אני חושב שיש לו את ה988 אם אני לא טועה.

MartinHSabag כתב:נמר,
התגובה הזו לא לעיניין.
אח"כ אתה מתפלא למה מגיבים להודעות שלך בצורה צינית.
הודעות כאלו הן הן שמפלגות....

שלום דורוןדורון3 כתב:אני מסכים עם יואל פלרמן שבדיקות "מדעיות" כביכול עלולות להיות שוות כקליפת השום.
בסופו של דבר אנחנו מקשיבים למוסיקה ולא לדף הנתונים.
THD היה פקטור משמעותי ביותר בשנות השבעים והשמונים.
כולם ניסו להגיע ל - יותר אפסים אחרי הנקודה כמו 0.0001%.
המחיר היה High Feedback Design שבו מזרימים ל - Input חלק מה - Output וזה גרם לצליל גרוע.
וואטים במגברים זו גם אשלייה. אני נתקל במשפטים כמו: "מגבר של 25W/C לא מצליח "לדחוף" את הרמקולים שלי".
לפני כחודש חיברתי מגבר מנורות בגודל של קופסת נעליים שמוציא 6W/C לסונאס פאבר שלי בשביל הספורט. נשמע מצויין ואין בעייה של ווליום אלא אם אני מתעקש לעצבן את השכנים.
זה נכון ש - GP Home הם רמקולים קלים לדחיפה (89dB) ומאוד לא בררניים לגבי הגברה.
גם ייתכן שיש הסבר מדעי לכל תופעה אבל לדעתי עם או בלי הסבר, אין כמו מבחן האזנה אישי, עיוור או שלא (רק צריך להיות ישר עם עצמך).
לגבי כבלי חשמל, עד לא מזמן השתמשתי במפצל של קומקומים עם Surge Protection. עברתי לאחד נטול Surge Protection בסטנדרט "רפואי" ויש פחות רעשים בצליל. ההשקעה: כ - 35 דולר.
לא ניסיתי לשדרג כבלים ראשיים או לשים Power Conditioner. רוב הדעות במגזינים הן שיש לבדוק כל דבר לגופו. חלק מהמוצרים משפרים, חלק גורעים. חלק משפרים חלק מהפרטמרים ופוגמים באחרים. בקיצור, בניגוד לשידרוגי רכיבים כמו נגן, פרה, מגברים, זה עסק קצת יותר מורכב והאמת שקצת התעייפתי משדרוגים ואני רק רוצה להנות קצת מהמוסיקה.
אני מוצא שכבלי רמקולים ו - Interconnect הם בעלי השפעה דיי בולטת על איכות הצליל. אגב, על מנת להיות ישר עם עצמי ועל מנת להיווכח שאני לא הוזה אני מידי פעם חוזר לכבלים הישנים רק לראות האם השינוי שהיה כל כך בולט אכן קיים או שהזיתי. המסקנות לא הזיתי והשיפור אכן משמעותי.
לנמר מה שיש לי להגיד זה: מבחן התוצאה הוא המבחן החשוב ביותר בעיני. אם אתה ישר עם עצמך ואתה אכן מבחין בשיפור, לך על זה ולא חשוב מה אנשים חושבים או אומרים וגם לא חשוב כמה החברות עצמן מהללות את המוצר שלהן.
מטרת מה שכתבתי מקודם היא לא להוכיח שכל עולם ההיי-פיי הוא וודו אחד גדול אלא להראות שיש הרבה בולשיט מסביב וטענות סרק שעדיף להתעלם מהן ושמבחן האזנה הוא החשוב ביותר.
לפעמים אני חושב שמה שחברות מצהירות או טוענות לגבי כל רכיב באשר הוא אולי פוגם יותר מאשר מועיל וצריך אולי להתעלם מהקשקשת ולהקשיב לציוד עצמו ולהחליט.
מהניסיון הדל שלי מה ששמתי לב שמאוד משמעותי יותר מאשר שיפור של רכיב כזה או אחר זה אינטגרציה של המערכת. שמעתי ציודים סופר יקרים שלא הניבו את התוצאה המבוקשת וציודים דיי זולים שנתנו תוצאה מעולה. ההמלצה: תנסה ותאזין כמה שיותר ואם אפשר במערכת שלך ובבית שלך עם האקוסטיקה שלך.
ועוד הצעה: אל תיקח קשה שום דבר. המטרה בסופו של דבר היא להנות מהמוסיקה ולהעלות דעות ולשתף בניסיון האישי של כל אחד. זה לא Pissing Contest ומי יותר חכם.
בהצלחה,
דורון...
מרטין לדעתי אתה צריך לשנות כיוון בחיים. שר החינוך היה תפור עליך כמו כפפה ליד.MartinHSabag כתב:אז החלטת להעמיק אותו ?...

יואב -מה לכתוב מאמר זה עונש???להיפך זה כבוד !!ותחשוב רק על התמלוגים של מאות הכבלים היוקרתיים שימכרו באודיוגון בעקבות הכתבה(בארץ כבר לא יהיה להם שוק...)י.לוי כתב:מרטין לדעתי אתה צריך לשנות כיוון בחיים. שר החינוך היה תפור עליך כמו כפפה ליד.MartinHSabag כתב:אז החלטת להעמיק אותו ?...
פעם לפני הרבה שנים שהייתי תלמיד קיבלתי עונש לכתוב חיבור על איזה נושא רק בגלל שלא התנהגתי הכי יפה שבעולם. הבקשה שלך ממני לכתוב מאמר קצת הזכירה לי את התקופה ההיא.
בידידות
יואב...