פיתרון לבעיית AV1 או AV2 ב PX4
טוב יש תשובה לכל הבעיות בעזרת חברים טובים מפורום פלאזמות ו LCD שנמצא באנגליה אצלם הייתה את אותה בעיה התשובה לכל השאלות היא מאוד פשוטה ועכשו אני מבין הכל.
ה PX4 הראשונות יצאו עם RGB ב AV1 לאחר מכן משום מה וללא הסבר הגיוני חברת LG שינתה את סיגנל ה RGB ל AV2 זאת בעקבות שינוי שהם ביצעו בסקארטים של הפלאזמות אני צריך עוד לקבל נתון חשוב שהוא מאיזה מספר מכשיר והלאה בוצע השינוי. בגלל שאני בין הראשונים שרכשו את המכשיר אצלי ה RGB הוא ב AV1 המשלוחים לאחר מכן הגיעו עם RGB ב AV2 לכן כל אלה שרואים יותר טוב RGB ב AV2 אתם צודקים לחלוטין ותישארו ב AV2 זאת כניסת ה RGB שלכם ברגע שאני יקבל את הנתון מאיזה מספר מכשיר בוצע השינוי אני יכתוב אותו כאן בפורום.
ח.י קיבלו את הנתון הנכון מיצרן הפלאזמות אבל אני בטוח שהם חושבים שזה היה כך מההתחלה מה שבעצם לא נכון בכל מקרה כולם צודקים.
דרך אגב יש מקומות באירופה שעדיין משווק הדגם הישן כמו שלי זאת הסיבה לתשובה של היצרן שזה ב AV1 הם לא שמים לב מאיפה מגיע המייל והם עונים באופן אוטומטי שזה AV1 אני גם בטוח שח.י לא מודעים לשינוי הזה ומבחינתם AV2 זה כניסת ה RGB שנכון לעכשו זה נכון.
טוב אני מקווה שהבעיה והויכוח הזה נגמר גם אותי זה מאוד הטריד בגלל זה חקרתי את העניין לעומק.
מקווה שעזרתי.
ה PX4 הראשונות יצאו עם RGB ב AV1 לאחר מכן משום מה וללא הסבר הגיוני חברת LG שינתה את סיגנל ה RGB ל AV2 זאת בעקבות שינוי שהם ביצעו בסקארטים של הפלאזמות אני צריך עוד לקבל נתון חשוב שהוא מאיזה מספר מכשיר והלאה בוצע השינוי. בגלל שאני בין הראשונים שרכשו את המכשיר אצלי ה RGB הוא ב AV1 המשלוחים לאחר מכן הגיעו עם RGB ב AV2 לכן כל אלה שרואים יותר טוב RGB ב AV2 אתם צודקים לחלוטין ותישארו ב AV2 זאת כניסת ה RGB שלכם ברגע שאני יקבל את הנתון מאיזה מספר מכשיר בוצע השינוי אני יכתוב אותו כאן בפורום.
ח.י קיבלו את הנתון הנכון מיצרן הפלאזמות אבל אני בטוח שהם חושבים שזה היה כך מההתחלה מה שבעצם לא נכון בכל מקרה כולם צודקים.
דרך אגב יש מקומות באירופה שעדיין משווק הדגם הישן כמו שלי זאת הסיבה לתשובה של היצרן שזה ב AV1 הם לא שמים לב מאיפה מגיע המייל והם עונים באופן אוטומטי שזה AV1 אני גם בטוח שח.י לא מודעים לשינוי הזה ומבחינתם AV2 זה כניסת ה RGB שנכון לעכשו זה נכון.
טוב אני מקווה שהבעיה והויכוח הזה נגמר גם אותי זה מאוד הטריד בגלל זה חקרתי את העניין לעומק.
מקווה שעזרתי.
לא זאת אחת הבעיות אין שום אינדיקציה אני למדתי להבדיל לפי הכתוביות ב RGB הם נראות פחות מרוחות ויותר חדות מאשר בקומפוזיט וב RGB התמונה פחות רועשת ויותר חלקה כזאת תבדוק אם יש את ההבדלים האלה ותנסה להגיע למסקנה.
ofers תודה רבה לך תאמין לי שהבעיה הזאת מאוד הטרידה אותי ואני שמח שמצאתי את התשובה יש הרבה חברים פה בפורום שיש להם את ה PX4 ונתקלו בבעיה הזאת לכן מאד שמחתי שהצלחתי להבין מה קורה פה בעזרתם של חברים מפורום אחר בחו"ל שלהם מגיע כל הקרדיט בכל מקרה שמחתי לעזור.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78889
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
אני חושב שמגיע סחתיין ענק לכל החברים פה בפורום
רק בגלל שיש פורום כזה, המאפשר לתקשר ולהשוות ביצועים בכלל עלינו על הנושא הזה...
האמת היא שאני די מופתע... העליתי את הסברה הזאת שיש שני סוגים שונים של PX4 לפני מספר ימים, אבל הייתי בטוח שזאת יריה באפלה... למרות שלעיתים ההסבר ההגיוני היחידי הוא ההדבר ההגיוני היחידי...
תודה אורן!
האמת היא שאני די מופתע... העליתי את הסברה הזאת שיש שני סוגים שונים של PX4 לפני מספר ימים, אבל הייתי בטוח שזאת יריה באפלה... למרות שלעיתים ההסבר ההגיוני היחידי הוא ההדבר ההגיוני היחידי...
תודה אורן!
There is a time to live
And a time to die
There is a time to meet your maker.
There is a time to live,
But isn’t strange…
As soon as you’re born, you’re dying.
And a time to die
There is a time to live,
But isn’t strange…
theagc גם אני הופתעתי מאוד. על הכיוון הזה לא חשבתי LG לא פירסמו בשום מקום את השינוי הזה. החברים מהפורום הזה באנגליה עלו על איזה מסמך פנימי שהופץ בתוך החברה עצמה שמסביר את השינוי הזה כי גם הם כמונו הוטרדו כי היתה להם את אותה בעיה.
אני חבר פעיל מאוד בפורום שלהם וגם כמו פה אני עונה על הרבה שאלות.
להם יש יותר אפשרויות בדיקה מן הסתם לכן שפניתי אליהם עם הבעיה הזאת הם ידעו ישר במה מדובר הם הבטיחו לשלוח לי במייל את העותק של המכתב הפנימי הזה ובמכתב הזה מצויין מאיזה מספר מכשיר והלאה בוצע השינוי ברגע שאני יקבל אותו אז אני יעלה אותו לכאן.
בכל מקרה סוף טוב הכל טוב וכמו שאמרת אם לא היה הפורום הזה לא הייתי יודע שיש בעיה כזאת. זאת ההוכחה שהפורום הזה זה דבר קדוש שעוזר לכולם וטוב שהוא קיים.
אורן.
אני חבר פעיל מאוד בפורום שלהם וגם כמו פה אני עונה על הרבה שאלות.
להם יש יותר אפשרויות בדיקה מן הסתם לכן שפניתי אליהם עם הבעיה הזאת הם ידעו ישר במה מדובר הם הבטיחו לשלוח לי במייל את העותק של המכתב הפנימי הזה ובמכתב הזה מצויין מאיזה מספר מכשיר והלאה בוצע השינוי ברגע שאני יקבל אותו אז אני יעלה אותו לכאן.
בכל מקרה סוף טוב הכל טוב וכמו שאמרת אם לא היה הפורום הזה לא הייתי יודע שיש בעיה כזאת. זאת ההוכחה שהפורום הזה זה דבר קדוש שעוזר לכולם וטוב שהוא קיים.
אורן.
איך יכול להיות שאת ה PX4 שלי רכשתי לפני כחודש ולדעתי ה AV1 היא הכניסה שתומכת ב RGB.
הגעתי למסקנה הזאת כי כאשר הממיר מחובר ל AV1 ואני משנה בממיר את ההגדרה מקומפוזיט ל RGB
הטלויזה מבצעת מין רענון עם מסך שחור למשך שנייה.
ב AV2 המסך לא מבצע את הרענון הזה כאשר אני מבצע שינוי ההגדרה בממיר.
האם הבדיקה שלי נכונה ואכן מוכיחה בזאת ש AV1 היא הכניסה שתומכת ב RGB?
הגעתי למסקנה הזאת כי כאשר הממיר מחובר ל AV1 ואני משנה בממיר את ההגדרה מקומפוזיט ל RGB
הטלויזה מבצעת מין רענון עם מסך שחור למשך שנייה.
ב AV2 המסך לא מבצע את הרענון הזה כאשר אני מבצע שינוי ההגדרה בממיר.
האם הבדיקה שלי נכונה ואכן מוכיחה בזאת ש AV1 היא הכניסה שתומכת ב RGB?
כן - הבדיקה שלך נכונה
יכול להיות שמכרו לך דגם ישן יותר שפשוט שכב במחסן זה זמן...
אני הייתי ממליץ לך להכנס לקוד טכנאי של הטלויזיה ולראות כמה שעות היא עבדה ותבדוק האם זה הגיוני מבחינת השימוש שלך.
לא רוצה להפחיד אותך חס וחלילה - אבל כדאי לוודא שקבלת משהו חדש מקופסא, ולא משהו אחר...
שאלה אחרת:
האם כל המפענחים שי יס תומכים ב- RGB... אני יודע שהאופציה של RGB קיימת בתפריט, אבל האם יכול להיות שלא כל מפענח תומך בזה... בבדיקה שלי מספר מפענחים לא בצעו את הרענון המתואר...
אני הייתי ממליץ לך להכנס לקוד טכנאי של הטלויזיה ולראות כמה שעות היא עבדה ותבדוק האם זה הגיוני מבחינת השימוש שלך.
לא רוצה להפחיד אותך חס וחלילה - אבל כדאי לוודא שקבלת משהו חדש מקופסא, ולא משהו אחר...
שאלה אחרת:
האם כל המפענחים שי יס תומכים ב- RGB... אני יודע שהאופציה של RGB קיימת בתפריט, אבל האם יכול להיות שלא כל מפענח תומך בזה... בבדיקה שלי מספר מפענחים לא בצעו את הרענון המתואר...
There is a time to live
And a time to die
There is a time to live,
But isn’t strange…
And a time to die
There is a time to live,
But isn’t strange…
אני קיבלתי טלויזיה חדשה עם אפס שעות (לפני שלושה שבועות), וגם אצלי יש את התופעה של החשכת המסך ב AV1 כשעוברים ל RGB . אבל אצלי התמונה ב AV1 הרבה פחות טובה מ AV2 . בגלל זה אני לא משוכנע שזו אינדיקציה נכונה לגבי תמיכה ב RGB .
לא מומחה - אבל מתמחה
כן גם אני חושב שהחשכה הרגעית של המסך לא אומרת כלום לגבי כניסת ה RGB.
לגבי השאלה של kfirkb אני בטוח שהפלאזמה שמכרו לך היא ממשלוח קודם אני רוצה רק שתבין שאולי אפילו מדובר על הבדל של חודש יכול בהחלט להיות שהפלאזמה עבדה 0 שעות אבל זה עדיין לא אומר שהיא לא חדשה או משהו כזה לכל פלאזמה מוצמד מספר סידורי שמציין את תאריך היצור שלה ומאיזה סידרה הפלאזמה. אני מקווה בקרוב לפרסם את המספר הסידורי המדוייק שבו LG ביצעה את השינוי וכך נוכל לדעת לפי המספר של הפלאזמה שלך באיזה סקארט מדובר אבל בכל מקרה הבדיקה היא מאוד פשוטה תנסה את שינהם ותראה איפה אתה רואה יותר טוב ב RGB ושם תחבר.
בכל מקרה אני רוצה להבהיר משהו חשוב גם ה PX4 הראשונות עם RGB בסקארט AV1 לא שונות מבחינת איכות התמונה או משהו כדומה זה לא ש LG שיפרו את איכות הכניסה או משהו כזה הם פשוט העבירו את כניסת ה RGB לסקארט אחר וזה לא מעיד על משהו יותר איכותי או משהו כזה זה פשוט שינוי שהם ביצעו כנראה בגלל שב AV2 נכון לעכשו אתה יכול לקבל את כל הסיגנלים RGB,SVIDEO,וקומפוזיט ואז הכניסה הזאת היא FULL לגמרי.
בPX4 הקודמות יותר היה מצב שב AV1 אתה מקבל RGB וקומפוזיט בלבד. וב AV2 קיבלת SVIDEO וקומפוזיט בלבד ולכן מעכשו הם איחדו את כל הסיגנלים לסקארט אחד מה שקיים בכל החברות האחרות ו LG לפי דעתי פשוט ישרו קו עם היצרנים האחרים.
לגבי השאלה של kfirkb אני בטוח שהפלאזמה שמכרו לך היא ממשלוח קודם אני רוצה רק שתבין שאולי אפילו מדובר על הבדל של חודש יכול בהחלט להיות שהפלאזמה עבדה 0 שעות אבל זה עדיין לא אומר שהיא לא חדשה או משהו כזה לכל פלאזמה מוצמד מספר סידורי שמציין את תאריך היצור שלה ומאיזה סידרה הפלאזמה. אני מקווה בקרוב לפרסם את המספר הסידורי המדוייק שבו LG ביצעה את השינוי וכך נוכל לדעת לפי המספר של הפלאזמה שלך באיזה סקארט מדובר אבל בכל מקרה הבדיקה היא מאוד פשוטה תנסה את שינהם ותראה איפה אתה רואה יותר טוב ב RGB ושם תחבר.
בכל מקרה אני רוצה להבהיר משהו חשוב גם ה PX4 הראשונות עם RGB בסקארט AV1 לא שונות מבחינת איכות התמונה או משהו כדומה זה לא ש LG שיפרו את איכות הכניסה או משהו כזה הם פשוט העבירו את כניסת ה RGB לסקארט אחר וזה לא מעיד על משהו יותר איכותי או משהו כזה זה פשוט שינוי שהם ביצעו כנראה בגלל שב AV2 נכון לעכשו אתה יכול לקבל את כל הסיגנלים RGB,SVIDEO,וקומפוזיט ואז הכניסה הזאת היא FULL לגמרי.
בPX4 הקודמות יותר היה מצב שב AV1 אתה מקבל RGB וקומפוזיט בלבד. וב AV2 קיבלת SVIDEO וקומפוזיט בלבד ולכן מעכשו הם איחדו את כל הסיגנלים לסקארט אחד מה שקיים בכל החברות האחרות ו LG לפי דעתי פשוט ישרו קו עם היצרנים האחרים.
- orental5
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 439
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
לאחר בדיקה של PX4 אצלי בבית
כנראה ש AV1-AV2 הם לא FULL , ביצעתי בדיקה האם אפשר להוציא RGB וגם SVIDEO אבל מסתבר שלא כאשר מוגדר בממיר(של YES).
RGB רואים תקין, מעביר לSVIDEO רואים שחור לבן מרצד קלות.
האם הבעיה בקבל או ביציאות!!!!!
בברכה טל
RGB רואים תקין, מעביר לSVIDEO רואים שחור לבן מרצד קלות.
האם הבעיה בקבל או ביציאות!!!!!
בברכה טל
- orental5
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 439
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
[b]אני מחובר Scart to Scart[/b]
האם בחיבור Scart to Scart זה אמור לפעול לגבי כל ההגדרות(RGB.SVIDEO,COMPONENT).
הרי זה Full Scart לא????????
הרי זה Full Scart לא????????