ממש לא נכון.
קפה שאטום בצורה הרמטית עם תוספת של חנקן בפנים יישמר טרי להרבה יותר מחודשיים.
חוצמזה שאני עניתי לתגובה שלך שטענת שהוא מגיע ״לא טרי״ לארץ, ולא המלצתי לצרוך אותו לאחר שנתיים. ברור שעדיף לצרוך את הקפה סמוך ככל האפשר למועד הקלייה.
קפה Illy טחון למקינטה
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
orifed, הבעיה העיקרית שלי עם קפה משקית היא שהוא מת מאוד מהר.
אולי זה החנקן, אני לא יודע. כשאני פותח את השקית הקפה נהדר, אבל לאחר יומיים-שלושה הוא כבר מתיישן לגמרי.
קפה מקליה טריה מקומית (מקצועית) מחזיק אפילו שבוע בלי שאני מרגיש שום שינוי בטעם או בחליטה.
(אגב, קפה מהג'ין מת אצלי תוך 4 ימים, כשכבר אחרי יומיים אני רואה הבדלים משמעותיים בקרמה ובטעם).
אולי זה החנקן, אני לא יודע. כשאני פותח את השקית הקפה נהדר, אבל לאחר יומיים-שלושה הוא כבר מתיישן לגמרי.
קפה מקליה טריה מקומית (מקצועית) מחזיק אפילו שבוע בלי שאני מרגיש שום שינוי בטעם או בחליטה.
(אגב, קפה מהג'ין מת אצלי תוך 4 ימים, כשכבר אחרי יומיים אני רואה הבדלים משמעותיים בקרמה ובטעם).
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כל החנקן הזה זה סתם גימיק שיווקי.
קפה אחרי קלייה פולט CO2 - לא משנה כמה חנקן תשים כולו ייפלט עם ה CO2 דרך הנשם ולאט לאט הקפה יתיישן.
זה נכון שאילי אורזים בקופסת פח וזה יותר טוב משקית.
אבל עוד פעם, נראה אותך מוציא אספרסו נורמלי מאילי מקופסה, אני לא הצלחתי. אולי באיטליה אפשר למצוא טרי.
קפה אחרי קלייה פולט CO2 - לא משנה כמה חנקן תשים כולו ייפלט עם ה CO2 דרך הנשם ולאט לאט הקפה יתיישן.
זה נכון שאילי אורזים בקופסת פח וזה יותר טוב משקית.
אבל עוד פעם, נראה אותך מוציא אספרסו נורמלי מאילי מקופסה, אני לא הצלחתי. אולי באיטליה אפשר למצוא טרי.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)