אוזניות בתקציב של עד 400 ש"ח
שלום לכולם .
לפני מספר חודשיים בקשתי לקבל המלצות לגבי אוזניות Full Size . לבסוף החלטתי לשנות כיוון אל אוזניות In Ear , בגלל הניסיון הלא טוב שלי עם אוזניות Full Size עד כה ,מבחינת רגישות באזור האוזניים ועצם העובדה שלא נוח ,באופן כללי להסתובב עם אוזניות כאלה בתנועה. כתוצאה מכך ,החלטתי לבדוק מספר דגמים שדי מומלצים אך יש לי מספר דרישות :
1.כיום יש לי AKG K416P ומי ששמע בהן יודע שיש להן איכות באס רצינית . אני מאוד אוהב באס מודגש וזקוק לאוזניות שיוכלו לתת לי חות או יותר את אותה איכות מהבחינה הזו. ההתלבטות שלי היא לגבי הדגמים הבאים :
1.cx300
2.cx500- ביקורות לא טובות בזאפ על איכות חומרים ירודה ועל כך שהאוזנייה אחת מפסיקה לעבוד לאחר זמן מה . מתלבט לגביהן .
אגב, במידה והמחיר חורג 100 עד ְְֲ ש"ח זה בסדר .
אני לא יודע כיצד הן מתבטאות באיכויות הבאס שלהן (כמובן שאלן לבדוק בקילומבו אך אני רוצה חוות דעת ראשונית לפני כן) .
אשמח להמלצות נוספות .
תודה
לפני מספר חודשיים בקשתי לקבל המלצות לגבי אוזניות Full Size . לבסוף החלטתי לשנות כיוון אל אוזניות In Ear , בגלל הניסיון הלא טוב שלי עם אוזניות Full Size עד כה ,מבחינת רגישות באזור האוזניים ועצם העובדה שלא נוח ,באופן כללי להסתובב עם אוזניות כאלה בתנועה. כתוצאה מכך ,החלטתי לבדוק מספר דגמים שדי מומלצים אך יש לי מספר דרישות :
1.כיום יש לי AKG K416P ומי ששמע בהן יודע שיש להן איכות באס רצינית . אני מאוד אוהב באס מודגש וזקוק לאוזניות שיוכלו לתת לי חות או יותר את אותה איכות מהבחינה הזו. ההתלבטות שלי היא לגבי הדגמים הבאים :
1.cx300
2.cx500- ביקורות לא טובות בזאפ על איכות חומרים ירודה ועל כך שהאוזנייה אחת מפסיקה לעבוד לאחר זמן מה . מתלבט לגביהן .
אגב, במידה והמחיר חורג 100 עד ְְֲ ש"ח זה בסדר .
אני לא יודע כיצד הן מתבטאות באיכויות הבאס שלהן (כמובן שאלן לבדוק בקילומבו אך אני רוצה חוות דעת ראשונית לפני כן) .
אשמח להמלצות נוספות .
תודה
נערך לאחרונה על ידי kaparoni ב 18/02/2011 0:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תודה . סביר שאלך עליהן .
קראתי בביקורות של אנשים וביקורות מקצועיות שהן חזקות בבס . מה ההבדל בין CX300 ל-CX300-II?
תודה.
תודה.
אוקיי , אז לבסוף החלטתי לקנות אוזניות מחר ויש לי שאלה אחרונה
האוזניות שאני מתכוון לרכוש הן in ear . חפשתי בפורום אחר מידע לגבי תהליך burn in והבנתי מהודעות של אורי שאין צורך לבצע burn in על אוזניות מסוג in ear מכיוון שלא יורגש הבדל משמעותי לרוב . האם תוכלו לומר לי חד משמעית האם יש צורך או לא ?
בכל מקרה , החלטתי לרכוש את cx400 ( כמובן שאשמע אותן לפני כן ) . במידה וימצאו חן בעיניי אקנה אותן בקילומבו . קראתי עליהן ביקורות טובות ברשת והתוספות שמקבלים איתן לא רעות כלל .
תודה
בכל מקרה , החלטתי לרכוש את cx400 ( כמובן שאשמע אותן לפני כן ) . במידה וימצאו חן בעיניי אקנה אותן בקילומבו . קראתי עליהן ביקורות טובות ברשת והתוספות שמקבלים איתן לא רעות כלל .
תודה
הייתי בקילומבו היום
וניסיתי מספר אוזניות :
cx400 - לצערי התאכזבתי מהן : התחלתי בזה ששמעתי עם הגומיות בגודל מדיום . האוזנייה לא ממש נכנסה לאוזן ולא שמעתי באסים בכלל ,למרות שמוצהר שהדגם הזה מתאפיין בבאסים . החלפתי לגומיות הכי קטנות ,ולמרות שהצלחתי להכניס לאוזן את האוזנייה , עדיין הצליל נשמע לי אנמי ולא חד. יכול להיות שאוזניות in ear פשוט לא מתאימות לי , אם אני לא מרגיש מה שאחרים מרגישים לגבי האוזניות הללו .
ניסיתי את px100-ii . אין ספק ששמעתי באסים הרבה יותר טובים , אבל עדיין משהו היה חסר . לבסוף לא קניתי כלום . הבעיה שלי היא כזו : לפני שקניתי את ה-AKG שלי , הסתובבתי עם האוזניות של האייפוד. כששמעתי בפעם הראשונה ב-AKG נדהמתי מאיכות הצליל , הנקי ומלא הבאס שהן מוציאות . מאז אני מחפש אוזנייה שתתן לי את אותה החוויה אבל ,עם נוחות מירבית ( ה-AKG פשוט לא נוחות בעליל).
לא הצלחתי למצוא משהו שעונה על הצורך הזה. ה-PX100 שבדקתי היום הייתה הכי קרובה לזה אך עדיין .. משהו היה חסר. שמעתי , לדוגמא, שיר שב-AKG היה נשמע חזק (מבחינת ווליום) ב-50 אחוז ווליום . ב-px100 הייתי צריך להגביר ל-75 אחוז רק כדי לשמוע סביר , וגם אז היה פער רציני בין האוזניות הנוכחיות שלי לאלה .
תקראו לי בררן , אבל אני לא רוצה להתפשר על משהו שאני לא בטוח לגביו . נכון , אוזניות בטווח המחירים שהצבתי לעצמי ,לא יכולים לתת לי ניסים ונפלאות ,אבל ה-AKG הנוכחיות שלי היו , פחות או יותר באותו טווח והוכיחו לי שאפשר להנות ממוסיקה עם אזנייה ששווה ֱ 350 ש"ח (בזמנו) .
אם לא אמצא משהו טוב יותר מה-px100 כנראה שאקנה אותן בסוף . ( אגב , יש כל כך הרבה ביקורות טובות על הדגם הזה ברשת ,שאני חושש שאולי אני מפספס משהו כאן...)
הערה : היכן שרשום PX100 הכוונה כמובן ל-px100-ii
אשמח להמלצות , הבהרות וכ'ו .
תודה
cx400 - לצערי התאכזבתי מהן : התחלתי בזה ששמעתי עם הגומיות בגודל מדיום . האוזנייה לא ממש נכנסה לאוזן ולא שמעתי באסים בכלל ,למרות שמוצהר שהדגם הזה מתאפיין בבאסים . החלפתי לגומיות הכי קטנות ,ולמרות שהצלחתי להכניס לאוזן את האוזנייה , עדיין הצליל נשמע לי אנמי ולא חד. יכול להיות שאוזניות in ear פשוט לא מתאימות לי , אם אני לא מרגיש מה שאחרים מרגישים לגבי האוזניות הללו .
ניסיתי את px100-ii . אין ספק ששמעתי באסים הרבה יותר טובים , אבל עדיין משהו היה חסר . לבסוף לא קניתי כלום . הבעיה שלי היא כזו : לפני שקניתי את ה-AKG שלי , הסתובבתי עם האוזניות של האייפוד. כששמעתי בפעם הראשונה ב-AKG נדהמתי מאיכות הצליל , הנקי ומלא הבאס שהן מוציאות . מאז אני מחפש אוזנייה שתתן לי את אותה החוויה אבל ,עם נוחות מירבית ( ה-AKG פשוט לא נוחות בעליל).
לא הצלחתי למצוא משהו שעונה על הצורך הזה. ה-PX100 שבדקתי היום הייתה הכי קרובה לזה אך עדיין .. משהו היה חסר. שמעתי , לדוגמא, שיר שב-AKG היה נשמע חזק (מבחינת ווליום) ב-50 אחוז ווליום . ב-px100 הייתי צריך להגביר ל-75 אחוז רק כדי לשמוע סביר , וגם אז היה פער רציני בין האוזניות הנוכחיות שלי לאלה .
תקראו לי בררן , אבל אני לא רוצה להתפשר על משהו שאני לא בטוח לגביו . נכון , אוזניות בטווח המחירים שהצבתי לעצמי ,לא יכולים לתת לי ניסים ונפלאות ,אבל ה-AKG הנוכחיות שלי היו , פחות או יותר באותו טווח והוכיחו לי שאפשר להנות ממוסיקה עם אזנייה ששווה ֱ 350 ש"ח (בזמנו) .
אם לא אמצא משהו טוב יותר מה-px100 כנראה שאקנה אותן בסוף . ( אגב , יש כל כך הרבה ביקורות טובות על הדגם הזה ברשת ,שאני חושש שאולי אני מפספס משהו כאן...)
הערה : היכן שרשום PX100 הכוונה כמובן ל-px100-ii
אשמח להמלצות , הבהרות וכ'ו .
תודה
חבר'ה ,בבקשה תנו לי המלצות על אוזניות עם באס רציני . אם זו תהיה אוזנייה בסגנון ה-PX100 מה טוב .
ירדתי מעניין ה-IN EAR כי אני חושש שהן לא יתאימו לי .
אני כרגע בלי אוזניות כלל וזה מאוד בעייתי עבורי ( בבית אני משתמש ב-AKG ,אבל רק בגלל שאני במצב סטטי ולא הולך איתן לשום מקום) .
תודה
ירדתי מעניין ה-IN EAR כי אני חושש שהן לא יתאימו לי .
אני כרגע בלי אוזניות כלל וזה מאוד בעייתי עבורי ( בבית אני משתמש ב-AKG ,אבל רק בגלל שאני במצב סטטי ולא הולך איתן לשום מקום) .
תודה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לגבי In ear - כדי להתאים אותן לאוזן צריך לדעת גם איך לשים אותן.
ניסית את השיטה שהמלצתי עליה במס' שרשורי עבר, עם משיכת תנוך האוזן?
שיטה זו משפרת מאוד את האטימה ואת הבאסים שאוזניות IEM מעניקות, אם כי יוצרת תחושה מעט יותר "אטומה" (ומעיקה לחלק מהמשתמשים).
אגב, היו לי CX300 למשך שנתיים בערך (עד שנהרסו) ויש להן צליל מצוין ובאס מעט מוגזם אפילו...
(אני לא מוצא את השרשור פה, אז קבל קטע מפורום אחר בהשתתפותי, עם כמה תיאורים משעשעים למדי - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewM ... =101925236 )
שיטה זו משפרת מאוד את האטימה ואת הבאסים שאוזניות IEM מעניקות, אם כי יוצרת תחושה מעט יותר "אטומה" (ומעיקה לחלק מהמשתמשים).
אגב, היו לי CX300 למשך שנתיים בערך (עד שנהרסו) ויש להן צליל מצוין ובאס מעט מוגזם אפילו...
(אני לא מוצא את השרשור פה, אז קבל קטע מפורום אחר בהשתתפותי, עם כמה תיאורים משעשעים למדי - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewM ... =101925236 )
לא ניסיתי את השיטה שהמלצת עליה ( כנראה כי לא זכרתי אותהuriler כתב:לגבי In ear - כדי להתאים אותן לאוזן צריך לדעת גם איך לשים אותן.
(אני לא מוצא את השרשור פה, אז קבל קטע מפורום אחר בהשתתפותי, עם כמה תיאורים משעשעים למדי - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewM ... =101925236 )...
תודה
אוקיי , אז אני ממשיך לחפש לי אוזניות ורציתי לדעת מה דעתם
על PortaPro של koss . לפי הבנתי הן מיוצרות מ-84 ובגלל ההצלחה שלהם , ממשיכות להמכר . קראתי עליהן המון ביקורות טובות אבל אני לא בטוח לגביהן , בעיקר אני חושש שהן יפעילו לחץ על האוזניים שלי . הריפוד ספוגי וזה כבר טוב . לפי הבנתי יש גם מנגנון שממזער לחץ על האוזניים (?) . לפי הביקורות יש להן באס טוב . הן לא יקרות ועומדות בתקציב שלי . יש לי חשד קל לגבי האחריות לכל החיים שניתנת . האם באמת מדובר באחריות כזו או שזהו רק גימיק וברגע האמת לא יהיה עם מי לדבר ?
האם יש סיכוי לנסות אותם בקילומבו ? ( מישהו ניסה ?)
אני יודע שמדובר באוזניות פתוחות ,אבל מה אפשר לעשות ,נתמודד.
אגב , לא אכפת לי שהן נראות מוזר , העיקר שאני יהנה מהמוסיקה
תודה .
האם יש סיכוי לנסות אותם בקילומבו ? ( מישהו ניסה ?)
אני יודע שמדובר באוזניות פתוחות ,אבל מה אפשר לעשות ,נתמודד.
אגב , לא אכפת לי שהן נראות מוזר , העיקר שאני יהנה מהמוסיקה
תודה .
מה יש עוד להוסיף? כל הביקורות הטובות שקראת לגמרי מוצדקות. הן מפעילות לחץ סביר ומטה על האוזניים, לא בעיה בכלל לדעתי, הנקודה הארגונומית היותר רגישה זו הרצועת ראש חסרת הריפוד, שוב לא בעיה מבחינתי. האחריות זה לא גימיק, אתה יכול להביא אותן בחתיכות ויחליפו אותן תמורת תשלום קבוע של 30 ש"ח (5$ בארה"ב) באדר סוכנויות. למרות שהם לא רצו להחליף לי את הגירסת אספנים שלי והייתי צריך להוכיח שיש אחת כזו לפני שהם ניאותו להזמין לי זוג מארה"ב... ועדיין לא קיבלתי אותן אחרי יותר מחודשיים. 
תודה
ידוע האם קילומבו בחיפה מאפשרים לשמוע בהן ? בת"א יש להם אותם לשמיעה אבל בחיפה בד"כ ההיצע לשמיעה קטן יותר .Ilyan כתב:מה יש עוד להוסיף? כל הביקורות הטובות שקראת לגמרי מוצדקות. הן מפעילות לחץ סביר ומטה על האוזניים, לא בעיה בכלל לדעתי, הנקודה הארגונומית היותר רגישה זו הרצועת ראש חסרת הריפוד, שוב לא בעיה מבחינתי. האחריות זה לא גימיק, אתה יכול להביא אותן בחתיכות ויחליפו אותן תמורת תשלום קבוע של 30 ש"ח (5$ בארה"ב) באדר סוכנויות. למרות שהם לא רצו להחליף לי את הגירסת אספנים שלי והייתי צריך להוכיח שיש אחת כזו לפני שהם ניאותו להזמין לי זוג מארה"ב... ועדיין לא קיבלתי אותן אחרי יותר מחודשיים....
תודה
היום ניסיתי גם את ה-PortaPro ואלו הן המסקנות שלי
מדובר באוזניות שמאופיינות בהרבה בס . עבורי זה מעולה ,אבל! הייתה לי הרגשה , לפחות בחלק מהשירים , שהבס המעולה בא על חשבון הצלילים הגבוהים יותר . בחלק מהשירים הווקאלס לא היה דומיננטי כלל .בחלקם הוא היה בסדר . חלק מהשירים נשמעו בווליום נמוך מידי (גם כשמד הווליום היה על 75 אחוז) . לשם השוואה אותם השירים בדיוק נשמעים מעולה ב-AKG שיש לי . מה שאני מנסה לומר הוא שחסר לי האיזון . באוזניות הנוכחיות שלי יש המון בס ,אבל באותה מידה יש דומיננטיות לשאר הפרטים בשיר . בכל האוזניות שבדקתי עד עכשיו או שהיה חסר בס ,או שהיה בס מעולה אבל שירה קצת שטוחה . שוב , לא בכל השירים שבדקתי זו הייתה התופעה . בסך הכל מדובר באוזניות לא רעות לטווח המחירים. הן מאוד נוחות ,אבל השתמשתי בהן רק ְֳ דקות לכן קשה לדעת לטווח ארוך.ה-ComfortZone בהחלט נחמד . החלטתי לא לקנות . בקרוב אעשה בדיקה של עוד מספר אוזניות ואז אחליט . אגב ,מספר נקודות :Ilyan כתב:מה יש עוד להוסיף? כל הביקורות הטובות שקראת לגמרי מוצדקות. הן מפעילות לחץ סביר ומטה על האוזניים, לא בעיה בכלל לדעתי, הנקודה הארגונומית היותר רגישה זו הרצועת ראש חסרת הריפוד, שוב לא בעיה מבחינתי. האחריות זה לא גימיק, אתה יכול להביא אותן בחתיכות ויחליפו אותן תמורת תשלום קבוע של 30 ש"ח (5$ בארה"ב) באדר סוכנויות. למרות שהם לא רצו להחליף לי את הגירסת אספנים שלי והייתי צריך להוכיח שיש אחת כזו לפני שהם ניאותו להזמין לי זוג מארה"ב... ועדיין לא קיבלתי אותן אחרי יותר מחודשיים....
ֲֲֲ1 . האוזניות פתוחות . לא ממש אכפת לי ששומעים מה שאני שומע . יותר אכפת לי שאשמע את מה שקורה בחוץ ( גם עם האוזניות הנוכחיות שלי שומעים ,אבל לא באופן ניכר) .
2.הייתי קונה שוב AKG ללא היסוס . אני מאוד מרוצה מהאוזנייה הנוכחית . הבעיה היא שכל האוזניות האיכותיות שנמכרות בארץ דומות בגודלן למה שיש לי כרגע ,כלומר יושבות על האוזן ויש להן כריות . אני רוצה להמנע מלחץ על האוזניים ולכן לא קונה אותן ( אם אני לא טועה יש את הדגם K420 שהוא עם ספוג ,אבל הו מסיביות בדיוק כמו הנוכחיות שלי יכול להיות שיגרמו לאותה התופעה) .
התקציב שלי ,נכון להיום, עלה ל-400 ש"ח אז במידה ויש עוד הצעות הן יתקבלו בברכה.
עדכונים
מחר אני נוסע לקילומבו בת"א בכדי לשמוע מספר רב של דגמים , מכל הסוגים כדי שאחליט כבר מה לקנות . כבר לא יכול בלי אוזניות .
בעיקרון אני קצת בבעיה : אני זקוק לאוזניות בעלות איזון , כאלה שהבאס בהן מודגש אך באותה מידה אוכל לקבל מיד וגבוה דומיננטי . עד עכשיו לא שמעתי אוזנייה שנותנת את זה מלבד האוזניות שלי. חשבתי לנסות את ה-AKG K420 רק שהן באותו סגנון כמו הנוכחיות שלי ויפעילו לחץ על האוזן .חשבתי על אוזניות שיושבות מסביב לאוזן (HD428 ) הבעיה שאוזניות כאלה לא ממש ניידות ,מסורבלות ואין דקרך נוחה לאכסן אותן בתיק . אוזניות IN EAR גם בעיה , כי הן מכאיבות לי . בכל מקרה מחר אגיע לת"א לנסות ואז אחליט. לוקח לי זמן כי אני לא מתתפשר ורוצה לקנות משהו שיהיה מרוצה ממנו .
תודה
בעיקרון אני קצת בבעיה : אני זקוק לאוזניות בעלות איזון , כאלה שהבאס בהן מודגש אך באותה מידה אוכל לקבל מיד וגבוה דומיננטי . עד עכשיו לא שמעתי אוזנייה שנותנת את זה מלבד האוזניות שלי. חשבתי לנסות את ה-AKG K420 רק שהן באותו סגנון כמו הנוכחיות שלי ויפעילו לחץ על האוזן .חשבתי על אוזניות שיושבות מסביב לאוזן (HD428 ) הבעיה שאוזניות כאלה לא ממש ניידות ,מסורבלות ואין דקרך נוחה לאכסן אותן בתיק . אוזניות IN EAR גם בעיה , כי הן מכאיבות לי . בכל מקרה מחר אגיע לת"א לנסות ואז אחליט. לוקח לי זמן כי אני לא מתתפשר ורוצה לקנות משהו שיהיה מרוצה ממנו .
תודה
סוף סוף אחרי בדיקה של 15 זוגות במצטבר בחרתי
אוזניות חדשות . קניתי portapro . בשבוע שעבר לא הייתי סגור לגביהם אבל אחרי ששמעתי שוב , סך הכל אני מרוצה . נאלצתי להתפשר קצת כי הן היו הכי קרובות למה שחיפשתי, אבל לא מצאתי משהו ש גיע לרמה של הנוכחיות . סך הכל אני מרוצה כי קניתי אותן לאחר בדיקה מסיבית . שמעתי בהן יותר מחצי שעה כדי לבדוק לחץ על האוזן וכ׳ו . האם צריך לבצע להן burn in ?
תודה
תודה
Re: סוף סוף אחרי בדיקה של 15 זוגות במצטבר בחרתי
אפשר לקבל תשובה לגבי burn in ? אני לא רוצה להשתמש בהן לפני שאני יודע .kaparoni כתב:אוזניות חדשות . קניתי portapro . בשבוע שעבר לא הייתי סגור לגביהם אבל אחרי ששמעתי שוב , סך הכל אני מרוצה . נאלצתי להתפשר קצת כי הן היו הכי קרובות למה שחיפשתי, אבל לא מצאתי משהו ש גיע לרמה של הנוכחיות . סך הכל אני מרוצה כי קניתי אותן לאחר בדיקה מסיבית . שמעתי בהן יותר מחצי שעה כדי לבדוק לחץ על האוזן וכ׳ו . האם צריך לבצע להן burn in ?
תודה...
תודה
חוות דעת
שלום לכם
לאחר שהאזנתי במשך שלושת הימים האחרונים למוסיקה עם האוזניות החדשות המסקנות שלי הן :
מדובר באוזניות לא רעות אבל חסר לי משהו שהיה מאוד דומיננטי בזוג הקודם שלי (זה לא הפתיע אותי כי שמעתי אותן לפני הרכישה וידעתי מה אני מקבל) . הבאס לא רע בכלל אבל אני בהחלט מרגיש שיש חלקים בשיר שלא מודגשים .ישנם שירים שאני מרגיש שחלק מכלי הנגינה יותר מידי "מאחור" ,כמו כלי רקע . כאשר יש דיסטורשן של גיטרה, לא תמיד אני שומע שהוא דומיננטי. .הפרדת הצלילים לא רעה , אני שומע דברים שלא שמעתי גם עם אוזניות אחרות ,אבל עם זאת יש מרכיבים שאני לא שומע מספיק חד (כמו מצלתיים של תופים ,שהייתי שומע מעולה בזוג הקודם) . תופעה מאוד מאוד מוזרה שיש לי עם האוזניות האלו : אם ,נניח יש דיסטורשן שהוא מאוד באסי ,אני שומע מין "ציקים" באוזנייה ,כאילו היא לא עומדת בעומס הטון בשיר . האם מישהו נתקל בזה? קראתי באחת הביקורות ברשת על מישהו שנתקל בזה אבל הוא היה היחידי מבין כל הביקורות שקראתי שהתלונן על כך .
בסך הכל הכללי ,אוזניות טובות אבל לאחד שהתרגל ל-AKG ( שׁהן ברמה יותר גבוהה , לפחות הדגם שלי) מדובר על ירידת מדרגה מסויימת .
לאחר שהאזנתי במשך שלושת הימים האחרונים למוסיקה עם האוזניות החדשות המסקנות שלי הן :
מדובר באוזניות לא רעות אבל חסר לי משהו שהיה מאוד דומיננטי בזוג הקודם שלי (זה לא הפתיע אותי כי שמעתי אותן לפני הרכישה וידעתי מה אני מקבל) . הבאס לא רע בכלל אבל אני בהחלט מרגיש שיש חלקים בשיר שלא מודגשים .ישנם שירים שאני מרגיש שחלק מכלי הנגינה יותר מידי "מאחור" ,כמו כלי רקע . כאשר יש דיסטורשן של גיטרה, לא תמיד אני שומע שהוא דומיננטי. .הפרדת הצלילים לא רעה , אני שומע דברים שלא שמעתי גם עם אוזניות אחרות ,אבל עם זאת יש מרכיבים שאני לא שומע מספיק חד (כמו מצלתיים של תופים ,שהייתי שומע מעולה בזוג הקודם) . תופעה מאוד מאוד מוזרה שיש לי עם האוזניות האלו : אם ,נניח יש דיסטורשן שהוא מאוד באסי ,אני שומע מין "ציקים" באוזנייה ,כאילו היא לא עומדת בעומס הטון בשיר . האם מישהו נתקל בזה? קראתי באחת הביקורות ברשת על מישהו שנתקל בזה אבל הוא היה היחידי מבין כל הביקורות שקראתי שהתלונן על כך .
בסך הכל הכללי ,אוזניות טובות אבל לאחד שהתרגל ל-AKG ( שׁהן ברמה יותר גבוהה , לפחות הדגם שלי) מדובר על ירידת מדרגה מסויימת .
כן הן די באסיות אבל עם זאת הן גם יכולות לשקף את המקור שלך. עם הCowon S9 שלי התוצאה יכולה להיות די בהירה, אני לא זוכר שהיה ממש rolloff רציני בגבוהים אבל עדיין לא קיבלתי את הזוג שלי בחזרה אז אני לא יכול לאמת.
אם אתה שומע רעשים שלא קשורים למוזיקה יכול להיות שהנגן שלך לא מוציא מספיק זרם ונכנס לclipping. אתה יכול לשפר את הפתיחות של הצליל אם תפתח חור בספוג של האוזנייה בקוטר של בערך 20-25 מ"מ, אפשר גם להרחיב את החורים של הגריל כמו שעושים עם הKSC75, זה מאוד עוזר. זה ידוע כkramer mod בהד-פיי.
אם אתה שומע רעשים שלא קשורים למוזיקה יכול להיות שהנגן שלך לא מוציא מספיק זרם ונכנס לclipping. אתה יכול לשפר את הפתיחות של הצליל אם תפתח חור בספוג של האוזנייה בקוטר של בערך 20-25 מ"מ, אפשר גם להרחיב את החורים של הגריל כמו שעושים עם הKSC75, זה מאוד עוזר. זה ידוע כkramer mod בהד-פיי.
יש לי אייפון ולכן קשה לי להאמין
שהנגן שלי לא עומד בזה . נראה לי שלפני שאני עושה חורים אנסה אותם עוד מספר ימים .
תודה
תודה