בחירת סטלייטים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
arthur פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים,

לאחר שפורום וידאו הביא אותי לsamsungc550 לשביעות רצוני, הגיע תור הקולנוע הביתי. ראשית תנו לי לתאר את הצרכים: סלון - מרחק של כ4 מטר בין הקירות של ההכנה לרמקולים, לצדדים הוא פתוח מצד אחד ומצד השני חלון מרפסת. לטלוויזיה יחובר סטרימר וממיר דיגיטלי (ללא yes/hot) גם ללא פלטפורמות משחק כלשהן. תמהיל - 50% סטרימר (HD בעיקר), 40% ממיר, 10% מוסיקה.

תקציב מערכת + רסיבר: כ-5K. לאחר קצת שיעורי בית בפורום הצתמצמתי לquintet II יחד עם onkyo 508. גם canton 105 עדיין על הפרק. היום בבוקר כבר החלטתי ללכת לקנות ואז ראיתי את המבצע הבא:
http://www.action-shop.co.il/page.asp?page=204
לא סגור בדיוק מה דגם הרסיבר (אולי מישהו ממכם יודע).

לגבי: אני לא אאודיאופיל גדול, אך אוהב איכות. רמקולים אני אלך לשמוע,אך לגבי הרסיבר אין לי מושג מה אני באמת צריך ומה באמת ההבדלים המשמעותיים. ברצוני לרכוש מערכת שתשרת אותי שנים קדימה ותדע להוציא את המיטב מעצמה וממה שיחובר אליה.

עצות? המלצות? :מבולבל:
מה המחיר ההגיוני לשלם עבור הסט של quintet II וה508 או סט אחר שתמליצו? האם המקום של עיני ביבנה באמת מקום טוב?
תודה

arthur69
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

מישהו? משהו?

שליחה #2 

...?

בוננזה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 655
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #3 

לגבי עיני, מומלץ ביותר! (Y)

לגבי המגבר שבמבצע, איך אתה רוצה שיעזרו לך אם אפילו אתה לא יודע איזה דגם זה?
אתה מצפה שמישהו מהפורום יתקשר לחנות וישאל במקומך?!
תרשום את שם הדגם ואני בטוח שיהיו כאן אנשים שיעזרו לך..

לגבי הרמקולים שבמבצע, אני מניח שזה הדגם הכי זול של KEF דגם 1005, אם כן אז לדעתי הקליפש עדיפים עליו.

לגבי המחיר, מחיר טוב הוא באזור ה-3000-3200 לקליפש.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

arthur כתב:לגבי: אני לא אאודיאופיל גדול, אך אוהב איכות. רמקולים אני אלך לשמוע,אך לגבי הרסיבר אין לי מושג מה אני באמת צריך ומה באמת ההבדלים המשמעותיים. ברצוני לרכוש מערכת שתשרת אותי שנים קדימה ותדע להוציא את המיטב מעצמה וממה שיחובר אליה.
...
על סמך הנ"ל, הייתי ממליץ לקנות את הקליפש עם ה-578, ולא ה-508, למטרת תמיכה ב-Upscale וב-3D.
במילים אחרות, ה-578 יותר Future Proof מה-508...

Obi-Wan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 428
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #5 

בוננזה כתב:לגבי עיני, מומלץ ביותר! (Y)

לגבי הרמקולים שבמבצע, אני מניח שזה הדגם הכי זול של KEF דגם 1005, אם כן אז לדעתי הקליפש עדיפים עליו.

...
זהו שלא, רשום שם שזה דגם ה2005.3 שזו מערכת מצויינת שהיתה ברשותי לפני מעברי לסטריאו טהור. מערכת רמקולים לקולנוע מצויינת שרק היא שווה כ 4500 שקל לגבי הרסיבר לא ראיתי דגם

מצד שני בתמונה למטה מופיע דגם 3005 ??? קצת מוזר, אך אם זוהי ה 2005 זו עסקה משתלמת (למרות התמחור שערוריתי של ניופאן)

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #6 

אני הייתי מתקשר אליהם ומברר מהו דגם הרמקולים ומהו דגם הרסיבר.

בוננזה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 655
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #7 

Obi-Wan כתב:
בוננזה כתב:לגבי עיני, מומלץ ביותר! (Y)

...
זהו שלא, רשום שם שזה דגם ה2005.3 שזו מערכת מצויינת שהיתה ברשותי לפני מעברי לסטריאו טהור. מערכת רמקולים לקולנוע מצויינת שרק היא שווה כ 4500 שקל לגבי הרסיבר לא ראיתי דגם

מצד שני בתמונה למטה מופיע דגם 3005 ??? קצת מוזר, אך אם זוהי ה 2005 זו עסקה משתלמת (למרות התמחור שערוריתי של ניופאן)
...
חיפשתי וחיפשתי איפה רשום שזה דגם 2005.3 ולא מצאתי.. חשבתי כבר שאני עיוור או שאתה הוזה... :מבולבל:
ואז נפל האסימון, ראית את זה בלוגו המצ'וקמק של WHAT Hi FI :?
אתה באמת מאמין לפירסום כזה מטעה?? האם אתה ברצינות חושב שיש חנות שתמכור סט המכיל את הרמקולים הנ"ל כולל רסיבר ו-DVD (ולא משנה באיזו איכות) במחיר 5000 כאשר רק הרמקולים לבדם עולים כך (אגב אצלם בחנות 5200)??

(כל האמור מתיחס לרמקולים ומגבר חדשים, כמובן שאם מדובר במשומש/תצוגה אז יש מצב)

אתה מוזמן להתקשר לחנות ולברר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”