הייתם בתערוכה? פרסמו כאן את רשמיכם
תודה על ההתייחסות עופר, אני מקווה שאם כתוצר לוואי של כל המבקרים שיבואו לתערוכה (טפו טפו טפו)
שנה הבאה יהיו לי יותר חדרי אודיו אז זה מבורך
לגבי החדרים המפוספסים, מסתבר שגם אני פספסתי את המקרן...
אולי לפרסם מפה של המציגים והחדרים!
שנה הבאה יהיו לי יותר חדרי אודיו אז זה מבורך
לגבי החדרים המפוספסים, מסתבר שגם אני פספסתי את המקרן...
אולי לפרסם מפה של המציגים והחדרים!
התרשמות מהתערוכה
למרות הקושי האישי שלי להגיע לתערוכה ,אמרתי לעצמי אתה חייב להגיע
לא יעזור בית דין.
הגעתי לתערוכה אתמול ואני לא מצטער לרגע.
הדובדבן בקצפת היתה הקומה השניה עם הטלויזיה הענקית של פנסוניק
וברקע השקיעה של השמש ,פשוט מדהים.
פעם ראשונה יצא לי להתרשם מטלויזיות תלת-מימד גם בשיטה האקטיבית
וגם בשיטה הפסיבית.וזה היה פשוט מדהים.
את הבום הראשוני קבלתי בכניסה עם הטלויזיות התלת מימד של LG .
נכון,היו להם יותר מסבירים (יחצנים)מאשר לחברות הטלויזיה האחרות.
אשתי התרשמה יותר מהתלת מימד של פנסוניק אני התרשמתי מהתלת מימד
של LG .
משצרם קצת זה היה הרעש הסביבתי ,שזו כניראה טיבעה של כל תערוכה.
ברצוני לציין את מארגני התערוכה המעניינת.
יישר כוח!
לא יעזור בית דין.
הגעתי לתערוכה אתמול ואני לא מצטער לרגע.
הדובדבן בקצפת היתה הקומה השניה עם הטלויזיה הענקית של פנסוניק
וברקע השקיעה של השמש ,פשוט מדהים.
פעם ראשונה יצא לי להתרשם מטלויזיות תלת-מימד גם בשיטה האקטיבית
וגם בשיטה הפסיבית.וזה היה פשוט מדהים.
את הבום הראשוני קבלתי בכניסה עם הטלויזיות התלת מימד של LG .
נכון,היו להם יותר מסבירים (יחצנים)מאשר לחברות הטלויזיה האחרות.
אשתי התרשמה יותר מהתלת מימד של פנסוניק אני התרשמתי מהתלת מימד
של LG .
משצרם קצת זה היה הרעש הסביבתי ,שזו כניראה טיבעה של כל תערוכה.
ברצוני לציין את מארגני התערוכה המעניינת.
יישר כוח!
ראשית שאפו על התערוכה
אני מחזק את דברי האנשים שחבל שנציגים אחרים כגון פיוניר ימהה ודנון לא הופיעו בתערוכה ,מחברת SG אני לא מופתע שלא הופיעו בתערוכה. נקווה שבשנה הבאה נוכל לראות יותר חברות ...
הביתן של אפסון היה מרווח ומושקע המקרן האינטראקטיבי היה מעניין וחביב למרות שאת הרעיון ראיתי כבר לפני 5-7 שנים באנגליה .המקרן בחדר חושך היה מדהים (חבל שלא השכילו לגבות את התמונה גם בסאונד משובח כי אז ההמחשה של המקרן הייתה יכולה להיות פנומנאלית
כרגיל יורוקום השקיעו בביתן עם תאי החושך ואי אפשר שלא להגיד מילים טובות על המסכים החדשים של פנאסוניק
גם סם ליין וLG השקיעו בתערוכה והיה מעניין לראות את המסך מסדרת ה9000 הדק ביותר בעולם
הביתן של מוניטור אודיו היה קצת מבולגן ממגוון הציוד אבל היה מעניין
טופ אודיו נחבאו קצת אל הכלים ולא ראיתי משהוא מיוחד
הגברה כמעט ולא נראתה בתערוכה וחבל ,(לדעתי המון אנשים ציפו לראות את נושא ההגברה)ולצערי מרבית המציגים בתערוכה התמקדו בנושא מסכים
סה"כ מאוד נהנתי והתערוכה הייתה בנוייה שונה וטובה יותר מבעבר היה קל להגיע מנציג לנציג הכל היה חלל אחד פתוח מה שהפך את התערוכה לדבר אייכותי יותר לדעתי טוב מצורת התערוכות הקודמות בחדרים חדרים
לא ציפיתי להאזין לרמקולים ואני לא מסכים אם מס' חברים כאן מעלי שהתאכזבו שלא יכלו להאזין לרמקולים ,אני לא חושב שתערוכה היא המקום להאזין ולהשוות בין קו מוצרים במוזיקה או קולנוע, תערוכה באה לחשוף קו מוצרים ורעיונות חדשים לבחון מערכת שמע צריך לעשות בסבלנות ולא עם מיליון איש סביב עם רעש והמולה
שוב תודה לכל המציגים בתערוכה שנתנו לנו לטעום מקו המוצרים החדש והמעניין שלהם וכמובן הכי חשוב למנהלי הפורום שאירגנו את התערוכה מקווה לתערוכה גדולה יותר בשנה הבאה
אני מחזק את דברי האנשים שחבל שנציגים אחרים כגון פיוניר ימהה ודנון לא הופיעו בתערוכה ,מחברת SG אני לא מופתע שלא הופיעו בתערוכה. נקווה שבשנה הבאה נוכל לראות יותר חברות ...
הביתן של אפסון היה מרווח ומושקע המקרן האינטראקטיבי היה מעניין וחביב למרות שאת הרעיון ראיתי כבר לפני 5-7 שנים באנגליה .המקרן בחדר חושך היה מדהים (חבל שלא השכילו לגבות את התמונה גם בסאונד משובח כי אז ההמחשה של המקרן הייתה יכולה להיות פנומנאלית
כרגיל יורוקום השקיעו בביתן עם תאי החושך ואי אפשר שלא להגיד מילים טובות על המסכים החדשים של פנאסוניק
גם סם ליין וLG השקיעו בתערוכה והיה מעניין לראות את המסך מסדרת ה9000 הדק ביותר בעולם
הביתן של מוניטור אודיו היה קצת מבולגן ממגוון הציוד אבל היה מעניין
טופ אודיו נחבאו קצת אל הכלים ולא ראיתי משהוא מיוחד
הגברה כמעט ולא נראתה בתערוכה וחבל ,(לדעתי המון אנשים ציפו לראות את נושא ההגברה)ולצערי מרבית המציגים בתערוכה התמקדו בנושא מסכים
סה"כ מאוד נהנתי והתערוכה הייתה בנוייה שונה וטובה יותר מבעבר היה קל להגיע מנציג לנציג הכל היה חלל אחד פתוח מה שהפך את התערוכה לדבר אייכותי יותר לדעתי טוב מצורת התערוכות הקודמות בחדרים חדרים
לא ציפיתי להאזין לרמקולים ואני לא מסכים אם מס' חברים כאן מעלי שהתאכזבו שלא יכלו להאזין לרמקולים ,אני לא חושב שתערוכה היא המקום להאזין ולהשוות בין קו מוצרים במוזיקה או קולנוע, תערוכה באה לחשוף קו מוצרים ורעיונות חדשים לבחון מערכת שמע צריך לעשות בסבלנות ולא עם מיליון איש סביב עם רעש והמולה
שוב תודה לכל המציגים בתערוכה שנתנו לנו לטעום מקו המוצרים החדש והמעניין שלהם וכמובן הכי חשוב למנהלי הפורום שאירגנו את התערוכה מקווה לתערוכה גדולה יותר בשנה הבאה
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
מבחינתי התלת מימד של סמסונג חשוך מדי .וכאן LG לוקחת בגדול - 3D בהיר שהוצג בחדר עם תאורה ואיכות תמונה טובה.
אבל המסך שהכי הרשים אותי מבחינת איכות התמונה הוא של פיליפס 55' . הבעייה שאין לו אופציה של תלת מימד . מעניין אם יהיו חידושים בנושא ?
אבל המסך שהכי הרשים אותי מבחינת איכות התמונה הוא של פיליפס 55' . הבעייה שאין לו אופציה של תלת מימד . מעניין אם יהיו חידושים בנושא ?
כול הכבוד לHT תערוכה מדהימה חווית התלת מימד היתה בכל כיוון אפשרי תחום הטלבזיות D3 היה מדהים כול החידושים לגבי המזרמי מדיה קומה עליונה מדהימה.חווית המקרנים לקתה בחסר סך הכול חוויה מושלמת לחובבי קולנוע ביתי . תודה לצות האתר.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
היה לי מאוד קשה להתעלם מכך שאפקט ה 3D במסכים מפספס בגדול במקרים שבהם הוא נדרש להציג תנועה מהירה או עצמים אנכיים דקים. בביתן של פיליפס זה הורגש מאוד בהעלמות של הכנפונים ובמשואת הרדיו בסצינות עם המטוסים ועם סיירת הטילים שבה האנטנות נעלמו לרגע. אותן מגרעות היו נוכחות גם במסכים של יתר המציגים כך שאני לא רוצה למקד את היחס דווקא כלפי פיליפס.
אני אישית לא הייתי מסוגל לצפות בשיגרה בתמונת תלת מימד שבמצב הטכנולגיה העכשווית נראית בעיני מאוד מלאכותית, מעייפת לצפיה ובעלת מגרעות בולטות. אומנם נהניתי ממסך ה 103 אינטש בביתן של פנסוניק שהציג סצינות תת מימיות מדהימות אבל זה היה יותר בזכות הגודל ופחות בגלל התת מימד.
אני אישית לא הייתי מסוגל לצפות בשיגרה בתמונת תלת מימד שבמצב הטכנולגיה העכשווית נראית בעיני מאוד מלאכותית, מעייפת לצפיה ובעלת מגרעות בולטות. אומנם נהניתי ממסך ה 103 אינטש בביתן של פנסוניק שהציג סצינות תת מימיות מדהימות אבל זה היה יותר בזכות הגודל ופחות בגלל התת מימד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
בגלל שרושמים פה שנציגי סמסונג מתנשאים אתם לא מגיעים לתערוכה?ufo77 כתב:עם כל הדיווחים של החברים כאן על התנשאות של נציגי סמסונג ,אני ועוד כמה חברים, החלטנו לא ללכת.
...
המלצה חמה מאוד ממני תטוסו לתערוכה ומהר לפני שהיא נגמרת!!!!!
אני בכלל בכלל לא התמקדתי על סמסונג בתערוכה ואין הרבה מה לעשות אצלם גם, יש בתערוכה המון מה לעשות והמון מה לראות!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לתערוכה אתה בא לצפות ולהתרשם ממסכים או כדי לפתוח סחבקייה עם נציגי המכירות?ufo77 כתב:עם כל הדיווחים של החברים כאן על התנשאות של נציגי סמסונג ,אני ועוד כמה חברים, החלטנו לא ללכת.
...
תעזוב אותם בצד. אתה לא זקוק להם כדי לצפות במסכים ולהתרשם מהמוצרים ואל תתבייש לנפנף אותם או לפנות למארגני התערוכה הנמצאים בשטח התערוכה אם הם מתעקשים להפריע לך.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
הייתי בתערוכה ביום רביעי אחה"צ. גם אני כמו רבים אחרים ציפיתי לשמוע יותר מערכות אודיו והתאכזבתי מאוד בקטע הזה.
אין ספק שמי שמתעניין בטלויזיות ובטכנולוגיית ה 3D מאוד נהנה בתערוכה הנוכחית. אני מיציתי בשעה הכל.
את החדר חושך של אפסון פיספסתי ואם יש משהו שמעניין אותי בוידאו זה מקרנים. חבל.
התערוכה עצמה נראית ומאורגנת ברמה מקצועית גבוהה מאוד. שאפו למארגנים על כך. הבנתי שהחערוכה מציגה את מה שהיא מציגה כדי למשוך את הקהל הרחב וזה בסדר גמור. הרי אחרי הכל זה ביזנס אבל למה לא הסברתם את זה בפורום? הייתי חוסך את הנסיעה\פקקים\כרטיס\חצי יום עבודה.
בכל מקרה, לא רציתי לרשום את התגובה ביום רביעי כדי לא לפגוע בהכנסות. נוכחתי לדעת שלא מעט רשמו שהם התאזבו כבר ביום רביעי. אני רוכש כבוד למנהלי הפורום ולכן החלטתי לרשום את דעתי רק עכשיו, סמוך לסיום התערוכה.
אני מאוד מקווה שהתערוכה הבאה תכלול יותר אודיו ויותר חדרי קולנוע בייתיים ואם לא אז לפחות שאנו, חברי הפורום, נדע על כך.
תודה רבה
אין ספק שמי שמתעניין בטלויזיות ובטכנולוגיית ה 3D מאוד נהנה בתערוכה הנוכחית. אני מיציתי בשעה הכל.
את החדר חושך של אפסון פיספסתי ואם יש משהו שמעניין אותי בוידאו זה מקרנים. חבל.
התערוכה עצמה נראית ומאורגנת ברמה מקצועית גבוהה מאוד. שאפו למארגנים על כך. הבנתי שהחערוכה מציגה את מה שהיא מציגה כדי למשוך את הקהל הרחב וזה בסדר גמור. הרי אחרי הכל זה ביזנס אבל למה לא הסברתם את זה בפורום? הייתי חוסך את הנסיעה\פקקים\כרטיס\חצי יום עבודה.
בכל מקרה, לא רציתי לרשום את התגובה ביום רביעי כדי לא לפגוע בהכנסות. נוכחתי לדעת שלא מעט רשמו שהם התאזבו כבר ביום רביעי. אני רוכש כבוד למנהלי הפורום ולכן החלטתי לרשום את דעתי רק עכשיו, סמוך לסיום התערוכה.
אני מאוד מקווה שהתערוכה הבאה תכלול יותר אודיו ויותר חדרי קולנוע בייתיים ואם לא אז לפחות שאנו, חברי הפורום, נדע על כך.
תודה רבה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

kingikra, זה לא היה ברור לך מרשימת המציגים מה יהיה המיקוד של התערוכה?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
זאת היתה רשימה ארוכה אם אני זוכר נכון. לא הסקתי ממנה כלום.Catskinner כתב:kingikra, זה לא היה ברור לך מרשימת המציגים מה יהיה המיקוד של התערוכה?...
בדקתי עכשיו שוב ברשימת המציגים ואני חייב לומר לך שלא ניתן להבין ממנה שלא תהיה תצוגת אודיו. יש שם כ 5-6 שמות של חברות אודיו (אונקיו, טופ אודיו, ט.ר., קבאסה וכו') ויש עוד שמות של מציגים שאני לא מכיר ויכולים להיות של אודיו.
נערך לאחרונה על ידי kingikra ב 17/06/2011 13:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
הנה לינק לידיעה מאתר DTOWN.
http://www.dtown.co.il/articles/1771.html
מדווחים על התערוכה של האתר הזה.

http://www.dtown.co.il/articles/1771.html
מדווחים על התערוכה של האתר הזה.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
היה ממש כיף. טיפה התאגכזבתי כמו כולם מחוסר הפוקוס על האודיו אבל ההסבר של עופר לעניין הוא הגיוני בהחלט.
תודה ענקית לכל מי שארגן ותרם ומקווה לראות שנה הבאה תערוכה עוד יותר גדולה. אולי בגני תערוכה הפעם?
תודה ענקית לכל מי שארגן ותרם ומקווה לראות שנה הבאה תערוכה עוד יותר גדולה. אולי בגני תערוכה הפעם?
Need more cowbell