בעיה לשחק כשהמחשב מחובר לטלויזיה
שלום,
יש לי מחשב DELL 5110 I7.
אני מצליח לשחק בפיפא 2011 והכל מעולה.
אני מחבר את המחשב לטלויזיה ב HDMI ומצליח גם לראות בטלויזיה סרטים אשר אני מנגן מהמחשב.
לעומת זאת, כאשר ניסיתי לחבר את המחש לטלויזיה, ולשחק פיפא תוך כדי שהטלויזיה משמשת כמסך עבורי, זה לא עבד.
בתצורה של מסך משוכפל, ראיתי את המשחק במסך הרגיל, ובטלויזיה ראיתי מסך לבן.
בתצורה של טלויזיה בלבד, ראיתי רק מסך לבן.
יש לציין שאת המסך הלבן אני רואה רק כשהמשחק עולה.
בכל שלב אחר (windows או לפני שהמשחק מורץ) אני רואה בטלויזיה את המסך כמו שצריך להיות.
אני מניח שזה איזה הגדרה של הכרטיס מסך.
יש למישהו מושג?
תודה,
מתן
יש לי מחשב DELL 5110 I7.
אני מצליח לשחק בפיפא 2011 והכל מעולה.
אני מחבר את המחשב לטלויזיה ב HDMI ומצליח גם לראות בטלויזיה סרטים אשר אני מנגן מהמחשב.
לעומת זאת, כאשר ניסיתי לחבר את המחש לטלויזיה, ולשחק פיפא תוך כדי שהטלויזיה משמשת כמסך עבורי, זה לא עבד.
בתצורה של מסך משוכפל, ראיתי את המשחק במסך הרגיל, ובטלויזיה ראיתי מסך לבן.
בתצורה של טלויזיה בלבד, ראיתי רק מסך לבן.
יש לציין שאת המסך הלבן אני רואה רק כשהמשחק עולה.
בכל שלב אחר (windows או לפני שהמשחק מורץ) אני רואה בטלויזיה את המסך כמו שצריך להיות.
אני מניח שזה איזה הגדרה של הכרטיס מסך.
יש למישהו מושג?
תודה,
מתן
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
ניסית ללא שיכפול ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
agent__smith : הוא אמר שכן וזה לא עבד.
אני לא שיחקתי פיפא על הנייד שלי, אבל עם פורטל וDRAGON AGE והרבה משחקים אחרים חיברתי להרבה מסכים ולא הייתה לי בעיה (כשזה על מצב "projector only" אם אתה בוינדאוס 7)
בדקת אם במשחקים אחרים יש בעיה?
בנוסף תנסה אולי להשיג כבל למסך מחשב ולנסות בחיבור דרכו.
אני לא שיחקתי פיפא על הנייד שלי, אבל עם פורטל וDRAGON AGE והרבה משחקים אחרים חיברתי להרבה מסכים ולא הייתה לי בעיה (כשזה על מצב "projector only" אם אתה בוינדאוס 7)
בדקת אם במשחקים אחרים יש בעיה?
בנוסף תנסה אולי להשיג כבל למסך מחשב ולנסות בחיבור דרכו.
לא סגרתי את המסך
לא סגרתי את המסך, אבל אחרי שבוחרים projector only, זה מכבה את המסך.mp3lll כתב:סגרת את המסך של הנייד בזמן שחיברת רק אל tv?...
הסגירה הפיזית של המסך יכולה להשפיע???
אבל כבל כזה
מחבר אותי למסך, לא לטלויזיה.bg1987 כתב:
כזה.
אני חושב שדבר ראשון זה לנסות לשחק משחק אחר.
וmp3lll צודק האם אתה סוגר את המסך של הנייד כשאתה משחק?...
אני טועה?
היום אבדוק את הסגירה של המסך
בקשר למשחקים אחרים - אני לא ממש משחק במשחקים.
פיפא הוא הדבר היחיד שאני משחק.
אין לי גם עוד משחקים, אוליי אנסה באמת...
למרות שאני מניח שמדובר בכל המשחקים.
יש במחשב שלי כרטיס מסך כפול (אחד on board שמשמש בעבודת היום יום על מנת לחסוך סוללה) והשני nvidia שמתחיל לעבוד בכל פעם שמפעילים משחק או יישום אחר הדורש ביצועי כרטיס מסך.
אני מניח שבכל פעם שכרטיס זה נכנס לפעולה הבעיה מופיעה.
פיפא הוא הדבר היחיד שאני משחק.
אין לי גם עוד משחקים, אוליי אנסה באמת...
למרות שאני מניח שמדובר בכל המשחקים.
יש במחשב שלי כרטיס מסך כפול (אחד on board שמשמש בעבודת היום יום על מנת לחסוך סוללה) והשני nvidia שמתחיל לעבוד בכל פעם שמפעילים משחק או יישום אחר הדורש ביצועי כרטיס מסך.
אני מניח שבכל פעם שכרטיס זה נכנס לפעולה הבעיה מופיעה.
- stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אני מציע לך לנסות לשנות בזמן המשחק את הרזולוציות כי יכול להיות שהמסך שלך לא תומך ברזולוציות שמכוונות במשחק.
תפעיל מצב משוכפל+ תפעיל את המשחק - כנסה להגדרות ותשחק עם הרזולוציה. (שלהמשחק) לא של המחשב או המסך.
ועוד משהו אחרון חשוב לבדוק שהדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן. כי משחקים כמו פיפה החדש וכל מניי חדשים דורשים עדכון בכרטיסי מסך לשיפור ביצועים+
תפעיל מצב משוכפל+ תפעיל את המשחק - כנסה להגדרות ותשחק עם הרזולוציה. (שלהמשחק) לא של המחשב או המסך.
ועוד משהו אחרון חשוב לבדוק שהדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן. כי משחקים כמו פיפה החדש וכל מניי חדשים דורשים עדכון בכרטיסי מסך לשיפור ביצועים+