YAMJ עם מוד Sabish V2 ארוז כולל עברית - עדכון 23/08/2012
שלום,
התקנתי וקנפגתי את הYAMJ עם הסקין , אני רואה את הסקין בPCH C200 אבל משום מה כל האלמנטים ריקים , בלי תמונות , בלי מידע , בלי שנה וכדו' , פשוט סקין ריק , מה הסיבה ? שמתי לב שאני מריץ את ה CMD אז יש שגיאות JAVA שם.(הסריקה ממש איטית , לקח לי 10 דק' לסרוק 500 קבצים)
תודה רבה.
התקנתי וקנפגתי את הYAMJ עם הסקין , אני רואה את הסקין בPCH C200 אבל משום מה כל האלמנטים ריקים , בלי תמונות , בלי מידע , בלי שנה וכדו' , פשוט סקין ריק , מה הסיבה ? שמתי לב שאני מריץ את ה CMD אז יש שגיאות JAVA שם.(הסריקה ממש איטית , לקח לי 10 דק' לסרוק 500 קבצים)
תודה רבה.
עזרה בבקשה
בתקופה האחרונה התוכנה נתקעת ולא ממשיכה לסרוק (פעם חיכיתי 4 שעות).
האם יש למישהו מושג מדוע זה קורה ואיך פותרים הבעייה?
מחקתי למשל הסרט בו נתקעה התוכנה ולא המשיכה והפעלתי אותה מחדש אז הפעם נתקעה בסרט אחר.
למשל נתקעה בסרט RED...
תודה לעוזרים.
מחקתי למשל הסרט בו נתקעה התוכנה ולא המשיכה והפעלתי אותה מחדש אז הפעם נתקעה בסרט אחר.
למשל נתקעה בסרט RED...
תודה לעוזרים.
-
esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
10 דקות ל 500 סרטים זה מהר יחסית. חשוב על כמות הפעולות שהוא צריך לבצע על מנת לייצר לך את הג'וקבוקס. בכל אופן, אם אתה משתמש בחבילה כמו שהיא, ולא הגיעו תקצירים, יכול להיות שהייתה בעיה נקודתית באתר סרטים. אני הייתי מוחק את כל הסרטים שלא הגיעו להם הפרטים ומריץ את ה YAMJ מחדש.arikbh כתב:שלום,
תודה רבה....
אם לא הגיע תקציר, אך גם לא תמונות ורקע, יש לך בעיה בהגדרות. אין צורך לשנות דבר.
אם לא עשית זאת, נסה לעדכן את גרסת ה JAVA שלך מ java.com.
התופעה הזו מתרחשת מסיבה אחת ויחידה - שם של סרט שה YAMJ לא יודע לפענח. מה שמומלץ לעשות הוא להעביר את כל הסרטים לספרייה שאינה נסרקת ולהתחיל להעביר קבוצות של 10-20 סרטים בכל פעם. בפעם הראשונה שזה יתקע, הבעיה באחד הסרטים שהעברת. בקיצור - למצוא אותו בשיטת האלימינציה. אגב, זה לאו דווקא הסרט האחרון שאתה רואה בחלון ההרצה. לפעמים, חלוקה ראשונית של הסרטים למספר batches פותרת את בעיית התקיעות לחלוטין.sky1sky10 כתב:בתקופה האחרונה התוכנה נתקעת ולא ממשיכה לסרוק (פעם חיכיתי 4 שעות).
למשל נתקעה בסרט RED...
תודה לעוזרים....
אם יש תקציר באנגלית - הוא אמור להגיע. אמנם יהיה מיושר לימין, אבל ניחא. תן דוגמא לסרט שזה קורה בו ואבדוק.NathanD כתב:יש מספר סרטים שאין להם תקציר בעברית באתר סרטים, אבל יש להם תקציר באנגלית באתר סרטים, אבל אם אין תקציר בעברית, התוכנה משאירה את זה ריק, במקום להכניס את האנגלית..
יש דרך לשנות את זה?...
איזה מכשיר יש לך ומה מופיע לך בפרמטר sratim.BidiSupport בקובץ moviejukebox.properties?gizzz כתב:יש לי 3 בעיות עם עידכוםן הגרסא.
פתאום העברית הפוכה בסטרימר וסימנתי נכון ב YAMJ CONFIG .
אני לא מקבל תקצירים מאתר סרטים בכלל.
אני לא רואה בקיר הסרטים את הסדרות בכלל....
להזכירך - כיוון העברית נשלט ע"י הפרמטר sratim.BidiSupport בקובץ moviejukebox.properties בספרייה הראשית. יש לקבוע true ל A/C 200 ו false לשאר מכשירי ה NMT
לגבי התקצירים בעברית, או ששמות הסרטים שלך בעייתיים, או שהייתה בעיה נקודתית באתר סרטים.
כדי לראות את הסדרות עלה עם החץ לאות T במסך למעלה מימין.
דילוג על סרט בזמן הסריקה
ארז שלום,
יש לי סרט שלא מופיע לי בקיר הסרטים
ראיתי את ההודעה הבאה בלוג
Scanning of directory Z:\Video\Daniel_Movies\Astro Boy.DVDRip.XviD.720x432.HebDub skipped due to override file
האם קיים קובץ שבו מוגדר על מה לדלג ?, איך אני פותר את הבעיה ?
ראיתי למשל שעל תיקיית ה jukebox הוא גם מדלג
תודה מראש
Scanning of directory Z:\Video\Daniel_Movies\Astro Boy.DVDRip.XviD.720x432.HebDub skipped due to override file
תודה מראש
-
esloan
- חבר ותיק

Re: דילוג על סרט בזמן הסריקה
שנה את השם שלו ל - Astro Boy (2009).mkvmike2222 כתב:ארז שלום,
תודה מראש...
Re: דילוג על סרט בזמן הסריקה
מה שעזר בסופו של דבר הוא שהוצאתי את הסרט מהתיקייה שלו והעברתי אותו לתיקייה הראשית של הסרטים (ללא תיקיית משנה)erezsolan כתב:שנה את השם שלו ל - Astro Boy (2009).mkvmike2222 כתב:ארז שלום,
תודה מראש......
1.) איך יוצרים קובץ NFO ?erezsolan כתב:אם זה שם הסרטrichrach כתב:תודה רבה !!
עובד נפלא עם רוב הסרטים, משום מה עם הסרט Unthinkable.2010.extended.720p.bluray.x264-leverage הוא לא מציג מידע ותמונה.
איך ניתן להתגבר על הבעיה?...
Unthinkable.2010.extended.720p.bluray.x264-leverage.mkv
צור קובץ בשם
Unthinkable.2010.extended.720p.bluray.x264-leverage.nfo
ושים בו את הלינק הזה:
http://www.imdb.com/title/tt0914863/
אפשרות שניה היא שתוריד משם הקובץ את leverage ואת ה extended. אני מניח שהוא יזוהה....
איך מורידים משם את הקבצים leverage ואת ה extended. ?
-
esloan
- חבר ותיק

בקיר הסרטים עלה למעלה לאות T. זה יוביל אותך לעמוד הסדרות.המלך כתב:משהו מוזר קורה.
כשאני מריץ את ה YAMJ אני רואה סריקה של הסדרות והסרטים אבל משום מה אני רואה רק תמונות של הסרטים בלי הסדרות.
אפשר עזרה?
תודה...
-
esloan
- חבר ותיק

גם בסקין הזה אין תקלות...המלך כתב:טוב בינתיים חזרתי לסקין באנגלית כי זה הכי טוב וללא תקלות....
חוצמזה, אני ממליץ להסתכל על זה:
גרסת ZAPPITI כאן: http://bit.ly/eiZfx5
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
מדריך מפורט
היי
אפשר לקבל מדריך מפורט איך להתקין ושהכל יעבוד?
ניסיתי וזה לא הלך כמו שצריך אז בינתיים אני הוספתי סקין אנגלי שנראה לי והכל פיקס רק בלי עברית.
האם אפשר רק להוסיף את הסקין למה שקיים?
תודה
ניסיתי וזה לא הלך כמו שצריך אז בינתיים אני הוספתי סקין אנגלי שנראה לי והכל פיקס רק בלי עברית.
תודה
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
Re: מדריך מפורט
הי!המלך כתב:היי
תודה...
לגבי השאלה שלך:
בתיקיה של yamj, איפה שנמצאים כל הקבצים כולל my_yamj.cmd, יש תיקיה skins. אתה יכול לקחת מחבילה של ארז רק את תיקיה שנקראת sabishskin, ולהעתיק לתיקיית skins בהתקנה שלך. לאחר מכן, אתה צריך להוסיף בקובץ moviejukbox.properties את השורות הבאות:
# This is the skin property, you will need to change this if you want to change the look of YAMJ
mjb.skin.dir=./skins/sabishskin
וגם:
# Path to the skin to use when generating the Jukebox
# the default skin is geared toward HD displays
# an additional skin named "sd" is for Standard Definition displays
mjb.skin.dir=./skins/sabishskin
תשמור ותסגור את הקובץ
אח"כ תמחוק index.htm ותיקיית Jukebox שנוצרו לך בתיקיה עם תכנים ואז תריץ קובץ my_yamj.cmd
כך תקבל הכל עם סקין sabishskin
מקווה שהסבר ברור:)