זקוק להמלצה לממיר דיגטאלי שיחובר למסך Samsung P2370MS תקציב 300 ש"ח בערך...
שלום אנשים.
לכבוד יום הולדתי, חברתי החליטה לקנות לי טלויזיה לצפייה בערוצים 1/2 (אין לי כבלים בבית) שתשמש גם כמסך מחשב.
ברוב תמימותה ובעקבות הטעייה ברורה של האתר ממנו רכשה את המוצר, היא בחרה במסך Samsung P2370MS .
כתבו את צירוף המילים "טלויזיה p2370ms" בגוגל ותבינו למה אני מתכוון כשאני אומר הטעייה.
למסך אמנם מצורף שלט והוא בעל חיבורי HDMI ו Scart, אבל אין בו טיונר מובנה. לא דיגיטאלי ולא אנלוגי.
די התבאסנו כשהדלקנו את המסך וניסינו פשוט לצפות בטלוויזיה, כמו שאני עושה עד היום עם טלוויזיה 21" ישנה ושמנה של גרונדיג, ולא הצלחנו.
בכל אופן אני מבין שע"י חיבור ממיר למסך אני אוכל להשתמש בו כטלוויזיה.
1.רציתי לדעת אם ממיר שיחובר לטלוויזיה בחיבור HDMI יתן לי תמונה איכותית יותר?
2.האם יש ממירים שתומכים בהצגת לוח השידורים (כמו הממירים של הכבלים) ויש כאלו שלא?
3.איזה ממיר הכי מומלץ לי לקנות במידה והצגת תמונות/הקלטה וכו' לא ממש מעניינים אותי אלא צפייה באיכות טובה נטו?
נ.ב
אני גר בצפת ליד אנטנת שידור ככה שאני מאמין שהקליטה תהייה טובה .
שאלה נוספת וקטנה:
האם "הפסקת השידור האנלוגי" אומר שאני לא אוכל יותר לקלוט שידורים באמצעות הטלויזיה הישנה שלי אם לא מחובר אליה ממיר?!....
סליחה על כל החפירות ותודה לעוזרים!
לכבוד יום הולדתי, חברתי החליטה לקנות לי טלויזיה לצפייה בערוצים 1/2 (אין לי כבלים בבית) שתשמש גם כמסך מחשב.
ברוב תמימותה ובעקבות הטעייה ברורה של האתר ממנו רכשה את המוצר, היא בחרה במסך Samsung P2370MS .
כתבו את צירוף המילים "טלויזיה p2370ms" בגוגל ותבינו למה אני מתכוון כשאני אומר הטעייה.
למסך אמנם מצורף שלט והוא בעל חיבורי HDMI ו Scart, אבל אין בו טיונר מובנה. לא דיגיטאלי ולא אנלוגי.
די התבאסנו כשהדלקנו את המסך וניסינו פשוט לצפות בטלוויזיה, כמו שאני עושה עד היום עם טלוויזיה 21" ישנה ושמנה של גרונדיג, ולא הצלחנו.
בכל אופן אני מבין שע"י חיבור ממיר למסך אני אוכל להשתמש בו כטלוויזיה.
1.רציתי לדעת אם ממיר שיחובר לטלוויזיה בחיבור HDMI יתן לי תמונה איכותית יותר?
2.האם יש ממירים שתומכים בהצגת לוח השידורים (כמו הממירים של הכבלים) ויש כאלו שלא?
3.איזה ממיר הכי מומלץ לי לקנות במידה והצגת תמונות/הקלטה וכו' לא ממש מעניינים אותי אלא צפייה באיכות טובה נטו?
נ.ב
אני גר בצפת ליד אנטנת שידור ככה שאני מאמין שהקליטה תהייה טובה .
שאלה נוספת וקטנה:
האם "הפסקת השידור האנלוגי" אומר שאני לא אוכל יותר לקלוט שידורים באמצעות הטלויזיה הישנה שלי אם לא מחובר אליה ממיר?!....
סליחה על כל החפירות ותודה לעוזרים!
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
חיבור HDMI יתן לך את איכות התמונה המירבית, גם עבור שידורים רגילים, אבל ההבדל לא יהיה כ"כ בולט לעין.
לפי החלטת הממשלה, תוך שנה עד שנה וחצי ערוץ 1 ב-HD יתחיל לשדר דרך תשתית עידן+ (כמו שהיום הוא משדר דרך תשתיות הלווין והכבלים). לגבי ערוצי HD נוספים, אין כרגע מידע, אבל יש להניח שגם ערוצים 2 ו-10 יעברו מתישהו ל-HD ואז גם הם ישודרו כך.
לפי החלטת הממשלה, תוך שנה עד שנה וחצי ערוץ 1 ב-HD יתחיל לשדר דרך תשתית עידן+ (כמו שהיום הוא משדר דרך תשתיות הלווין והכבלים). לגבי ערוצי HD נוספים, אין כרגע מידע, אבל יש להניח שגם ערוצים 2 ו-10 יעברו מתישהו ל-HD ואז גם הם ישודרו כך.
אחרי צימצום אפשרויות שונות....Apex STB270 או Innova 7002HD
טוב אנשים אחרי שחפרתי ונברתי אני יכול לחדד את הצרכים שלי מהממיר:
1. בעל חיבור HDMI + תמיכה בשידור Full Hd.
2.אפשרות לחבר אליו Usb חיצוני ולשדר ממנו סרטים . תמיכה בכמה שיותר פורמטים בנושא זה.
3.Time Shifting
4.אפשרות הקלטת תוכניות.
בהתחלה עמדתי עם חמישה דגמים אפשריים:
Konka KSDT980 -ירד בגלל חוסר תמיכה ב FHD
GRUNDIG GR-2837-ירד בגלל שאין בו Time Shifting
Hyundai HY2806-ירד כי ככל הנראה גם בו אין Time Shifting
הממירים האחרונים שנשארו ועוד לא פסלתי הם:
Innova 7002HD
Apex STB270
רציתי להיות בטוח שבאמת סגרתי את כל הפינות, שלא פיספסתי איזה ממיר , שלא פסלתי ממיר מסיבות לא נכונות ולדעת איזה מהשניים מומלץ יותר ? Apex STB270 או Innova 7002HD ?.
מה דעתכם??
תודה על העזרה!
1. בעל חיבור HDMI + תמיכה בשידור Full Hd.
2.אפשרות לחבר אליו Usb חיצוני ולשדר ממנו סרטים . תמיכה בכמה שיותר פורמטים בנושא זה.
3.Time Shifting
4.אפשרות הקלטת תוכניות.
בהתחלה עמדתי עם חמישה דגמים אפשריים:
Konka KSDT980 -ירד בגלל חוסר תמיכה ב FHD
GRUNDIG GR-2837-ירד בגלל שאין בו Time Shifting
Hyundai HY2806-ירד כי ככל הנראה גם בו אין Time Shifting
הממירים האחרונים שנשארו ועוד לא פסלתי הם:
Innova 7002HD
Apex STB270
רציתי להיות בטוח שבאמת סגרתי את כל הפינות, שלא פיספסתי איזה ממיר , שלא פסלתי ממיר מסיבות לא נכונות ולדעת איזה מהשניים מומלץ יותר ? Apex STB270 או Innova 7002HD ?.
מה דעתכם??
תודה על העזרה!
בדוק גם סטרימרים משולבי DVB-T, כמו זה של APEX וזה שמוכרים בסטוק סנטר. יש בפורום קצת פרטים עליהם.
לא יודע מה עם אנונה - אולי מישהו יודע מתי יגיע הממיר החדש שלהם.נקווה שיהיה טוב הפעם.
אגב- מוכרים היום מחשבים "סלוניים" לא חזקים במיוחד, אבל במחיר נמוך, כך שאולי גם הם אופציה.
לא יודע מה עם אנונה - אולי מישהו יודע מתי יגיע הממיר החדש שלהם.נקווה שיהיה טוב הפעם.
אגב- מוכרים היום מחשבים "סלוניים" לא חזקים במיוחד, אבל במחיר נמוך, כך שאולי גם הם אופציה.
תודה על ההמצלצות לסטרימרים ומחשבים אבל אני בכל זאת מעדיף ממיר...
בסופו של דבר אין המלצה גורפת לממיר אחד ספציפי? אולי אפילו 2-3 שכדאי לקחת דווקא אותם?
APEX270
לי יש את ה APEX270.
מסיבה לא ברורה ה HDMI שלו לא פועל טוב. התמונה קופאת אחרי כמה שניות.
עוד מישהו התלונן בפורום הזה שה HDMI עושה לו בעיות.
אני משתמש בחיבור YPbPr ורואים אחלה (כשאין בעיות שידור ).
לא ניסיתי את ה Timeshift.
לשיקולך
מסיבה לא ברורה ה HDMI שלו לא פועל טוב. התמונה קופאת אחרי כמה שניות.
עוד מישהו התלונן בפורום הזה שה HDMI עושה לו בעיות.
אני משתמש בחיבור YPbPr ורואים אחלה (כשאין בעיות שידור ).
לא ניסיתי את ה Timeshift.
לשיקולך
..
אחלה, בכל אופן השקעה של כ 300 ש"ח על הממיר לא תהייה מוגזמת?
יכול להיות שבחנות אני אוכל למצוא אותו באופן משמעותי יותר זול מהאינטרנט?
בכל זאת, אנשים פה קנו ממירים בעלי פונקציות דומות ב 100 ש"ח...
מה דעתכם להזמין וזהו?
סליחה על כל החפירות!! שבת שלום!
יכול להיות שבחנות אני אוכל למצוא אותו באופן משמעותי יותר זול מהאינטרנט?
בכל זאת, אנשים פה קנו ממירים בעלי פונקציות דומות ב 100 ש"ח...
מה דעתכם להזמין וזהו?
סליחה על כל החפירות!! שבת שלום!