(לא בטוח שהוא מבין מה שיש לו ביד
הוא בהחלט מרשים, כמו נגני ה-LD קומבו של ELITE, בנוי זהה באותה הטיפולוגיה...
רק משמש כ-DVD בלבד..ללא המגש של ה-LD...
ה-rose wood האילו בהחלט עושים את זה...

ADICTofercohen כתב:אחלה מכשיר
אבל
לא נראה לך שקנית אותו איזה 5+ שנים מאוחר מדי?
המוצרים הללו עבר זמנם בטל קורבנם...

מקובל עלי.ziv_r כתב:ofercohen,
העריכה לא הייתה מספקת ולכן ההודעה שלך נערכה. במקביל נערכה גם ההודעה המתגרה של 9000es.
נא שמרו על תקנון האתר ועל שפה נאותה ומכובדת בשרשור....

אלמוג אחי אני ממש נרגש מהמחמאה ולקבל אותה ממך כאחד שבאמת רוכש את המוצרים הטובים ביותר לזמננוAlmogc כתב:שלומי,
אם יש משהו שאני אוהב ברכישות שלך זה שאתה לא "מתלהב״ לרכוש דגמים חדשים ויקרים ומפעיל שיקול דעת כפי שעשית עם הרכישה האחרונה.
לדעתי האישית אתה פועל נכון וצריך אופי חזק לא להתפתות לדגמים חדשים שלא בהכרח יתנו תוצאה טובה יותר.
שאפו...

ADICT כתב:אלמוג אחי אני ממש נרגש מהמחמאה ולקבל אותה ממך כאחד שבאמת רוכש את המוצרים הטובים ביותר לזמננוAlmogc כתב:שלומי,
אם יש משהו שאני אוהב ברכישות שלך זה שאתה לא "מתלהב״ לרכוש דגמים חדשים ויקרים ומפעיל שיקול דעת כפי שעשית עם הרכישה האחרונה.
לדעתי האישית אתה פועל נכון וצריך אופי חזק לא להתפתות לדגמים חדשים שלא בהכרח יתנו תוצאה טובה יותר.
שאפו...![]()
זה באמת עוד יותר מרגשאני רוצה לאמר לך שהאבחנה שלך די מדוייקת
ואכן אני עדיין חושב שהמוצרים שיוצרו בזמנו עלידי פיוניר עדיין יש להם ערך מוסף ויכולת לתת פייט הולם ורציני גם ובמיוחד למוצרים שמיוצרים להיוםואכן יש ברשותי נגן של פיוניר מלפני 20 שנה וכולל פאוור שלהם מאותה סדרה ואני לא רואה שום נחיתות מול דגמים חדשים יותר
וכאשר חיפשתי בזמנו את הנגן הנל(PD-65 )יצרתי קשר עם טר בתלאביב לראות אם יש להם משהו בכיוון
והוצע לי עלידם מכשיר חדש של החברה כנגן CD מה שממש לא עשה עלי רושם מיוחד מול המכשיר שחיפשתי ובסוף רכשתי אותו וגם כמובן ללא אחריות והאמן לי אני לאא מצטער ולו לא לשניה
המכשיר לא פחות ממדהיםמעבר כמובן לערך הנוסטלגי שאני ממש לא מתכחש לו
על תקופה יפה של החברה שכנראה גם לא תחזור(תקופת העלית שלה בארהב עם העץ URUSHI )המיוחד!
ובל נשכח כמובן את השיקול הכספי של היום שכל מכשיר שיוצא מתומחר בהון תועפות כאשר אין לו שום יתרון על מכשירים אחרים מהתקופה המדוברת![]()
![]()
...