בידוד רעש בין קומות...?
-
shayzakai
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
שלום,
אני גר מתחת לדירה רועשת במיוחד (גרירת כיסאות, הליכה בעקבים וכו' ), אני בדיוק בתהליכי שיפוץ והנמכת התקרה.
רציתי בבקשה לדעת על איזה חומר\י בידוד אתם ממליצים למניעת\דילול הרעש ?
אמשח גם לשמוע על מחירים ומקומות קנייה.
תודה מראש!
אני גר מתחת לדירה רועשת במיוחד (גרירת כיסאות, הליכה בעקבים וכו' ), אני בדיוק בתהליכי שיפוץ והנמכת התקרה.
רציתי בבקשה לדעת על איזה חומר\י בידוד אתם ממליצים למניעת\דילול הרעש ?
אמשח גם לשמוע על מחירים ומקומות קנייה.
תודה מראש!
-
shayzakai
-
- חבר פעיל מאוד

זה גם בלוקים וגם בטון (לא טרמי).JEXY כתב:התקרה שלך \ הרצפה של השכן זה אייזן בטון?
מבנה בלוקים או טרומי?...
יש חגורות בטון שבניהם יש בלוקים, זו הרצפה של השכן והתקרה שלי.
הנמכת התקרה תעשה ע"י גבס.
יש רעיונות?
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
כן..בידוד ע"י פלטות פוליאוריטן מוקצף או צמר סלעים/צמר זכוכית בצפיפות גבוהה..הפוליאוריטן יותר יקר קצת..
המגזימים ידביקו גם יריעות עופרת אבל זה מאוד מאוד יקר ולדעתי במחיר הזה עדיף כבר לקנות בית..חח
בהצלחה!..
המגזימים ידביקו גם יריעות עופרת אבל זה מאוד מאוד יקר ולדעתי במחיר הזה עדיף כבר לקנות בית..חח
בהצלחה!..
-
shayzakai
-
- חבר פעיל מאוד

תודה. יש אולי עוד רעיונות?
מקומות מומלצים וקניה?
מקומות מומלצים וקניה?
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
אלו חומרים שהמחירים שלהם יחסית זהים בכל המקומות..
תעשה סקר שוק קטן בחנויות לחומרי בניין ליד הבית שלך ותראה את המחירים פחות או יותר..
בהצלחה!..
תעשה סקר שוק קטן בחנויות לחומרי בניין ליד הבית שלך ותראה את המחירים פחות או יותר..
בהצלחה!..
- Sync
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 287
בידוד בין קומות ושאר ירקות
הבידוד הטוב ביותר נעשה קרוב למקור.
אם אפשר לשפץ על חשבונך אצל השכנים למעלה (רצפת גלריה צפה עם פרקט יפה מעל) מה טוב.
במידה והאפשרות הראשונה אינה יישימה, וסביר שכך, תצטרך לבצע בידוד אצלך בצורה מחושבת ועם תוצאות שאינן מובטחות בכל 100% שהיית רוצה לראות.
חומר נקבובי מינרלי או אחר אינו מהווה בידוד לכשעצמו. הדבקת ספוגים, קרטוני ביצים או חלב, מלמין מוקצף, פוליאוריטן, ספוג פירמידות/חלק/משונן, צמר זכוכית, צמר סלעים, צמר לבן, צמר גפן, שאריות של מכנסי ג'ינס ואחרים לא תשיג את המטרה לכשעצמה. חומרים אלו משמשים כחלק ממערכות בידוד ועיקר תפקידם למנוע מהוד פנימי ולא הבידוד עצמו. יש מי שרואה רק את החומר והחיצוניות מבלי להבין את ההגיון הפנימי שבשימוש.
החוכמה נמצאת בתכנון ובביצוע, לא בחומר עצמו.
אם אפשר לשפץ על חשבונך אצל השכנים למעלה (רצפת גלריה צפה עם פרקט יפה מעל) מה טוב.
במידה והאפשרות הראשונה אינה יישימה, וסביר שכך, תצטרך לבצע בידוד אצלך בצורה מחושבת ועם תוצאות שאינן מובטחות בכל 100% שהיית רוצה לראות.
חומר נקבובי מינרלי או אחר אינו מהווה בידוד לכשעצמו. הדבקת ספוגים, קרטוני ביצים או חלב, מלמין מוקצף, פוליאוריטן, ספוג פירמידות/חלק/משונן, צמר זכוכית, צמר סלעים, צמר לבן, צמר גפן, שאריות של מכנסי ג'ינס ואחרים לא תשיג את המטרה לכשעצמה. חומרים אלו משמשים כחלק ממערכות בידוד ועיקר תפקידם למנוע מהוד פנימי ולא הבידוד עצמו. יש מי שרואה רק את החומר והחיצוניות מבלי להבין את ההגיון הפנימי שבשימוש.
החוכמה נמצאת בתכנון ובביצוע, לא בחומר עצמו.
יועץ אקוסטי מומחה בחדרי האזנה, בידוד ואקוסטיקה פנימית
- amitbak
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4205
תחליף דירה,שום בידוד לא יעזור לך
מרעשים כאלה.
מרעשים כאלה.
- itay23
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
שי שלום
האם ביצעת בסוף את הנמכת התקרה ? אם כן האם זה עזר, באיזה בידוד השתמשת וכמה זה עלה?
בברכה
איתי
האם ביצעת בסוף את הנמכת התקרה ? אם כן האם זה עזר, באיזה בידוד השתמשת וכמה זה עלה?
בברכה
איתי
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
תגביר

העם דורש..... כל מיני דברים
-
shayzakai
-
- חבר פעיל מאוד

לצערי עוד לא, השיפוץ של הבית מתארך הרבה יותר מהמתוכנן......itay23 כתב:שי שלום
בברכה
איתי...