תקלה "מופלאה" בחברת פלאפון
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
מאוד מעניין, שבימים האחרונים (אני לא יודע, אולי גם לפני) פשוט אי אפשר להשיג את שירות החברה ב *166 או כל מספרי הכוכביות שהם מספרי חינם. יש מספר סלולרי חלופי אבל באתר שלהם מצויין שרק מספרי הכוכבית הם ללא תשלום. במספר החלופי אגב אין שום בעיה להשיג אותם.
שאלתי אותם על התקלה אז נציג אחד פלט משהו על חוק ההסדרים החדש. לי נראה שמישהו שם חשב על רעיון איך לעשות עוד כמה שקלים. מריח לי כמו עוד שיטת מצליח.
שאלתי אותם על התקלה אז נציג אחד פלט משהו על חוק ההסדרים החדש. לי נראה שמישהו שם חשב על רעיון איך לעשות עוד כמה שקלים. מריח לי כמו עוד שיטת מצליח.
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה בר מזל. אני הייתי מספר מיליון ואחת בצ'אט אז ויתרתי. לי הם אמרו עכשיו שזה בגלל עומס, אבל מוזר שהעומס הזה כבר כמה ימים.richrach כתב:גם מי שמתקשר מחוץ לרשת ולא למספרי הכוכבית אין אפשרות להשיג שום מחלקה.
השיחה מתנתקת כל הזמן.
מהבוקר אני מנסה להשיג אותם, בסוף אחרי שחיכיתי חצי שעה עלה מולי נציג בצ'אט ואמר שיחזרו אליי.
אני עדיין ממתין........
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
http://netek.co.il/about.phpmotilv כתב:הם כנראה מעדיפים להשקיע את הכסף בפירסומות הציוריות שלהם, בעלי גוון הפסטל, מעל גבי המסךPavelz כתב:ניסיתי לתפוס אותם פעמיים בחודש האחרון ווויתרתי אחרי בערך 20 דקות של המתנה.
הם בתחרות כלשהי עם הוט?......
בוא נראה כמה מהר הם יחזרו לפניה דרך האתר הזה
Need more cowbell
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
אז תרגיש חופשי ללכלך.Pavelz כתב:עבדתי בהנדסה, על איכות השירות שמעתי רק דרך השמועות מחברים.urik79 כתב:Pavelz,
אין לך קשרים שם? עד כמה שאני זוכר עבדת בפלאפון לא?......
אמנם אני באורנג' אבל גם שם השרות מתדרדר.
אני זוכר בהתחלה של אורנג' תוך 20 שניות גג היו עונים לך
היום... אולי אחרי 10 דקות ו 20 שניות אתה מקבל מענה אנושי.
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
בכל החברות הסלולריות יש זמני המתנה ארוכים
החל מתחילת החודש.
ב1 לפברואר נכנס לתוקפו החוק שמאפשר לעבור בקלות בין חברות, והקנסות כמעט שבוטלו.
יש מתקפת שאלות ודרישות לניידות בכל המוקדים של כל החברות הסלולריות וכמות השיחות במוקדים בשמיים.
ב1 לפברואר נכנס לתוקפו החוק שמאפשר לעבור בקלות בין חברות, והקנסות כמעט שבוטלו.
יש מתקפת שאלות ודרישות לניידות בכל המוקדים של כל החברות הסלולריות וכמות השיחות במוקדים בשמיים.
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

יופי, שיסבלו. "נערכנו" עלק ....
החברות האלה הביאו את זה על עצמן. הן משגעות את הלקוחות במשך עשור שלם עם מסלולים שונים ומשונים, מחירים מופקעים על מכשירים, התחייבויות של חתונה קתולית, ולחשוב שסך הכל רצינו להחזיק טלפון סלולרי. אבל מה גם הלקוחות דפוקים לא פחות וחושבים שבאמת יש תחרות בקרטל הזה. בסופו של דבר החברה שתעברו אליה תדפוק אתכם בהמשך. כמו שאומרים, כבר עדיף הזבל שאתה מכיר.
אתה טועה בגדול, זה לא החברות הביאו את זה על עצמם,mulder כתב:יופי, שיסבלו. "נערכנו" עלק ....
החברות האלה הביאו את זה על עצמן. הן משגעות את הלקוחות במשך עשור שלם עם מסלולים שונים ומשונים, מחירים מופקעים על מכשירים, התחייבויות של חתונה קתולית, ולחשוב שסך הכל רצינו להחזיק טלפון סלולרי. אבל מה גם הלקוחות דפוקים לא פחות וחושבים שבאמת יש תחרות בקרטל הזה. בסופו של דבר החברה שתעברו אליה תדפוק אתכם בהמשך. כמו שאומרים, כבר עדיף הזבל שאתה מכיר....
זה הרגולטור ... כן שרי התקשורת (זה התחיל בדיוק לפני 8 שנים),
החברות כבר נכנסו לסחרור עם כל המגבלות והגזרות שמפילים עליהם,
הם נאלצים להמציא כל מיני מסלולים וכל מיני טריקים והגנות שישמרו את הרווחיות שלהם,
ממש נלחמים.
גזרות רגולטוריות זה טוב, זה גורם לחברות להתייעל להיות יותר תחרותיות, מונע מונופול,
אבל צריך מידתיות, הרגולטור הגזים קצת.
צריך לזכור בסופו של יום שהמשקיעים רוצים רווחים לפחות זהים למה שהם היו מרווחים
אם הם היו משקעים בחברת סלולר במדינה אחרת.
ומה המדינה עושה ?!
מוכרת לחברות הסלולר זכיונות במחירים עצומים (רכישת תדרים)
החברות מבצעות את התחשיבים באופן רב שנתי כיצד ירווחו,
ואז פתאום הרגולטור מפיל עליהם MVNO, נותן זיכיון למפעיל נוסף,
ביטול קנסות, חוק ניידות, הורדת תעריפי קישוריות ....
נו באמת !!!!
אם הייתם בעלי הממון/המניות/החברות המנכלים הייתם מורדים כל פעם את הראש
כדי לחטוף עוד כאפה ועוד כאפה ...
ואומרים לעצמכם טוב נדפקנו עם ההשקעה הזאת.
הם נלחמים !!! בכל מני דרכים יצרתיות בשם החוק וחוקי הזיכיון שמשרד התקשורת נתן להם,
ובחורים והפרצות של חוקי הזיכיון נופל הצרכן המסכן.
התערבות מוגזמת גרמה לכל השוק הזה להראות איך שהוא נראה.
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

מונע מונופול? מעודד תחרותיות ? כן בטח, רק פה בישראל המתוקנת. הסלולריות היו והינן הקרטל הכי גדול במדינה אחרי הבנקים. אל תרגיש טיפת רחמים עליהם. על מה לרחם? על התרגילים שהם עושים כי הם חייבים לקושש עוד כמה שקלים לבעלי המניות ולכל המנהלים שם?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
1+
ובכלל, האם לאחרונה היה רבעון בו כל החברות הסלולריות הרוויחו פחות מכמה מיליארדים של שקלים (רווח כמובן, לא הפסד)?
ובכלל, האם לאחרונה היה רבעון בו כל החברות הסלולריות הרוויחו פחות מכמה מיליארדים של שקלים (רווח כמובן, לא הפסד)?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כמובן לא מרחם עליהם,mulder כתב:מונע מונופול? מעודד תחרותיות ? כן בטח, רק פה בישראל המתוקנת. הסלולריות היו והינן הקרטל הכי גדול במדינה אחרי הבנקים. אל תרגיש טיפת רחמים עליהם. על מה לרחם? על התרגילים שהם עושים כי הם חייבים לקושש עוד כמה שקלים לבעלי המניות ולכל המנהלים שם?...
רק מתאר את המצב מנקודת מבט אחרת.
הסלולריות רחוקות מלהיות קרטל והתחרות בניהם עצומה,
ואגב רחוקות מרווחי הבנקים מאוד.
וכן המדינה עושה להם תרגילים ומרמה אותם אז גם הם עושים תרגילים כדי לשמר את הרווחיות,
הרי איזה ברירה נשארה להם ?! להפסיד ?
לגבי הזעם של חוסר מענה של נציגי השרות במוקדים,
כרגע החברות מקבלות יותר מפי 2 שיחות מהרגיל בגלל הגזירה של ביטול הקנסות שהם חטפו,
מה ציפיתם שהחברות יכפילו בחודש פברואר את מציבת כוח האדם שלהם
כדי שכולם יוכלו לקבל מענה ? זה בלתי אפשרי.
השירות בלתי נסבל כרגע והם לא אשמות במצב הזה, הרגולטור כפה עליהם את המצב הזה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אגב, אם אתם מנויי פלאפון ואתם מול מחשב רוב היום, אני ממליץ להשתמש בצ'ט שבאתר של פלאפון. הצ'ט מאובטח ואפשר לעשות שם גם פעולות של שירות לקוחות כמו בירור טעויות בחשבונות, שינוי חבילות גלישה וכו.
אמנם גם כאן זמן ההמתנה לעיתים ארוך, אבל החלון קופץ ברגע שאתם מקבלים מענה אנושי ואפשר בינתיים להשאיר את החלון ברקע ולהמשיך לעבוד על המחשב.
אמנם גם כאן זמן ההמתנה לעיתים ארוך, אבל החלון קופץ ברגע שאתם מקבלים מענה אנושי ואפשר בינתיים להשאיר את החלון ברקע ולהמשיך לעבוד על המחשב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"