לכתוב את הספר השלישי לקח לו שנתיים, שזה כמה שלקח לו לכתוב גם את הספר השני. הרביעי כבר לקח חמש שנים והוא אכן הכי חלש, אבל בעיני זה בעיקר בגלל שהדמויות המעניינות באמת נמצאות בצפון. אני מאמין שהחמישי יהיה שיפור לעומת הרביעי, מה גם שלקראת סוף הספר הוא כן אמור לחזור לדמויות שבדרום, כי החמישי מכסה תקופת זמן יותר ארוכה מהרביעי.
מעניין איך יעשו את זה בסדרה, אם העונות הרביעית-חמישית יהיו לפי הספרים הרביעי-חמישי, או שיסדרו את הדברים בסדר כרונולוגי.
RPG חדש בעולם Song of Ice and Fire
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אין לי שום טענות כלפי 3 הספרים הראשונים
ברביעי רואים שהבן אדם התאהב בעצמו בספר יש כמעט חצי מהפרקים שהיו בספרים הקודמים עם אותה כמות עמודים
אבל עזוב כמות פרקים ....העלילה לא התקדמה כמעט הכל רקע ודמויות שוליות
אז יכול להיות שהדמויות יהפכו לחשובות יותר יכול להיות שהכל יתקשר בעתיד
אבל אם מישהו היה שופט את מרטין על בסיס הספר הרביעי ולא השלושה המעולים שהיו לפניו אז ...
ברביעי רואים שהבן אדם התאהב בעצמו בספר יש כמעט חצי מהפרקים שהיו בספרים הקודמים עם אותה כמות עמודים
אבל עזוב כמות פרקים ....העלילה לא התקדמה כמעט הכל רקע ודמויות שוליות
אז יכול להיות שהדמויות יהפכו לחשובות יותר יכול להיות שהכל יתקשר בעתיד
אבל אם מישהו היה שופט את מרטין על בסיס הספר הרביעי ולא השלושה המעולים שהיו לפניו אז ...
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני גם חושב שהרביעי היה החלש בסדרה - גם ככה הוא מכסה המון דמויות והמון מקומות אז ההתפזרות עם דמויות משנה קצת מחלישה את העלילה.
בנוסף אני לא אוהב סיפורים שמתפזרים לעייפה במהלך הכרכים ונסגרים בסוף בשני פרקי סיום שהכל קורה בהם.
ומה הקטע עם בריין ? נראה לי מיותר לחלוטין. יותר מעניין בצפון ...
עם כל הנאמר , עדיין מדובר באחת הסדרות המעולות. קשה להתרגש וגם להתעצבן על משהו לא מעניין.
בנוסף אני לא אוהב סיפורים שמתפזרים לעייפה במהלך הכרכים ונסגרים בסוף בשני פרקי סיום שהכל קורה בהם.
ומה הקטע עם בריין ? נראה לי מיותר לחלוטין. יותר מעניין בצפון ...
עם כל הנאמר , עדיין מדובר באחת הסדרות המעולות. קשה להתרגש וגם להתעצבן על משהו לא מעניין.