בעיית כתוביות עם הסרט Inception בגרסת Full-BD - פופקורן A210. - הבעיה נפתרה
שלום,
יש לי את הסרט Inception בגרסת Full-BD ואני מעוניין להוסיף לסרט כתוביות בעברית ולנגן אותו בפופקורן A210.
עקבתי אחרי המדריכים לאיחוד קבצי M2TS ולהוספת כתוביות. כשאני מריץ את הסרט במחשב, אני רואה אותו עם הכתוביות במלואן, אבל אחרי שאני מעביר את הקבצים לפופקורן, אני רואה את הכתוביות, אבל יש כתוביות מסוימות שלא מופיעות (למרות שהן כלולות בקובץ ונראות בניגון במחשב).
האם מישהו נתקל בבעיה שכזו? האם אין דרך פשוטה יותר לשים את הכתוביות? (למשל אותו שם כמו הקובץ M2TS)
יכול להיות שהכתוביות מותאמות לקצב נתונים שונה מהסרט ולכן חלקן "אובדות" בתהליך הטמעת התרגום?
תודה
יש לי את הסרט Inception בגרסת Full-BD ואני מעוניין להוסיף לסרט כתוביות בעברית ולנגן אותו בפופקורן A210.
עקבתי אחרי המדריכים לאיחוד קבצי M2TS ולהוספת כתוביות. כשאני מריץ את הסרט במחשב, אני רואה אותו עם הכתוביות במלואן, אבל אחרי שאני מעביר את הקבצים לפופקורן, אני רואה את הכתוביות, אבל יש כתוביות מסוימות שלא מופיעות (למרות שהן כלולות בקובץ ונראות בניגון במחשב).
האם מישהו נתקל בבעיה שכזו? האם אין דרך פשוטה יותר לשים את הכתוביות? (למשל אותו שם כמו הקובץ M2TS)
יכול להיות שהכתוביות מותאמות לקצב נתונים שונה מהסרט ולכן חלקן "אובדות" בתהליך הטמעת התרגום?
תודה
נערך לאחרונה על ידי chameleon ב 22/02/2011 21:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
תעשה את מה שאמרתה רק לקובץ אחר כלומר תשים את הכתוביות עם אותו שם כמו התקיה עם הסרט בלורי...(ולא עם הקובץ M2TS כי הדיסק בלורי של הסרט מחולק להרבה קבצים)
אם הכתוביות לדעתך מתאימות לסרט אשמח אם תשלח לי אותם עד היום לא מצאתי כתוביות מתאימות לגירסה הזאת..
אם הכתוביות לדעתך מתאימות לסרט אשמח אם תשלח לי אותם עד היום לא מצאתי כתוביות מתאימות לגירסה הזאת..
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
Re: בעיית כתוביות עם הסרט Inception בגרסת Full-BD - פופקורן A210
תן לי להבין שאתה רושם FULL-BD אתה מתכוון מבנה BD מלא , כלומר יש לך בספרית הסרט שתי תקיות האחת BDMV והשניה CERTIFICATE ?chameleon כתב:שלום,
תודה...
במידה וכן פשוט שים את קובץ התרגום בתוך תקיית ה BDMV ותקרא לו בשם INDEX.SRT .
Re: בעיית כתוביות עם הסרט Inception בגרסת Full-BD - פופקורן A210
כן, אני מדבר על מבנה הספריות הזה.istarmini כתב:תן לי להבין שאתה רושם FULL-BD אתה מתכוון מבנה BD מלא , כלומר יש לך בספרית הסרט שתי תקיות האחת BDMV והשניה CERTIFICATE ?chameleon כתב:שלום,
תודה...
במידה וכן פשוט שים את קובץ התרגום בתוך תקיית ה BDMV ותקרא לו בשם INDEX.SRT ....
אני אנסה לשים את הקובץ כתוביות בBDMV.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
שמח לשמועchameleon כתב:הפתרון עזר.
תודה רבה, istarmini
אני רק אוסיף ואציין שכשמנגנים את הסרט, צריך לבחור את הכתוביות שנקראות External....