כיול מקצועי- בשעה טובה סוף, סוף המערכת הגיעה!!!!!

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ni-ro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

שלום רב,לפני חודשים ימים רכשתי מערכת ק"ב של חברת SUNFIRE
אני חובב קולנוע ביתי מושבע סרטים+ מוזיקה (על פי רוב הופעות). בסטריאו אני בדר"כ חסיד של direct...
לאחר בדיקות, השמעות ואפילו מס' פעמים שיצרנים השאילו לי ציוד לסופ"ש הוחלט בגלל חיבתי לק"ב ללכת על ה- SF.
משרשורים בפורום לגבי כיולים וכו' תמיד חשבתי שאין כמו מראה אוזניים ומשמע עיניים (ההתבלבלות בכוונה) :lol:
לפיכך כיילתי את המערכת כפי שחשבתי... לצערי היו לי מספר טעיות בסיסיות:
1). הגברה יתרה של רמקולים מסוימים כדי שאוכל לשמוע יריות מרמקול X אחורי...
2). הרעיון שאני צריך לשמוע ולדעת שהצליל X מגיע מרמקול Y ולא שהכול blend inn
3). מיקום ה- SUB
זאת ועוד,
לא הצלחתי להימנע מהצרימות יתר בגבוהים, ה- SUB והקדמיים (בגלל מיקומם יצרו מערבולת באסים וכו')...
מקריאה בפורום זה (Y)
החלטתי לאזור אומץ, להודות שכנראה כדאי לתת למומחים לבצע את עבודתם ופניתי לאחד מהחברים בפורום... איתי 123... שרבות ונצורות כתבו עליו (הן מבחינת מערכת reference שיש לו , והן מהדקדוק ומהכניסה לפרטים שהוא משקיע בכיול, כמו כן... לפי הסקירות שלו... יש לנו טעם זהה בסרטים)...
התקשרתי לאיתי 123 בחור מקסים, נחמד וחברותי (לדעתי אין שבוע שהוא: לא מארח בביתו ו/ או- משדרג משנה מיקום קומפוננט במערכת שלו)...
איתי הזמין אותי לביתו, כמובן שנעניתי להזמנה בחיוב... לראשונה נוכחתי איך מערכת ק"ב צריכה להישמע (Y) (Y)
לאחר מו"מ קצר מאוד לגבי המחיר (איתי הוגן מאוד...) למרות שביקשתי שיפעיל "מונה" (ז"א פר שעה)... מהשמיעה הראשונה שלו יעץ לי על FIX price ולשמחתי יצאתי בזול...
כמויות הליקויים, תקלות ושאר ירקות שאיתי נאלץ לעשות... (היה אצלי כמעט 4 שעות!!!!), הן מבחינת סיבוב הSUB לכיוון הכורסא ולא מול הקדמיים, כלא בחיבור חוט של קדמי שמסתבר שיומיים שמעתי ללא גבוהים ברמקול ימין (מחובר BI-AMP) :lol:
איתי ישב עם הדיסקי רפרנס שלו וכייל בגבולות חצי DB... זאת ועוד מידי פעם עצר הכל, שאל אותי מה מפריע לי בסאונד וגם שאמרתי לו שהכול טוב לעומת מה שהיה קודם...), הקשה עלי ושאל לא מפריע לך X כי אני רגיל ל-Y וכשהשתכנעתי ולאחר מס' שעות... הזמין אותי איתי (ואת אשתי שתחייה), כלאחר כבוד לשבת... שם מספר קטעים (מסרטים שלנו : טרון, שודדי, בונד 007 וכו')... וחיכה שנאסוף את לסתותינו מהרצפה :lol:

חשוב לציין שמחתי שרכשתי את המערכת (שהחליפה דנון 4308)... לאחרונה, אשתי כמעט לא ישבה איתי לראות סרטים כי אני חסיד של BOOM BOOM ולשמוע כך שהמערכת לא מכוונת לא היה נעים...
תודה לאיתי על הכיול המקסים...
תודה שבסכום יחסית פעוט לשווי המערכת שהוצאתי קבלתי מערכת חדשה!!!

מחכה לסופ"ש לראות שוב כמה סרטים שכבר ראיתי רק כדי ליהנות מהם!!!

לכל המתלבטים, ק"ב= קומפוננטים+ כיול+ אקוסטיקה...
שיפר לי את החוויה לק"ב

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #2 

(Y)
כיף לקרוא ,תהנה.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #3 

כל הכבוד אפשר להגיד לך שוב תתחדש ותהנה :)
(Y)

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #4 

תהנה מהמערכת לאחר הכיול המסיבי
מה עם תמונות :wink:
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #5 

ni-ro כתב:שלום רב,לפני חודשים ימים רכשתי מערכת ק"ב של חברת SUNFIRE
אני חובב קולנוע ביתי מושבע סרטים+ מוזיקה (על פי רוב הופעות). בסטריאו אני בדר"כ חסיד של direct...
לאחר בדיקות, השמעות ואפילו מס' פעמים שיצרנים השאילו לי ציוד לסופ"ש הוחלט בגלל חיבתי לק"ב ללכת על ה- SF.
משרשורים בפורום לגבי כיולים וכו' תמיד חשבתי שאין כמו מראה אוזניים ומשמע עיניים (ההתבלבלות בכוונה) :lol:
3). מיקום ה- SUB
זאת ועוד,
לא הצלחתי להימנע מהצרימות יתר בגבוהים, ה- SUB והקדמיים (בגלל מיקומם יצרו מערבולת באסים וכו')...
מקריאה בפורום זה (Y)
החלטתי לאזור אומץ, להודות שכנראה כדאי לתת למומחים לבצע את עבודתם ופניתי לאחד מהחברים בפורום... איתי 123... שרבות ונצורות כתבו עליו (הן מבחינת מערכת reference שיש לו , והן מהדקדוק ומהכניסה לפרטים שהוא משקיע בכיול, כמו כן... לפי הסקירות שלו... יש לנו טעם זהה בסרטים)...
התקשרתי לאיתי 123 בחור מקסים, נחמד וחברותי (לדעתי אין שבוע שהוא: לא מארח בביתו ו/ או- משדרג משנה מיקום קומפוננט במערכת שלו)...
איתי הזמין אותי לביתו, כמובן שנעניתי להזמנה בחיוב... לראשונה נוכחתי איך מערכת ק"ב צריכה להישמע (Y) (Y)
לאחר מו"מ קצר מאוד לגבי המחיר (איתי הוגן מאוד...) למרות שביקשתי שיפעיל "מונה" (ז"א פר שעה)... מהשמיעה הראשונה שלו יעץ לי על FIX price ולשמחתי יצאתי בזול...
כמויות הליקויים, תקלות ושאר ירקות שאיתי נאלץ לעשות... (היה אצלי כמעט 4 שעות!!!!), הן מבחינת סיבוב הSUB לכיוון הכורסא ולא מול הקדמיים, כלא בחיבור חוט של קדמי שמסתבר שיומיים שמעתי ללא גבוהים ברמקול ימין (מחובר BI-AMP) :lol:
איתי ישב עם הדיסקי רפרנס שלו וכייל בגבולות חצי DB... זאת ועוד מידי פעם עצר הכל, שאל אותי מה מפריע לי בסאונד וגם שאמרתי לו שהכול טוב לעומת מה שהיה קודם...), הקשה עלי ושאל לא מפריע לך X כי אני רגיל ל-Y וכשהשתכנעתי ולאחר מס' שעות... הזמין אותי איתי (ואת אשתי שתחייה), כלאחר כבוד לשבת... שם מספר קטעים (מסרטים שלנו : טרון, שודדי, בונד 007 וכו')... וחיכה שנאסוף את לסתותינו מהרצפה :lol:

חשוב לציין שמחתי שרכשתי את המערכת (שהחליפה דנון 4308)... לאחרונה, אשתי כמעט לא ישבה איתי לראות סרטים כי אני חסיד של BOOM BOOM ולשמוע כך שהמערכת לא מכוונת לא היה נעים...

שיפר לי את החוויה לק"ב
...
אז יש לנו בפורום מכייל מקצועי .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #6 

9000es כתב:
ni-ro כתב:שלום רב,לפני חודשים ימים רכשתי מערכת ק"ב של חברת SUNFIRE
3). מיקום ה- SUB
זאת ועוד,
מקריאה בפורום זה (Y)

שיפר לי את החוויה לק"ב
...
אז יש לנו בפורום מכייל מקצועי .
...
נכון
ואפילו משדרג קושחות יש פה :lol:

מי צריך יותר?

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748
נתן תודות: 253 פעמים
קיבל תודות: 216 פעמים

שליחה #7 

ni-ro ,
אני מתנצל מראש הפוסט יגרר כנראה למקומות לא רצויים, אבל זה מתבקש.

לאחרונה נפתחו שרשורים לא מעטים על ביקורי חברים אצל itay123, דבר שכיף בד"כ לקרוא כל עוד זה נעשה ממקום חברי.
בשרשור הזה http://www.hometheater.co.il/vt141211 הבעתי פליאה על כך שמשתמע מהדברים ש itay123 מבקש מהחברים לפתוח שרשורים על הביקורים אצלו וכו' .
התגובה שלי "זכתה" מייד לתגובות זועמות, שאמרו שכל המטרה לפתיחת השרשורים היא הבעת תודה ...
ועכשיו, מתברר שיש "תמורה בעד האגרה", ו itay123 הצליח למכור את עצמו כמכייל מקצועי ואף גובה כספים עבור השירותים האלה.
כמובן שאין לי בעיה עם העובדה ש itay123 גובה כספים עבור שירותיו, להיפך, כך הוא הופך לזמין גם עבור אלה שלא חברים שלו.
אבל כן יש פה בעיה שכל זה נעשה תחת פרסום סמוי, והודעות תמימות (או שלא) של חברים שביקרו אצל itay123, הן למעשה פרסום טוב יותר מכל פרסום מסחרי שניתן לפרסם פה.
לדעתי itay123 צריך להפוך ל"עוסק בתחום", כך שיחולו עליו כל המגבלות של מי שמוגדר כך, וכמובן שיפרסם את עצמו במקומות המתאימים לכך בפורום.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #8 

sufgi כתב:ni-ro ,
אני מתנצל מראש הפוסט יגרר כנראה למקומות לא רצויים, אבל זה מתבקש.

לאחרונה נפתחו שרשורים לא מעטים על ביקורי חברים אצל itay123, דבר שכיף בד"כ לקרוא כל עוד זה נעשה ממקום חברי.
בשרשור הזה http://www.hometheater.co.il/vt141211 הבעתי פליאה על כך שמשתמע מהדברים ש itay123 מבקש מהחברים לפתוח שרשורים על הביקורים אצלו וכו' .
התגובה שלי "זכתה" מייד לתגובות זועמות, שאמרו שכל המטרה לפתיחת השרשורים היא הבעת תודה ...
ועכשיו, מתברר שיש "תמורה בעד האגרה", ו itay123 הצליח למכור את עצמו כמכייל מקצועי ואף גובה כספים עבור השירותים האלה.
כמובן שאין לי בעיה עם העובדה ש itay123 גובה כספים עבור שירותיו, להיפך, כך הוא הופך לזמין גם עבור אלה שלא חברים שלו.
אבל כן יש פה בעיה שכל זה נעשה תחת פרסום סמוי, והודעות תמימות (או שלא) של חברים שביקרו אצל itay123, הן למעשה פרסום טוב יותר מכל פרסום מסחרי שניתן לפרסם פה.
לדעתי itay123 צריך להפוך ל"עוסק בתחום", כך שיחולו עליו כל המגבלות של מי שמוגדר כך, וכמובן שיפרסם את עצמו במקומות המתאימים לכך בפורום.
...

אין ספק שמדובר במכייל מיקצועי שמנצל את הפורום על מנת לשווק את עצמו .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #9 

מציע שניתן לאיתי לענות והלבהיר לפני שנחרוץ את דינו.
השאלה במקומה אבל בו ניתן לדברים להתבהר.

יש לי תחושה שעוד נגלה שכתיבה ברוח צינית הפכה את איתי123 לעוסק בתחום.
העם דורש..... כל מיני דברים

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

אני יודע לזהות כתיבה צינית, וזה לא המקרה.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

ניר היקר

שליחה #11 

היה לי מאוד נחמד וכיף להתארח אצלך,
ואני בהחלט מרוצה עד שמיים, שהמערכת שלך נשמעת לך כפי שרצית...שמחתי לעזור... (Y)

בהחלט היה לא קל בכלל להגיע אצלך בחלל למצב איזון טוב ללא התערבות מערכת כיול או בידוד אקוסטי, ואכן ההזת הרמקולים, מיקום הסאב, וכיוון עוצמות, וחיתוכים בהחלט הביאו את המערכת למצב טוב ושמיע...

[behave]נערך על ידי ziv_r: פניה לגופו של אדם.[/behave]

תודה... (f)

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #12 

שוב פעם מתחיל מחול השדים :cry:
למה יש אנשים שהם תמיד חושדים ,שיש טעם לפגם בכל פוסט :רותח:
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

מי חושד? כתוב בפירוש ...

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

yuria כתב:שוב פעם מתחיל מחול השדים :cry:
...
yuria היקר,
פשוט לא להתייחס...וכך הפוסט כרגיל לא יסגר... (Y)

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 555
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #15 

itay123 כתב:
...
yuria היקר,
...
יש כאן טענות שדורשות בירור.... להתעלם או לא להתייחס פירושם, "שתיקה כהודאה" !

כלומר שאתה משתמש בפורום לצורך פרסום מיסחרי להפקת רווחים אישים.... אני לא חושב שזה המצב, ואני בטוח שרבים אחרים חושבים ככה, לכן התיחסותך לעטנות ממש חשובה.

ציון

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

zionc כתב:
itay123 כתב:
...
yuria היקר,
...
יש כאן טענות שדורשות בירור.... להתעלם או לא להתייחס פירושם, "שתיקה כהודאה" !

כלומר שאתה משתמש בפורום לצורך פרסום מיסחרי להפקת רווחים אישים.... אני לא חושב שזה המצב, ואני בטוח שרבים אחרים חושבים ככה, לכן התיחסותך לעטנות ממש חשובה.

ציון
...
אתה מאלה שיורקים עליהם, ואומרים שיורד גשם ?!
איך בדיוק אתה חושב שזה לא המצב ?
הבנאדם גובה תשלום עבור כיול, וכולם מכירים אותו כמכייל רק מהשרשורים בפורום.
מה עוד צריך לדעת מעבר לכך ?

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #17 

מה הטענות בדיוק...?
[behave]נערך על ידי ziv_r: פניה לגופו של אדם.[/behave]
הרי זה מגוחך...לעולם לא פירסמתי עצמי...ולעולם לא טענתי על עצמי שאני "מכייל מקצועי"...אם כך החברים חושבים עלי זה אז הרי זה משובך...

ואמת הזמן שלי הוא לא זמן מבוזבז וכמו בעבודותי כאדריכל פנים, אני משקיען וחרוץ ועושה עבודתי נאמנה...
וזמן זה כסף...מה אפשר לעשות...

יותר מזה, זה כבר חוצפה לבקש ממני להסביר עצמי...לא אכנס לזה :!:

יום מקסים לכולם (f) (f)

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1233 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #18 

אם איתי לקח כסף עבור יעוץ
שקשור לעשיה של האתר
מן הסתם הוא עוסק בתחום
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

itay123 כתב:הרי זה מגוחך...לעולם לא פירסמתי עצמי...ולעולם לא טענתי על עצמי שאני "מכייל מקצועי"...אם כך החברים חושבים עלי זה אז הרי זה משובך...
...
פרסמת גם פרסמת, אמנם בצורה עקיפה, אבל זה כל הרעיון של פרסום סמוי.
חוצמזה, ללא קשר לפרסום, אם אתה גובה כסף עבור שירותים כאלה, אז אתה צריך להיות מוגדר כ"עוסק בתחום", עם כל המגבלות שכרוכות בזה.

ni-ro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #20 

חברים, תודה על התגובות.
חשוב לציין שמטרת השרשור היתה לספר על גדולות ונפלאות הכיול. וכיצד זה השפיע רבות עלי ועל הנשואין שלי :lol: צחוק או לא, באמת שהיו לי חילוקי דעות עם אשתי על נושא הווליום... ומסתבר שחלק חשוב מאוד היה הכיול או אי הכיול.
מצטער שהשרשור החטיא את יעודו.
המטרה שלי היתה לצאת בקריאה נרגשת שחברים יקרים אנחנו משקיעים ממון רב על ציוד, אולם הכיול והאקוסטיקה הן חלק חשוב.
אני בחרתי באיתי (זה הוא הבנאדם היחידי שאני מכיר שמכייל), מקצועי/ לא מקצועי... פרטי/ או לא... לא מעינייני.
הייתה לי בעיה- טופלה. לא רואה פסול בכך
המשך יום טוב ובכלל תודה על התגובות הרבות... (Y)

נעול

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”