תתחדש, יופי של רכישה
עשיתי שופינג!!!!! איפה? זה לא ברור?!?!? (עדכון מס' 3 - תמונות "אחרי")
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46438
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
-
tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אהלן זיו תודה רבה!!
איזה כיף כל האיחולים, שיחקתם אותה!
אגב, חצי עדכון - לא ידעתי שההובלה וההתקנה זה לא באותו מועד (והבחורציקית של יורוקום לא אמרה לי) אבל לפני שעה התקשר אליי המוביל להגיד לי שהוא בדרך
בכל אופן, הצלחתי לארגן שמישהו יהיה בבית ויפתח לו ובזמן הקרוב (מאוד) הולכת להיות לי את אחת הקופסאות היפות (אם לא ה...) בבית!!
איזה כיף כל האיחולים, שיחקתם אותה!
אגב, חצי עדכון - לא ידעתי שההובלה וההתקנה זה לא באותו מועד (והבחורציקית של יורוקום לא אמרה לי) אבל לפני שעה התקשר אליי המוביל להגיד לי שהוא בדרך
בכל אופן, הצלחתי לארגן שמישהו יהיה בבית ויפתח לו ובזמן הקרוב (מאוד) הולכת להיות לי את אחת הקופסאות היפות (אם לא ה...) בבית!!
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
תתחדש ותהנה
אחלה רכישה
אחלה רכישה
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
-
tvholic
-
- חבר ותיק

תודה רבה חיים
עדכון מס 2:
הגעתי הבייתה וראיתי את המסך (וגם בת הזוג שלי שלא ידעה עליו עד רגע זה)
אז אחרי ששאלו אותי :" לירן מה יש לנו בבית?" במצב פליאה
החזרתי במצב פליאה: "לא יודע ממי, מה יש לנו בבית?" (עם חיוך מאוזן לאוזן)
לא נותר אלא לחכות להתקנה מחר באזור 11...
ובינתיים כמה תמונות של לפני (עם מסך המחשב 24" שלי) ושל קרטון ההפתעות
עדכון מס 2:
הגעתי הבייתה וראיתי את המסך (וגם בת הזוג שלי שלא ידעה עליו עד רגע זה)
אז אחרי ששאלו אותי :" לירן מה יש לנו בבית?" במצב פליאה
החזרתי במצב פליאה: "לא יודע ממי, מה יש לנו בבית?" (עם חיוך מאוזן לאוזן)
לא נותר אלא לחכות להתקנה מחר באזור 11...
ובינתיים כמה תמונות של לפני (עם מסך המחשב 24" שלי) ושל קרטון ההפתעות
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
tvholic
אני מקווה שכבר חשבת על זה...
אבל חייב סטנדים לרמקולים (שיביא אותם למצב שהם בגובה האוזן של המאזין במצב ישיבה)
וסנטר....רגע, וגם איפה הסאב?
אני מקווה שכבר חשבת על זה...
אבל חייב סטנדים לרמקולים (שיביא אותם למצב שהם בגובה האוזן של המאזין במצב ישיבה)
וסנטר....רגע, וגם איפה הסאב?
-
tvholic
-
- חבר ותיק

אהלן טל,
הרמקולים יעמדו על מדפי עץ בגובה השידה (החלק התחתון) ומקווה להוסיף גם רגליות טובות.
עוד לא החזרתי את הסנטר כי לא היה לי איפה לשים אותו (ואני לא כל כך אוהב אותו למען האמת) ונכסנו לבית רק לפני כחודש כך שהעניינים עדיין בארגונים.
וסאב לצערי עדיין אין לי ואני לא כל כך יודע אם יהיה בקרוב לאור גובה ההוצאות בחודשים האחרונים (שעל חלקן אתה יודע
.....
הרמקולים יעמדו על מדפי עץ בגובה השידה (החלק התחתון) ומקווה להוסיף גם רגליות טובות.
עוד לא החזרתי את הסנטר כי לא היה לי איפה לשים אותו (ואני לא כל כך אוהב אותו למען האמת) ונכסנו לבית רק לפני כחודש כך שהעניינים עדיין בארגונים.
וסאב לצערי עדיין אין לי ואני לא כל כך יודע אם יהיה בקרוב לאור גובה ההוצאות בחודשים האחרונים (שעל חלקן אתה יודע
של כל דבר עם 4 גלגלים!
-
tvholic
-
- חבר ותיק

עדכון מס' 3 ואחרון
אז ככה,
היום בשעה 10.30 הגיעו שני חבר'ה ממש נחמדים מיורוקום עם המסכים הנוספים והחלו במלאכת ההתקנה.
(מצטער שאני מעלה תמונות רק עכשיו הבטחתי לנקות את כל הבית עקב הרכישה המפתיעה לטובת שלום בית)
הקירות עליהם מותקנים ה-54 וה- 32 הם ממאסטר קיר ומגבס. מאסטר קיר זה סוג של קיר שעשוי מיציקה של בטון וכל מיני חומרים כך שהעבודה איתו כמו גבס...
קצת חששתי להתקין את המסך הענק הזה על הקיר הזה אבל לאחר שהמתקין הבריג את המתקן לקיר ונשען עליו הייתי רגוע
תודה רבה לחבר'ה מפיוצ'ר ולאיתי במיוחד על כל העזרה, הנכונות, הרצון לעזור וכבר אין לי מילים אבל פשוט תודה ענקית!!!
בכל אופן מבלי לבלבל יותר מדי את המוח, התמונות :
אה כן, שבת שלום לכולם
היום בשעה 10.30 הגיעו שני חבר'ה ממש נחמדים מיורוקום עם המסכים הנוספים והחלו במלאכת ההתקנה.
(מצטער שאני מעלה תמונות רק עכשיו הבטחתי לנקות את כל הבית עקב הרכישה המפתיעה לטובת שלום בית)
הקירות עליהם מותקנים ה-54 וה- 32 הם ממאסטר קיר ומגבס. מאסטר קיר זה סוג של קיר שעשוי מיציקה של בטון וכל מיני חומרים כך שהעבודה איתו כמו גבס...
קצת חששתי להתקין את המסך הענק הזה על הקיר הזה אבל לאחר שהמתקין הבריג את המתקן לקיר ונשען עליו הייתי רגוע
תודה רבה לחבר'ה מפיוצ'ר ולאיתי במיוחד על כל העזרה, הנכונות, הרצון לעזור וכבר אין לי מילים אבל פשוט תודה ענקית!!!
אה כן, שבת שלום לכולם
-
- 54S20 מותקן ועובד!!!!!
-
- ה-32" מותקנת בחדר השינה
-
- אם ובת :) :)
Re: עדכון מס' 3 ואחרון
תתחדש!tvholic כתב:אז ככה,
אה כן, שבת שלום לכולם...
לא היה עדיף להוריד טיפה את המסך מטה שלא יצוץ מלמעלה?
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
תתחדש ותהנה 
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
-
tvholic
-
- חבר ותיק

קיפקיפוד - אתה צודק זה היה התכנון אבל במדידות המתקן קיר היה בדיוק על השקע חשמל כך שהיינו חייבים להתקין את המסך נמוך יותר משמעותית או מעט גבוה יותר.
הלכתי על הגבוה יותר מכיוון שאם שמת לב הקצה של המחיצה אינו מוגמר וצריך לבוא עליו סגירה מעץ כדי שיהיה יותר קל לנקות וגובה הסגירה הזו תמנע את המצב הנוכחי שהמסך "מעל" הקיר.
יואב - אני עם טריפל של הוט ושני ממירי HD, לצערי לא נראה שבקרוב אנחנו נעבור ליס משיקולי עלות ומכיוון שאנחנו צריכים מעל 7 ממירים.
הלכתי על הגבוה יותר מכיוון שאם שמת לב הקצה של המחיצה אינו מוגמר וצריך לבוא עליו סגירה מעץ כדי שיהיה יותר קל לנקות וגובה הסגירה הזו תמנע את המצב הנוכחי שהמסך "מעל" הקיר.
יואב - אני עם טריפל של הוט ושני ממירי HD, לצערי לא נראה שבקרוב אנחנו נעבור ליס משיקולי עלות ומכיוון שאנחנו צריכים מעל 7 ממירים.
של כל דבר עם 4 גלגלים!