כמה שאלות בנוגע לאפליקציות "פרוצות"
רכשתי לא מזמן את המשחק reckless racing, משחק ממש מהנה עם גרפיקה מעולה. רץ חלק על ה-HD2.
אהבתי מאוד גם את powerAmp, כרגע אצלי בtrial.
אגב, המדיניות של 15 דקות להחזר כספי נראית לי לא הגיונית בעליל! לחלק מהמשחקים במרקט יש תהליך של הורדת data, שמהווה חלק גדול מהמשחק. ההורדה הזאת יכולה בקלות לקחת גם חצי שעה ויותר, תלוי בגודל המשחק. איך אני אמור להתחרט על הקנייה תוך 15 דקות אם עוד לא הספקתי להפעיל את המשחק?! החלטה מאוד תמוהה בעיניי של גוגל.
אהבתי מאוד גם את powerAmp, כרגע אצלי בtrial.
אגב, המדיניות של 15 דקות להחזר כספי נראית לי לא הגיונית בעליל! לחלק מהמשחקים במרקט יש תהליך של הורדת data, שמהווה חלק גדול מהמשחק. ההורדה הזאת יכולה בקלות לקחת גם חצי שעה ויותר, תלוי בגודל המשחק. איך אני אמור להתחרט על הקנייה תוך 15 דקות אם עוד לא הספקתי להפעיל את המשחק?! החלטה מאוד תמוהה בעיניי של גוגל.
gorelshv,
אני לא בטוח שגוגל הם הכתובת לבעייה אלא יותר יצרניות המשחקים שלא מספקים בחלק מהמקרים גירסאות trial להתרשמות ולא פחות חשוב, לבדיקה האם המשחק רץ כשורה על המכשיר שלנו (אגב, באמת היו ויש לא מעט דיונים לגבי אותם 15 דקות שבו ניתן להתחרט על הרכישה)
אני לא בטוח שגוגל הם הכתובת לבעייה אלא יותר יצרניות המשחקים שלא מספקים בחלק מהמקרים גירסאות trial להתרשמות ולא פחות חשוב, לבדיקה האם המשחק רץ כשורה על המכשיר שלנו (אגב, באמת היו ויש לא מעט דיונים לגבי אותם 15 דקות שבו ניתן להתחרט על הרכישה)
gorelshv,
אני מסכים אתך לגבי המדיניות של ה 15 דקות...
אני אגלה בסוד, שלפני שאני משלם על אפליקציה, אני קודם מתנסה איתה לפחות כמה שעות )לעיתים אפילו מספר ימים( ואם לאפליקציה אין אפשרות ל trial או גרסת LITE להתנסות אני מוצא דרכים פחות לגיטימיות להתנסות בתוכנה לפי שאני פותח את הארנק.
אני מסכים אתך לגבי המדיניות של ה 15 דקות...
אני אגלה בסוד, שלפני שאני משלם על אפליקציה, אני קודם מתנסה איתה לפחות כמה שעות )לעיתים אפילו מספר ימים( ואם לאפליקציה אין אפשרות ל trial או גרסת LITE להתנסות אני מוצא דרכים פחות לגיטימיות להתנסות בתוכנה לפי שאני פותח את הארנק.
osherov כתב:אני רכשתי 25-35 אפליקציות שרובן עלו לי שקלים בודדים.
בין התוכנות בתשלום אצלי:
RomManager (הדבר הכי טוב שהתקנתי עד היום)
SettingProfiles Full (משתמש בזה באופן קבוע)
...
מצטער שחתכתי לך את הציטוט....
יש לי כמה שאלות לגבי התוכנות שהשארתי שם,
RomManager המלא - מה הוא נותן לעומת החינם שלמעשה עד כה שימש נאמנות?
SettingProfile - קראתי קצת, נשמע מעניין, ראיתי שבגרסה החינמית אפשר לתת RULE אחד בלבד.
למה בדיוק אתה משתמש בזה? כלומר איזה RULES אתה מפעיל..זה נשמע אוטופי כזה שזה באמת יתרום משהו חיובי... כי כרגע ממש נאכלת לי הסוללה...אולי אני יכול לעשות עם זה למשל RULE שכשאני עם WIFI - שירד לדור 2 באורנ'ג במקום לבזבז סוללה בדור השלישי...ועוד כאלה חוקים שיעזרו בשמירה על הסוללה?
תומר
ב SettingProfile אצלי יש פרופילים שעובדים אוטו' כאשר:
1. ברגע הכנסת המכשיר למטען הרכב (ה GPS נדלק, ה BT נדלק, ה Waze מופעל)
2. ברגע שהסוללה יורדת מ 20% (ה BT, GPS, WiFi מכובים ועוד כמה דברים שחוסכים סוללה)
3. בין השעות 22:30 עד 07:00 (עוצמת הצילצולים וההודעות יורדת ל 40%)
4. ברגע תחילת פגישה המכשיר נכנס אוטו' למוד שקט
בקשר ל Rom Manager אז ת'אמת אני כבר לא זוכר מה ההבדל בין הגירסה הרגילה לגירסת ה Premium
2. ברגע שהסוללה יורדת מ 20% (ה BT, GPS, WiFi מכובים ועוד כמה דברים שחוסכים סוללה)
בקשר ל Rom Manager אז ת'אמת אני כבר לא זוכר מה ההבדל בין הגירסה הרגילה לגירסת ה Premium
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אני גם רכשתי את ה- ROM Manager. סיבה ראשונה היא שפשוט זאת תוכנה כלכך טובה, ואני משתמש בה כלכך הרבה, שאני חושב שמגיע כמה שקלים ליוצר שלה. סיבה שניה - ישנה פונקציונליות נוספת - לדוגמא שידרוגים OTA של ה- ROM.osherov כתב:ב SettingProfile אצלי יש פרופילים שעובדים אוטו' כאשר:
בקשר ל Rom Manager אז ת'אמת אני כבר לא זוכר מה ההבדל בין הגירסה הרגילה לגירסת ה Premium...
אגב, לגבי SettingProfile, איך המכשיר יודע שהוא מחובר דווקא למטען הרכב ? זה מטען מיוחד ? אצלי זה סתם ממיר מתח שמחובר למצת הרכב עם כניסת USB.
IProgrammer,
לנקסוס 1 יש תחנת עגינה מיוחד לרכב שמתחברת למחברים מיוחדים בתחתית המכשיר (בנוסף לחיבור המתח הרגיל). זה מכניס את המכשיר למצב (ממשק) נהיגה.
לנקסוס 1 יש תחנת עגינה מיוחד לרכב שמתחברת למחברים מיוחדים בתחתית המכשיר (בנוסף לחיבור המתח הרגיל). זה מכניס את המכשיר למצב (ממשק) נהיגה.
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אצלי הוא מזהה את הדיבורית של הרכב לפי הבלוטוף ואז עובר למוד רכב אוטומטית. הבעיה היא שכאשר אני מחובר לאוזניה אז הוא לא יודע לזהות את החיבור לרכב. יש דרך לדעתך להגדיר לו שינתק ויחבר לרכב אוטומטית ?osherov כתב:IProgrammer,
לנקסוס 1 יש תחנת עגינה מיוחד לרכב שמתחברת למחברים מיוחדים בתחתית המכשיר (בנוסף לחיבור המתח הרגיל). זה מכניס את המכשיר למצב (ממשק) נהיגה....