ממביני העניין , אפשר בבקשה חוות דעת על הרסיבר הנ"ל (לקנ
-
alophind
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1590
הרמקולים הנוכחיים נקנו לא מזמן , והם אמורים לשרת אותי מספר שנים לפחות.
האם אפשר להפיק מה "חוויה" של צליל או שאלו הפשוטים שבפשוטים ?
האם אפשר להפיק מה "חוויה" של צליל או שאלו הפשוטים שבפשוטים ?
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
האם ניתן להפיק "חוויה" של צליל מהרמקולים שלך?
זה עניין סוביקטיבי ורק אתה תוכל לענות עליה מכוון שמה שישמע לך יפה יכול להיות שלמישהו אחר ישמע גרוע, ולהיפך.
לפי דעתי, אם אתה יכול לשמוע את הרמקולים האלה בחנות כלשהי עם מספר רסיברים שונים, רק כך תוכל להתאים לעצמך את "החוויה" האולטימטיבית של הצליל בשבילך מהרמקולים הנ"ל.
זה עניין סוביקטיבי ורק אתה תוכל לענות עליה מכוון שמה שישמע לך יפה יכול להיות שלמישהו אחר ישמע גרוע, ולהיפך.
לפי דעתי, אם אתה יכול לשמוע את הרמקולים האלה בחנות כלשהי עם מספר רסיברים שונים, רק כך תוכל להתאים לעצמך את "החוויה" האולטימטיבית של הצליל בשבילך מהרמקולים הנ"ל.
גיל בכר
-
alophind
-
- חבר ותיק

זה ברור , השאלה היא האם הם נחשבים לרמקולים טובים או למוצר זול ופשוט שבא לענות על צורך של אוכלוסיה "עניה" (ע"ע מוצרי מדבקה וכו'...)גיל כתב:האם ניתן להפיק "חוויה" של צליל מהרמקולים שלך?
לפי דעתי, אם אתה יכול לשמוע את הרמקולים האלה בחנות כלשהי עם מספר רסיברים שונים, רק כך תוכל להתאים לעצמך את "החוויה" האולטימטיבית של הצליל בשבילך מהרמקולים הנ"ל....
- reuveney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1830
alophind
לדעתי מגבר בסביבות ה3000+ יהיה קצת גדול על הרמקולים שיש לך כרגע
אלה אם אתה הולך להחליף תרמקולים שלך בקרוב{וממה שהבנתי לא}
לדעתי יש מגברים בסביבות ה2000 ש'ח שיתנו לך תמורה טובה
אני כמעט בטוח שיש את הרמקולים שלך במחסני חשמל
שם יש כמה מגברים בסביבות ה2000 {כמו הרמן קרדון אונקוי יאמאהה} שיכולים לענין אותך וגם תוכל לשמוע אותם עם הרמקולים
אגב דנון אין שם

שם יש כמה מגברים בסביבות ה2000 {כמו הרמן קרדון אונקוי יאמאהה} שיכולים לענין אותך וגם תוכל לשמוע אותם עם הרמקולים
אגב דנון אין שם
-
alophind
-
- חבר ותיק

Re: alophind
תודה.reuveney כתב:לדעתי מגבר בסביבות ה3000+ יהיה קצת גדול על הרמקולים שיש לך כרגע
אגב דנון אין שם
...
- eliad2
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 942
הדנון בכלל לא 90 , הוא נותן 125 ב6 אוהם , למרות שזה בכלל לא משנה כלום ...
לדעתי רסיבר זה הלב של המערכת ואין דבר כזה גדול על הרמקולים , הוא יסחוט את כל כל מה שיש לרמקולים שלו יש לתת ובעתיד שהוא ישדרג רמקולים יהיה לו עדין מגבר מתאים והוא לא יצטרך להשקיע עוד אלפי שקלים על מגבר .
וגם הRC שיש לו זה יתרון גדול על שאר הרסיברים .
לדעתי רסיבר זה הלב של המערכת ואין דבר כזה גדול על הרמקולים , הוא יסחוט את כל כל מה שיש לרמקולים שלו יש לתת ובעתיד שהוא ישדרג רמקולים יהיה לו עדין מגבר מתאים והוא לא יצטרך להשקיע עוד אלפי שקלים על מגבר .
וגם הRC שיש לו זה יתרון גדול על שאר הרסיברים .
-
alophind
-
- חבר ותיק

למה דווקא רמקולים ממליצים לקנות משומש ולא מגבר?eliad2 כתב:הדנון בכלל לא 90 , הוא נותן 125 ב6 אוהם , למרות שזה בכלל לא משנה כלום ...
וגם הRC שיש לו זה יתרון גדול על שאר הרסיברים ....
- eliad2
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 942
כי לרסיברים \ מגברים כל שנה יוצאים עוד חידושים והטכנולוגיה מיתקדמת יותר , רסיבר בן שנתיים שעלה בזמנו 30,000 שקל יתקשה מול רסיבר חדיש ב10,000 .
רמקולים לעומת זאת למרות שיוצאים כל שנה דגמים חדשים השיפורים לא גדולים אם בכלל .
רמקולים לעומת זאת למרות שיוצאים כל שנה דגמים חדשים השיפורים לא גדולים אם בכלל .
-
alophind
-
- חבר ותיק

המממ...eliad2 כתב:כי לרסיברים \ מגברים כל שנה יוצאים עוד חידושים והטכנולוגיה מיתקדמת יותר , רסיבר בן שנתיים שעלה בזמנו 30,000 שקל יתקשה מול רסיבר חדיש ב10,000 .
רמקולים לעומת זאת למרות שיוצאים כל שנה דגמים חדשים השיפורים לא גדולים אם בכלל ....
א. לא ניתן לדעת מה עבר על רמקולים יד שניה.
ב. אני אמור להשתדרג מול החנות כף שסכום מסויים אני חייב לבזבז שם ואז להחליט מה לעשות עם השאר..
יוצא שיש בערך 4500 בחנות וכ 2000-2500 מזומן.
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
דווקא אפשר לדעת מה עובר על רמקולים יד שניה.
יש כאן חברים באתר עם רמקולים בערך בגיל שלי (26), ועדיין כמו חדשים...
יש כאן חברים באתר עם רמקולים בערך בגיל שלי (26), ועדיין כמו חדשים...
-
alophind
-
- חבר ותיק

אז אם כך , לחפש SUB יד שניה ?keyser כתב:דווקא אפשר לדעת מה עובר על רמקולים יד שניה.
יש כאן חברים באתר עם רמקולים בערך בגיל שלי (26), ועדיין כמו חדשים......
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
לא רק סאב, גם רמקוליםיד שניה זה בסדר.
אתה כמובן תיראה מול מי אתה עומד, וגם תבדוק את הרמקולים, אבל אל תחשוש מרמקולים יד שניה.
אתה כמובן תיראה מול מי אתה עומד, וגם תבדוק את הרמקולים, אבל אל תחשוש מרמקולים יד שניה.
-
alophind
-
- חבר ותיק

תודה.keyser כתב:לא רק סאב, גם רמקוליםיד שניה זה בסדר.
אתה כמובן תיראה מול מי אתה עומד, וגם תבדוק את הרמקולים, אבל אל תחשוש מרמקולים יד שניה....