הסרט קינג קונג בטיסה מלונדון :מבולבל: :@

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
guyezra פותח השרשור
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35085
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #1 

שלום,
ביום שישי חזרתי מנסיעת עבודה לונדון.
אחרי ההמראה שמו את הסרט קינג קונג - אמרתי יופי, 4 שעות טיסה 3 שעות סרט, הזמן יעבור יופי.
אולם הפלא ופלא אחרי כשעתיים הסרט נגמר :( , פשוט חתכו חופשי קטעים.
אני יכול להבין שקטעים מגעילים (החרקים) הורידו: טיסה, ילדים וכו'
אבל הורידו גם קטעים ממש משמעותיים כמו את החטיפה של אן מהאונייה, חלק מהקרב הסופי באמפייר סטייט בילדינג ועוד.
לסיכום ממש מעצבן ולא מובן.

גילוי נאות - החברה היא בריטיש אירווייז

גיא

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אתה שם לב מה אתה מתאר?
חרקים.... חטיפה.... קרבות.....

מדובר על בריטים - נראה לך שהם יקרינו דברים כאלה קשים?
החיים שלהם ורודים והם חיים בתוך בועה.אתה לא זוכר איך הם הגיבו במתקפה ברכבת התחתית?

הם חיים בסרט...

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

איך בדיוק הם הגיבו?

שליחה #3 

הייתי בלונדון בזמן ההתקפה. לא היה בישראל פיגוע בסדר גודל כזה, אף פעם. זירת הפיגועים היתה מסובכת, מתחת לאדמה, חום נורא. הבריטים הגיבו בצורה מכובדת ויעילה, שהלוואי עלינו. כל הכבוד לאנגלים.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #4 

guyezra,
אין סרטים בטיסות באורך של 3 שעות. אם ציפית להנות מסרט בטיסה אז זה רק אומר שהייתה בעיה בתיאום ציפיות. הסרט זה רק אמצעי לעזור לאנשים לשרוף קצת זמן. טוב שאתה לא מבקר גם את הסאונד :lol:

goodoffer,
אם במה שכתבת היה אמור להיות אפילו טיפה קטנה של רצינות 8O , אז מי שחי בסרט זה אתה :P
משה

guyezra פותח השרשור
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #5 

moco כתב:guyezra,
אין סרטים בטיסות באורך של 3 שעות. אם ציפית להנות מסרט בטיסה אז זה רק אומר שהייתה בעיה בתיאום ציפיות. הסרט זה רק אמצעי לעזור לאנשים לשרוף קצת זמן. טוב שאתה לא מבקר גם את הסאונד :lol:
...
moco,
מה זאת אומרת אין בטיסות סרטים באורך 3 שעות? יש להם הגבלה? הרי מישהו חתך את הקטעים האלה מהסרט. ובטיסה של 12 שעות לניו יורק גם יחתכו?
לתומי חשבתי בהתחלה שרק צינזרו את הקטעים האלימים/מגעילים אח"כ שמתי לב שחתכו יותר.

לגבי הסאונד - לא הצלחתי להרים את הווליום באוזניות, היה ממש חלש... :( :)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #6 

guyezra,
אני לא מומחה ואפילו איני זוכר מאיפה המידע שלי בנושא, אך עד כמה שאני יודע, ספקי הסרטים (האולפנים?) מפיקים "גרסת חברות תעופה" של סרטיהם שמצונזרים ומקוצצים לאורך מסוים. איני חושב שיש "גרסה פנים אירופית" ו"גרסה טרנס אטלנטית". בכל אופן, אף פעם לא ראיתי סרט ארוך בטיסה טרנס אטלנטית.
נראה לי שגרסה ארוכה, חוץ מזה שתוסיף עלות, גם תפריע לחברות התעופה בנהלי הטיסה שלהם.
זה כנראה לא מספיק חשוב לנוסעים כדי שזה יהיה כדאי .
משה

guyezra פותח השרשור
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #7 

אני לא מומחה ואפילו איני זוכר מאיפה המידע שלי בנושא, אך עד כמה שאני יודע, ספקי הסרטים (האולפנים?) מפיקים "גרסת חברות תעופה" של סרטיהם שמצונזרים ומקוצצים לאורך מסוים. איני חושב שיש "גרסה פנים אירופית" ו"גרסה טרנס אטלנטית". בכל אופן, אף פעם לא ראיתי סרט ארוך בטיסה טרנס אטלנטית.
נראה לי שגרסה ארוכה, חוץ מזה שתוסיף עלות, גם תפריע לחברות התעופה בנהלי הטיסה שלהם.
זה כנראה לא מספיק חשוב לנוסעים כדי שזה יהיה כדאי .
...
נשמע הגיוני ( :מבולבל: )
כל הסרטים נגמרו פחות או יותר באותו הזמן ואחרי כמה דקות התחיל סיבוב נוסף.
לגבי נהלי טיסה, לא נראה לי... עלות יותר מתאים.
להבא נדע לבחור סרט קצר יותר...

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #8 

guyezra כתב: נשמע הגיוני ( :מבולבל: )
כל הסרטים נגמרו פחות או יותר באותו הזמן ואחרי כמה דקות התחיל סיבוב נוסף.
לגבי נהלי טיסה, לא נראה לי... עלות יותר מתאים.
להבא נדע לבחור סרט קצר יותר...
...
למה לא נראה לך? הרי אתה בעצמך הבהרת את הנקודה :-)
מכיוון שיש מבחר סרטים הם רוצים שכל הסרטים יסתיימו ביחד, כדי שלמשל, יוכלו להגיש ארוחה בזמן קבוע. אני סתם מנחש. אולי סטטיסטית, בסוף סרט יש הרבה פניות לדיילות עם כל מיני בקשות והם רוצים לדעת מתי זה יקרה כדי לתכנן את משמרות המנוחה?
משה

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

goodoffer,
אם במה שכתבת היה אמור להיות אפילו טיפה קטנה של רצינות 8O , אז מי שחי בסרט זה אתה :P
...
מה שכתבתי נאמר במין ציניות וברור שהשאיפה היא להגיע לרמת רוגע, איפוק
ונועם הליכות כמו של האנגלים, עם זאת בהמשך למה שגיא כתב...
אני חושב שלמרות אצילות האופי של האנגלים צריכה להיות איזושהי מידה של חשיפה גם לדברים השלילים שבעולם ולא להתנהג כאילו הכול מושלם.
הרי אם הם לא נחשפים לדברים שלילים הם לא יוכלו להיות מחוסנים לדברים כאלו.
בקיצור זה לא הכי טוב שהם מסננים את כול הדברים השלילים.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #10 

שאלה: איזה דברים שליליים נוהגים בריטים (בהכללה) לסנן שישראלים (בהכללה), למשל, לא נוהגים? על סמך מה אתה טוען זאת?
(אני מקווה שאני מתיחס לנקודה שאתה טוען ברצינות, בלי סרקזם)
משה

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

1) בסרט הם סיננו דווקא את החטיפה ואת הקרב.
2) כול נושא הטרור נראה רחוק וזר בשבילם ולכן הם לא היו מוכנים למתקפה ברכבת התחתית (מבחינה בטחונית)
3) כשהם עומדים בתור ארוך ומופתי לסרט ומגיע ישראלי (מכוער) ונדחף לראש הטור הם יאמרו "אוו" וימשיכו כרגיל
יש עוד אבל אין טעם לטחון את זה.

אני לא מכליל את כול הבריטים...

תחשוב על זה.
אצלם כמעט בכול בתי הספר נוהגים ללבוש תלבושת אחידה ורמת החינוך והנימוס שלהם היא מהגבוהות בעולם,
תנסה להיזכר כמה פעמים קם תלמיד וריסס את חבריו לכיתה בנשק חם, נסה להיזכר כמה פעמים נחשפו פרשות
של רוצח שבביתו בקירות מוחבאות מעל 10 גופות, בסופו של דבר הדברים קורים והם לא מבינים איך זה קרה (הם פשוט לא היו מודעים)

מה שאני מנסה לומר הוא לא קשור רק לבריטים אלא קשור לתפיסה שלי היא לא נראת נכונה.
לדוגמא: אם תגדל תאומים עד גיל עשרים כשאחד מהם כול הזמן בבית ומורחק מילדים חולים, תמנע ממנו לשחק עם חברים, לרכב על אופניים ובכלל תמנע ממנו כול דבר שהוא עלול להיפגע ממנו (גם פיזית וגם נפשית),
ברגע שהילד הזה יחשף לוירוס הכי קל הגוף שלו יפגע בקלות, ברגע שמישהו יקלל אותו הוא יפגע (נפשית) בצורה משמעותית
לעומת הילד השני שגדל בתוך החברה האמיתית בה אנו חיים.

ילד = בריטים סביבה = עולם
מי שחיי בתוך בועה יפגע בחוץ בצורה קשה יותר לעומת האחרים (ושוב - במקרה הזה זה לא כולל את כול הבריטים אבל כן את רובם)

זהוי הדעה שלי וזכותך המלאה לחשוב אחרת, אתה לא צריך לקחת את זה קשה (אם נפגעת ממשהו שאמרתי)
אין טעם לדון על איך שאני רואה את שיטת החינוך הנכונה\לא נכונה.
אני אוהב את הבריטים בגלל הנימוס והאצילות שלהם אבל זה לא אומר שהם מושלמים

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #12 

goodoffer,
קודם כל כלל לא נפגעתי (אני לא אנגלי).
אני לא מבין על מה אתה מבסס את טענותיך. מאיפה המידע שלך לגבי הבריטים?

אתיחס לנקודות שהעלית:
1) (זה הדבר היחידי שיש לו קשר מרוחק לנושאי האתר :-) ) . "הם" סיננו בסרט? מה אתה חושב, של"בריטיש איירוויס" יש עורך סרטים? אני די בטוח שהגרסה של בריטיש, היא אותה גרסה שב"אל על" או בכל חברה אחרת. הם קונים מאותו ספק.
אגב , אם כבר בהכללות, אז מאמריקאים אולי אפשר לצפות לסינון של כל דבר "רגיש" כי אולי יש ילדים בקהל, אבל דווקא מ"בריטים"?. אותם בריטים עם תוכנות הטלויזיה הנוקבות? נראה לי שגם הסטריאוטיפים שלך התבלבלו בין עמים שונים.

2) הם לא היו מוכנים (כמו שישראלים מוכנים) למתקפות טרור מאותה סיבה שהאמריקאים לא היו. הטרור למזלם, לא נפוץ כמו אצלנו, למרות שהיה בעבר פיגועים של הIRA (אבל זה כסף קטן יחסית לאל קעידה).
גם אנחנו לא היינו מוכנים לפיצוצי אוטובוסים ולמתאבדים בקניונים עד שזה קרה. היום אנו כבר יותר מוכנים, אבל לא למה שעוד לא קרה.

3) הם עושים "בשכל", וככה נשאר אצלם הסדר. אם יגיבו כמו ישראלים יהיה להם ברדק כמו אצלנו. אגב , אין פה משהו "בריטי" במיוחד. זו אותה תגובה של רוב הצפון אירופאים וגם של אמריקאים.

בעינין התלמידים הרוצחים נראה לי שאתה שוב מתבלבל עם תופעה שיותר נפוצה בארה"ב. בכל אופן זכור שסטטיסטית תשמע על תופעות קיצוניות כאלה בעיקר במדינות גדולות (כי פשוט יש יותר אנשים) ובעלות תקשורת חופשית (לא מחביאים).
בכל אופן, בריטניה (למרות עליית הפשע) אינה נחשבת לבעלת פשיעה גבוהה כמו בארה"ב, למשל.

הסיפור עם התאומים הוא נכון (עבור תאומים) אבל לא ברור על סמך מה אתה ממשיל את זה לבריטים.

לסיכום, נראה לי שאתה שבוי בכמה דיעות קדומות ולא נכונות. לא הבאת שום בסיס עובדתי.
משה

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”