קלסיקות של כל הזמנים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- hornless
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 601
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
זה התחיל לפני ב-25 שנה ששמעתי לראשונה זו מונובלוקים MC-60 של מקינטוש. הזכרון לא עזב אותי. כמוכן, תמיד הייתה בבית מערכת עם ששפופרות.ramkol כתב:hornless,
איך זה שיש לך והיו לך כל כך הרבה קלסיקות?
אם יש לך חשק: יהיה מענין אם תוכל לפרט מעט על תכונות של מכשיר זה או אחר. סך הכל לא כולם מכירים הכל.
תודה...
לפני כ-17 שנה קניתי את הרמקולים הנצילים הראשונים שלי JBL L-200 ואז הבנתי מהו הכיוון הנכון עבורי. לאחר מכן, הצטרף מגבר מרנץ 8B הראשון שלי. ומשם המשיכה ה"מחלה". התחלתי לקנות ולייבא כמעט כל ציוד וינטאג' שסיקרן אותי.
יהיה קשה מאוד לפרט את תכונות של המכשירים. באופן כללי, מבחינת חתימת צליל, אני מעדיף את הצליל של ציוד השפופרות של מרנץ, ליק ורדפורד.
ברמקולים, את הצליל של ALTEC, JBL וקליפש (עם מעט מודיפיקציות).
hornless
לאור הרשימה שלך לא יכולתי להתאפק והנה הבאתי שוב את הלינק של היפני-
http://shu-ks.com/zakki/0aoyagitei.html
כל הזכויות לתרומת הלינק לאתר שמורות לאביעד !
הנה יש לך דוגמא לתעוד, מה שנשאר לפחות.
http://shu-ks.com/zakki/0aoyagitei.html
כל הזכויות לתרומת הלינק לאתר שמורות לאביעד !
הנה יש לך דוגמא לתעוד, מה שנשאר לפחות.
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')- דוחף_לויתן
- עוסק בתחום

- תגובות: 900
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הרמקול כתב:
"גם כן קלסיקה אמיתית. טיונר עים אוסצילוסקופ בילט אין, שבעזרתו ניתן לדייק בכיוון קליטת התחנה ועוד כל מיני. ראיתי לאחרונה טיונר כזה למכירה ב 750 יורו. זה בערך המחיר שהיה לו כשהוא יוצר בין 1978-1980"
ועל זה נאמר: "להאזין למוזיקה עם סקופ"
מוצר טכנוקרטי להחריד
><>
"גם כן קלסיקה אמיתית. טיונר עים אוסצילוסקופ בילט אין, שבעזרתו ניתן לדייק בכיוון קליטת התחנה ועוד כל מיני. ראיתי לאחרונה טיונר כזה למכירה ב 750 יורו. זה בערך המחיר שהיה לו כשהוא יוצר בין 1978-1980"
ועל זה נאמר: "להאזין למוזיקה עם סקופ"
מוצר טכנוקרטי להחריד
><>
נציג AQUA-AUDIO
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
Hornless, עם מה אתה מאזין ביומיום?
ובתור בעלים וחובב של קליפש בעצמי, אני סקרן גם לדעת- אילו דגמים שלהם אהבת?
ובתור בעלים וחובב של קליפש בעצמי, אני סקרן גם לדעת- אילו דגמים שלהם אהבת?
- hornless
-
- חבר פעיל במיוחד

ישראל,il62 כתב:hornless
כל זה היה אצלך בבית???
אפשר להיות שכן שלך????
האקסטרימה עדיין אצלך???
כל הכבוד
![]()
ישראל...
כל הציוד הזה היה בביתי ובבעלותי (בארץ ובחו"ל). היו עוד המון צעצועים שבאו לביקור ולא הזכרתי.
האקסטרמה נמכרו מזמן. לדעתי, הם הרמקולים הטובים ביותר שיוצרו ע"י סונוס פאבר. הייתי שמח לאמץ זוג כזה שוב.
- hornless
-
- חבר פעיל במיוחד

אהבתי את ה-KLIPSCHORN ,ה-LA SCALA וגם CORNWALL.logankungfu כתב:Hornless, עם מה אתה מאזין ביומיום?
ובתור בעלים וחובב של קליפש בעצמי, אני סקרן גם לדעת- אילו דגמים שלהם אהבת?...
ביום יום אני מאזין ל:
פטיפון - MICRO SEIKI RX5000/FIDELITY RESEARCH FR64S/LUMIERE
נגן דיסקים- רוטל RCD-990
קדם מגבר- ARTHUR LOESCH
מגבר- RADFORD STA25
רמקולים- ARS ACOUSTICA, LA-DIVA ו-ALTEC 15. מנסה למצא מקום ל-JBL L-300 אך הדירה שלי היום קטנטנה.
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
אחרי 2 סיבובי האזנה אצל גנאדי
אין לי אלא לומר בהתפעלות - שלפני 30 ו 50 שנה עשו ציוד High-end מדהים שקשה למצוא כדוגמתו כיום (או שמחירו כזה שאני לא הצלחתי לשמוע אותו).
אני ממש מתקשה להצדיק היום מחירים גבוהים לרמקולים והגברה, כשאני שומע מה ציוד vinatge נותן ובחלקיק המחיר.
אז אני חושב שחדר טוב אקוסטית הוא חלק גדול מהסיפור, ואני לא נכון להרפתקאות של החלפת tweaters ותיקון ה cross, אבל אני נפעם ממה שעשו לפני 30 ו 40 שנה.
ו fair אני מאוכזבת
, פתאום נראה לי שלא כל-כך הלכנו קדימה בכל מה שקשור לתחום. 
אני ממש מתקשה להצדיק היום מחירים גבוהים לרמקולים והגברה, כשאני שומע מה ציוד vinatge נותן ובחלקיק המחיר.
אז אני חושב שחדר טוב אקוסטית הוא חלק גדול מהסיפור, ואני לא נכון להרפתקאות של החלפת tweaters ותיקון ה cross, אבל אני נפעם ממה שעשו לפני 30 ו 40 שנה.
ו fair אני מאוכזבת
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
HORNLESS
האם חלק מציוד למכירה
האם חלק מציוד למכירה
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
אני מרשה לכם ללעוג ולצחוק עלי
זה בסדר מבחינתי,מצאתי בפיוז פאואר של,,,,,,,,,,,,,,טושיבה,כן,פאואר לא
טלוויזיה,זה הגיע אליי עם פרה פאואר של רוטל-03 אחרי האזנה של שתיי
דקות ועוד יומיים כדי שאאמין למה שאני שומע,נחשו מה נשמע יותר טוב
טושיבה מלפני 35 שנה או רוטל דגם שנות האלפיים?רמז:הרוטל הוחזר אחר
כבוד לחנות
כבוד לחנות
אמן מייסר
כתבתי פוסט בתמימות ופתאום אחרי התגובה שלך באו לי מחשבות על איך אפשר להבין את זה בצורה מאוד מאוד שונה מאיך שהתכוונתי.
אני "רץ" לערוך ת'הודעה לפני שמישהו יצטט לי ואז אני אצטרך לבקש ממרטין למחוק ת'שרשור
יאללה הגיע הזמן לישון כנראה
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...
Re: אני מרשה לכם ללעוג ולצחוק עלי
טושיבה גם היו מייצרים שפופרות שנחשבות לטובות.ילדיעפים כתב:זה בסדר מבחינתי,מצאתי בפיוז פאואר של,,,,,,,,,,,,,,טושיבה,כן,פאואר לא
כבוד לחנות...
וכך גם mazda
עוד קלסיקה מיתחום הרמקולים, ואחד שלא ניראה מרשים כלל.
החברה האנגלית ATC ידועה מיזה שנים רבות במוניטורים שהיא מיצרת עבור סטודיואים. המוניטורים הצליחו במידה מסויימת לחדור לבתים למרות ה WAF הנמוך שלהם. בשנים האחרונות החברה מיצרת גם ליינים שונים שמיועדים לצריכה הבייתית כולל רכיבים לק"ב.
אחד הקלסיקות של החברה הוא ה SCM 50A
זהו רמקול "שלושה דרכים" (איזה תירגום דבילי ל Three way
) עים בס רפלקס. המיספר בשם אצל החברה מיתיחס לנפח המארז בליטרים. הרמקולים מיוצרים בגירסה אקטיבית (ה A בשם) שכוללת קרוס אקטיבי ושלושה מגברים בכל צד שארוזים יפה בחלק האחורי תחתון של הרמקול. הרמקול עומד על סטנד ממתכת שלא מוסיף לו חן ולא על ספייקים...
גולת הכותרת של הרמקול זה המיד SM 75-150S המיוצר על ידי החברה עצמה (כמו גם הוופרים) שהוא ללא ספק אחד המידים הטובים ביותר שאי פעם יוצרו ועדיין מיוצרים.
בזמנו, ליפני יותר מעשרים שנה, היה לי עינין, תאורטי, ברמקולים וביקשתי מהחברה שישלחו לי חומר כתוב עליהם. בנוסף לכמה פרוספקטים חיוורים, תמונות ממש על נייר צילום ומיספר צילומים מיתוך ביקורות (נילהבות, איך לא...) הם צרפו גם רשימה המודפסת בצפיפות על ארבעה עמודים של חלק מהמישתמשים ברמקולים שלהם. ליד הפינק פלוייד וגילמור הפופולרי היום ולהבדיל חוליו איגלסיאס ולו רידד וטן סיסי ומייק אולדפילד וכו וכו וכו יש גם סטודיואים כמו של בי בי סי ואי אם איי ועוד ועוד ועוד. אז תגידו זה לא חייב ליהיות קלסיקה אמיתית.
מצורף אתר החברה:
http://www.atc.gb.net
החברה האנגלית ATC ידועה מיזה שנים רבות במוניטורים שהיא מיצרת עבור סטודיואים. המוניטורים הצליחו במידה מסויימת לחדור לבתים למרות ה WAF הנמוך שלהם. בשנים האחרונות החברה מיצרת גם ליינים שונים שמיועדים לצריכה הבייתית כולל רכיבים לק"ב.
אחד הקלסיקות של החברה הוא ה SCM 50A
זהו רמקול "שלושה דרכים" (איזה תירגום דבילי ל Three way
גולת הכותרת של הרמקול זה המיד SM 75-150S המיוצר על ידי החברה עצמה (כמו גם הוופרים) שהוא ללא ספק אחד המידים הטובים ביותר שאי פעם יוצרו ועדיין מיוצרים.
בזמנו, ליפני יותר מעשרים שנה, היה לי עינין, תאורטי, ברמקולים וביקשתי מהחברה שישלחו לי חומר כתוב עליהם. בנוסף לכמה פרוספקטים חיוורים, תמונות ממש על נייר צילום ומיספר צילומים מיתוך ביקורות (נילהבות, איך לא...) הם צרפו גם רשימה המודפסת בצפיפות על ארבעה עמודים של חלק מהמישתמשים ברמקולים שלהם. ליד הפינק פלוייד וגילמור הפופולרי היום ולהבדיל חוליו איגלסיאס ולו רידד וטן סיסי ומייק אולדפילד וכו וכו וכו יש גם סטודיואים כמו של בי בי סי ואי אם איי ועוד ועוד ועוד. אז תגידו זה לא חייב ליהיות קלסיקה אמיתית.
מצורף אתר החברה:
http://www.atc.gb.net
פסק זמן- מוניטורים
כל פעם אני מגלה מחדש שיש לי משיכה מסויימת לרמקולים מוניטורים (בעבר בחנתי בביתיramkol כתב:עוד קלסיקה מיתחום הרמקולים, ואחד שלא ניראה מרשים כלל.
החברה האנגלית ATC ידועה מיזה שנים רבות במוניטורים שהיא מיצרת עבור סטודיואים. המוניטורים הצליחו במידה מסויימת לחדור לבתים למרות ה WAF הנמוך שלהם.
מצורף אתר החברה:
http://www.atc.gb.net...
KRK), הגיונית, הם הכי נייטרלים, אכן
לאקטיבים יש הגברה שהכי קרובה/ מתאימה להם, אכן
או לחילופין אשאל מה חסר להם
(מה זה ה WAF הזה שחסר להם? המונח הזה עלה לא מעט בשירשורים האחרונים)
- alchimedes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
ZY,
רמקולים מוניטורים אמורים לתת תחום הענות FLAT ךשם מיקס באולפן זאת אומרת ללא "צבע" של הרמקול
היעוד הוא שטכנאי הקול ישמע בדיוק את מה שהוא הקליט ללא כל "שינוי " או "צבע" מסוים וכך יהיה לו רפרנס אמיתי להקלטה שהוא ביצע .
הטכנולוגיהטיפה שונה בקרוס ובאלמנטים מפני שרב המוניטורים האולפניים הם לשמיעה ב "שדה קרוב" זאת אומרת שאתה מאזין במרחק של חצי מטר פחות או יותר .
הנטיה לרצות כאלה היא די סבירה מפני שהם בדרך כלל מאד מרשימים בפירוט שלהם ובמהירות.
בסיכום לספורלטיבים"PRAT".
המושג WAF מתיחס להסכמת האישה למוצר (בדרך כלל מתייחס לעיצוב )
לדוגמא : ל סונוס פאבר יש יחסיות WAF גבוהה
WAF= wife accept factor
רמקולים מוניטורים אמורים לתת תחום הענות FLAT ךשם מיקס באולפן זאת אומרת ללא "צבע" של הרמקול
היעוד הוא שטכנאי הקול ישמע בדיוק את מה שהוא הקליט ללא כל "שינוי " או "צבע" מסוים וכך יהיה לו רפרנס אמיתי להקלטה שהוא ביצע .
הטכנולוגיהטיפה שונה בקרוס ובאלמנטים מפני שרב המוניטורים האולפניים הם לשמיעה ב "שדה קרוב" זאת אומרת שאתה מאזין במרחק של חצי מטר פחות או יותר .
הנטיה לרצות כאלה היא די סבירה מפני שהם בדרך כלל מאד מרשימים בפירוט שלהם ובמהירות.
בסיכום לספורלטיבים"PRAT".
המושג WAF מתיחס להסכמת האישה למוצר (בדרך כלל מתייחס לעיצוב )
לדוגמא : ל סונוס פאבר יש יחסיות WAF גבוהה
WAF= wife accept factor