איך קוראים לתכונה ברסיבר שגורמת לאות לעבור לטלויזיה גם כשהוא כבוי
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
Standby Through on
ברסיברים חכמים זה ברירת מחדל.
ברסיבר טיפש צריך לבקש ממנו יפה.
זה רק פועל בחיבור HDMI
ברסיבר טיפש צריך לבקש ממנו יפה.
זה רק פועל בחיבור HDMI
תודה,
חיפשתי ב manual ולא מצאתי ונראה לי שאין אפשרות כזאת בדגם הזה,
לגבי מה ש ashk כתב :
ב manual מסברים שהיכולת הזו נתמכת רק למכשירים תומכים כגון נגן בלורי ומסך פיוניר ("KURO LINK")
בכל מקרה הברירת מחדל ברסיבר היא ON - כלומר כן לתמוך ניגון במצב standby במידה והנגן תומך.
אם זה לא עבד כנראה שהציוד שניגנתי איתו (yes max) לא תומך.
חיפשתי ב manual ולא מצאתי ונראה לי שאין אפשרות כזאת בדגם הזה,
לגבי מה ש ashk כתב :
ב manual מסברים שהיכולת הזו נתמכת רק למכשירים תומכים כגון נגן בלורי ומסך פיוניר ("KURO LINK")
בכל מקרה הברירת מחדל ברסיבר היא ON - כלומר כן לתמוך ניגון במצב standby במידה והנגן תומך.
אם זה לא עבד כנראה שהציוד שניגנתי איתו (yes max) לא תומך.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
בדקתי שוב במדריך ונראה לי שכן ישנה האופ' הזאת רק שמשום מה היא לא עובדת אצלי שאני מכבה את הרסיבר, או שלא כיוונתי אותה נכון.
תסתכל ה ב- manual בעמוד 40-41 או באזור העמודים האלו ( בהנחה ש920 ו1020 יש אותו מדריך).
בכול אופן הכוונון נקרא" Setting the Audio options" ובהמשך ישנה טבלה שבסופה כתוב:
HDMI (HDMI AUDIO - אפשרות החלפת שני מצבים : AMP או THRU
לזה לדעתי התכוון יוסי - במצב AMP יש העברה של אודיו ווידאו ובמצב THRU ישנה העברה רק של וידאו בלי אודיו.
אך ברגע שמכבים את הרסיבר - אין יותר העברת הסינגל מהסטרימר המחובר לרסיבר.
תסתכל ה ב- manual בעמוד 40-41 או באזור העמודים האלו ( בהנחה ש920 ו1020 יש אותו מדריך).
בכול אופן הכוונון נקרא" Setting the Audio options" ובהמשך ישנה טבלה שבסופה כתוב:
לזה לדעתי התכוון יוסי - במצב AMP יש העברה של אודיו ווידאו ובמצב THRU ישנה העברה רק של וידאו בלי אודיו.
אך ברגע שמכבים את הרסיבר - אין יותר העברת הסינגל מהסטרימר המחובר לרסיבר.
לא. AMP ו THRU הם למטרה אחרת. במצב THRU אתה לא תקבל סאונד מרסיבר אפילו כשהוא דלוקami9 כתב:בדקתי שוב במדריך ונראה לי שכן ישנה האופ' הזאת רק שמשום מה היא לא עובדת אצלי שאני מכבה את הרסיבר, או שלא כיוונתי אותה נכון.
אך ברגע שמכבים את הרסיבר - אין יותר העברת הסינגל מהסטרימר המחובר לרסיבר....
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
כן זה מדויק
זוהי הגדרה שנועדה לפעול כאשר המכשיר עובד, והיא חלק מהמגבלות המגונות שהפעילו על HDMI כדי שלא יעתיקו סרטי בלו-רייitsik123 כתב:לפי הבנתי התכונה הזאת מתייחסת רק לאודיו ולא לווידאו,
היא בעצם אומרת לרסיבר האם לחלץ את האודיו מחיבור ה HDMI או לא,
כאשר AMP אומר דרך הרסיבר ו THRU אומר שיש לך חיבור ישיר לאודיו נפרד ....
ואכן זה נועד להגדיר לרסיבר האם הוא משמיע את האודיו במצב AMP
או מעביר למסך במצב THROU
תבדוק האם HDMI CONTROL הוא ב- ON, ומה כותבים בפרק על זה במנואל. יתכן שזו לא תכונה של הרסיבר הזה.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

Re: נדמה לי
נראה לי שיש פה בלבול של מושגים.יק כתב:Audio return channel
וזה עובד רק ב HDMI...
מה שאתה כתבת זאת התכונה החדשה של HDMI 1.4a המאפשרת חיבור הרסיבר למסך שתומך בתכונה הזאת ואז המסך מחזיר לרסיבר את האודיו הדיגיטלי ללא צורך בחיבור כבל נוסף בין המסך לרסיבר של אודיו דיגיטלי.
ב -= LCD שלי מתוצרת פיליפס כתוב במפורש שתכונה זאת קיימת באחד מחיבורי ה- HDMI של המסך.
כלומר HDMI 1.4a
מאידך לצערי שקראתי בעיון את המנואל של הפיוניר 920 החדש שלי - למרות שכל הכניסות והיציאות HDMI שלו הן כבר 1.4 , ( כלומר 3D ready ) - אין לו תמיכה ב HDMI1.4a וחבל אבל ממילא היציאה האודיו דיגיטלי של המסך לא תומכת בכול הפורמטים אודיו החדשים מלבד DD5.1 אז ויתרתי על ה"לוקסוס הזה" וכל המכשירים שלי מחוברים ישירות לרסיבר מלבד הממיר של YES שמחובר אליו באופטי ליציאה באודיו הדיגיטלית
שמירת מקור שידור אחרון
היי עמי
האם הפיוניר זוכר את מקור השידור האחרון שלו גם כשהוא ב stand-by? הבנתי שזה נחוץ אם צופים הרבה בטלוויזיה - לא צריך לכוון את המגבר כל פעם.
האם הפיוניר זוכר את מקור השידור האחרון שלו גם כשהוא ב stand-by? הבנתי שזה נחוץ אם צופים הרבה בטלוויזיה - לא צריך לכוון את המגבר כל פעם.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

Re: שמירת מקור שידור אחרון
חיוביIlanm כתב:היי עמי
האם הפיוניר זוכר את מקור השידור האחרון שלו גם כשהוא ב stand-by? הבנתי שזה נחוץ אם צופים הרבה בטלוויזיה - לא צריך לכוון את המגבר כל פעם....