחיר והצ'ופר (צנצנת קפה מאורו טחון למקינטה, לא רע בכלל).