כיוון מקרן CRT
שלום לכולם ,
בפאב שאני הולך אליו הרבה יש מקרן סוני ישן CRT , התמונה צריכה נואשות כיוון - התמונה ממש לא בפוקוס ובשולי התמונה יש צבעים לא קשורים .
הבנתי שבישביל לכוון מקרן כזה צריך מישהו מיקצועי , רציתי לדעת כמה צריך לעלות ביקור של איש כזה ואיפה אפשר לימצוא מישהו .
הבעלים של המקום מיתלבט עם להחליף למקרן חדש אבל לדעתי התמונה של המקרן הישן הזה יכולה ליהיות מצויינת אחרי כיוון והמלצתי לו לישקול את האופציה הזאת קודם .
בפאב שאני הולך אליו הרבה יש מקרן סוני ישן CRT , התמונה צריכה נואשות כיוון - התמונה ממש לא בפוקוס ובשולי התמונה יש צבעים לא קשורים .
הבנתי שבישביל לכוון מקרן כזה צריך מישהו מיקצועי , רציתי לדעת כמה צריך לעלות ביקור של איש כזה ואיפה אפשר לימצוא מישהו .
הבעלים של המקום מיתלבט עם להחליף למקרן חדש אבל לדעתי התמונה של המקרן הישן הזה יכולה ליהיות מצויינת אחרי כיוון והמלצתי לו לישקול את האופציה הזאת קודם .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
לא מכיר מכיילי מקרנים כאלה, זה יכול להיות סיפור די יקר - מכיוון שאם המקרן במצב ככה-ככה, יהיה דרוש לא מעט עבודה (אם זה בכלל יהיה אפשרי).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Re: איזה דגם המקרן?
אני כלל לא בטוח.charny כתב:אם הוא יחליף אותו, הוא יצטער מאד......
1. למקום כזה, ללא החשכה מוחלטת, דווקא מקרן עם עוצמת הארה גבוהה יותר (ע"ח קונטרסט כמובן) יהיה יעיל יותר.
2. תחזוקה ואחריות של מקרן דיגיטלי.
3. מישהו אחר מחברי הפורום בטח יהנה מהחלפה כזו....
מקרנים בפאבים
1. נכון, אבל:
2. כמה שנים (!) לא נגעו במקרן?
3. אין ויכוח
חומר למחשבה:
http://www.curtpalme.com/forum/viewtopic.php?t=1139
2. כמה שנים (!) לא נגעו במקרן?
3. אין ויכוח
חומר למחשבה:
http://www.curtpalme.com/forum/viewtopic.php?t=1139
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
ראיתי מספר מקרני Sony CRT המותקנים במקומות שונים
שלא נגעו בהם כבר 10 שנים!!! והם מכוונים כמעט כמו ביום הראשון.
כל יום מדליקים אותם בבוקר ומכבים בערב.
כל יום מדליקים אותם בבוקר ומכבים בערב.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
Re: מי נותן שירות ל-Electrohome?
אין לי מושג :\charny כתב:...
האמת היא שראיתי לפני 3 חודשים בערך איזה Marquee 8110 מותקן בארץ באיזה מקום בצפון.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
יכול להיות שמעבדת השירות של יניר (ברשות טל שחר) תוכל לעשות את העבודה. יש להם המון שנים של ניסיון והם לא רק מטפלים במקרנים שהם מייבאים.
ELECTROHOME זה היה מקרנים של NEC, לא?
ELECTROHOME זה היה מקרנים של NEC, לא?
תודה על הלינק מריו מן - אני ילך היום לשם ליראות את המישחק של איטליה אני יבדוק איזה דגם המקרן .
עברתי על חוברת הוראות של דגם שיכול ליהיות זה וזה נירא מאוד מסובך , אני מפחד להרוס שם משהו אם אני לא יבין את ההוראות , הפאנל כיוון של המקרן הזה נירא כמו קוקפיט של מטוס .
ועוד שאלה לא קשורה - הבנתי שהרזולוציה של המקרנים האלה לא מוגבלת או כימעט לא מוגבלת כי הם לא דיגיטליים , זה אומר שאפשר לחבר למקרן כזה אות HD בתאוריה ?
עברתי על חוברת הוראות של דגם שיכול ליהיות זה וזה נירא מאוד מסובך , אני מפחד להרוס שם משהו אם אני לא יבין את ההוראות , הפאנל כיוון של המקרן הזה נירא כמו קוקפיט של מטוס .
ועוד שאלה לא קשורה - הבנתי שהרזולוציה של המקרנים האלה לא מוגבלת או כימעט לא מוגבלת כי הם לא דיגיטליים , זה אומר שאפשר לחבר למקרן כזה אות HD בתאוריה ?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: