פלאפון היא ספקית האינטרנט הסלולרי המהירה ביותר מבין 104 חברות שנבדקו בעולם

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

agent__smith כתב: וURILER... אני לא חושב שהבודקים היו כאלה טפשים שיבדקו גלישה בדור שני.

לכל הרשתות יש 3.5. UMTS.
...
לא היו פה "בודקים". השירות של Speedtest מזהה את ה ISP והם פשוט עשו סטטיסטיקות של החיבורים השונים (זה מה שהצלחתי להבין לפחות, אני לא מוצא את המאמר המלא).

benjamin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 292
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #22 

אבל מה עם הכיסוי? בהמון מקומות אין קליטה לרשת ה DATA ואני מדבר על מרכז הארץ

itsik123 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 684
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #23 

uriler כתב:
agent__smith כתב: וURILER... אני לא חושב שהבודקים היו כאלה טפשים שיבדקו גלישה בדור שני.

לכל הרשתות יש 3.5. UMTS.
...
לא היו פה "בודקים". השירות של Speedtest מזהה את ה ISP והם פשוט עשו סטטיסטיקות של החיבורים השונים (זה מה שהצלחתי להבין לפחות, אני לא מוצא את המאמר המלא).
...
מה זאת אומרת לא היו בודקים, כתוב במפורש שחברת Ookla בדקה,
זו ההההחברה לבדיקות רשתות מבוססות WEB,
זו חברה מאוד מכובדת בתחום בדיקת רשתות למי שמכיר רשתות נתונים.

(היא גם הבעלים של שרתי speedtest)

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #24 

itsik123 כתב:
uriler כתב:

לכל הרשתות יש 3.5. UMTS.
...
...
מה זאת אומרת לא היו בודקים, כתוב במפורש שחברת Ookla בדקה,
זו ההההחברה לבדיקות רשתות מבוססות WEB,
זו חברה מאוד מכובדת בתחום בדיקת רשתות למי שמכיר רשתות נתונים.

(היא גם הבעלים של שרתי speedtest)
...
חיפשתי את המחקר המקורי ולא מצאתי אותו, אבל בכל הכתבות על זה נאמר שהם עשו סטטיסטיקה על סמך השרתים של speedtest.
אני לא מאמין שהם שלחו בודקים לכל העולם שייקחו איתם אייפון ויעשו מספיק בדיקות למען מובהקות סטטיסטית, סביר להניח שהם הסתמכו על בדיקות של משתמשים - ואז אין שום דרך לדעת (אלא מתוך המחקר המלא) האם נעשתה הפרדה ווידוא שמדובר ברשתות דור שלישי בלבד.

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #25 

shapin כתב:אהבתי את התגובה הזו:

here the Islamic regimes take money and line their own pockets. Israel must pay for her defense and yet still creates innovations to help humanity progress. The world owes Israel a big thank you but the people don't understand Israel's mission to help the hopeless and the helpless. There never was a Palestinian arab nation in history. King David united all the Jews in Israel with its capital in Hebron and Jerusalem. Why Israel ever recognized a people created to destroy her is mindblowing. Jerusalem and the whole of Israel was Jewish long before Islam and Mohammad ever existed. To give land for peace doesn't work with people created to bring nothing but pain to the world. If people cared about the Palestinian arabs they would stop enabling extremists to teach them lies about who they are and armed struggle. they would push them to make peace. Jews were called Palestinians by the Romans who changed israel's name but the Land was always Israel. Israel has brought progress unlike the Islamics regimes

מסע ההסברה עובד.
...
אם תקרא את שאר התגובות שלו תבין שהוא יהודי-ישראלי שעושה רושם של משיחיסט הזוי. לא ממש מי שהיית רוצה שייצג אותך, ובגדול סתם טרול ששם בגוגל-אלרטס את המילה Israel.

shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #26 

סך הכל ההסבר שלו קצת הזוי, אבל טוב לשמוע סינגורים, לרוב אני קורא דברי נאצה עלינו באתרים בינלאומיים.

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #27 

משעשע שזה אותה חברה שלא עונה ללקוחות

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4031586,00.html

גילוי נאות - אני לקוח פלאפון