מכונת קפה אוטומטית
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אוקיי - מה התקציב שלך? מכונה אוטומטית מתחילה באזור ה 3000.
כדאי לך ללכת לחנות קפה ולטעום ולבדוק ולהתרשם ממה שמוצע בשוק.
כדאי לך ללכת לחנות קפה ולטעום ולבדוק ולהתרשם ממה שמוצע בשוק.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
חשוב לדעת!!!!
להתמקד בדגמים חדשים כי הם הרבה יותר איכותיים.
[interest]נערך על ידי moti_r: המלצה על מאפיין של מכונות ממותג ספציפי[/interest]
*ניתן לכוון עובי טחינה.
*אפשרות לבחור חוזק קפה.
בהצלחה......
להתמקד בדגמים חדשים כי הם הרבה יותר איכותיים.
[interest]נערך על ידי moti_r: המלצה על מאפיין של מכונות ממותג ספציפי[/interest]
*ניתן לכוון עובי טחינה.
*אפשרות לבחור חוזק קפה.
בהצלחה......
קאסטלו קפה- castello-caffe ייבוא ושיווק מכונות ותערובות קפה.
2 אולמות תצוגה,ניתן לטעום ולקבל הדגמה של כל מכונות האספרסו.
www.castello-caffe.com
www.castello-caffe.com
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אורי, אנא המנע מלהמליץ על סלוגנים של פיצ'רים ששייכים למותגים ספציפיים, כי זה בדיוק כמו להמליץ על מכונה ספציפית וזה אסור בפורום.
מעבר לכך, אני בכלל לא חושב שזה קריטי שתהיה אפשרות לבחור את חוזק הקפה. זה פיצ'ר נחמד (שגם הוא מוביל למכונות ספציפיות) - אבל זה לא קריטי בכלל.
הכי חשוב במכונה אוטומטית הוא האמינות, כי המכונות האלה נוטות לעשות צרות. איכות הקפה די דומה בין המכונות השונות, לכאן או לכאן, והיא בד"כ בינונית ומטה.
אם אני צריך לבחור את הפרמטרים החשובים למכונה אוטומטית ביתית, הייתי מסדר אותם כך:
- אמינות (שם מותג מוכר = אחריות מסודרת)
- עיצוב והתאמה אישית
- נוחות: במידה ואתם שותים הרבה קפוצ'ינו, האם אפשר להקציף חלב במקביל לחליטת הקפה? אם לא, כמה זמן צריך להמתין בין לבין?
- טעם הקפה
- אפשרות לשימוש בפולי קפה נוספים, במקום אלו הטעונים במכונה. למשל, אם בא לי קפה נטול והמכונה מלאה בפולים רגילים, האם אני צריך להוציא את כל הפולים או שיש דרך להכניס פולים אחרים, מהצד? (שימו לב שיתכן שהפיצ'ר הזה לא חשוב לכם, אז שקלו לפי אופי השימוש והצריכה האישיים)
מעבר לכך, אני בכלל לא חושב שזה קריטי שתהיה אפשרות לבחור את חוזק הקפה. זה פיצ'ר נחמד (שגם הוא מוביל למכונות ספציפיות) - אבל זה לא קריטי בכלל.
הכי חשוב במכונה אוטומטית הוא האמינות, כי המכונות האלה נוטות לעשות צרות. איכות הקפה די דומה בין המכונות השונות, לכאן או לכאן, והיא בד"כ בינונית ומטה.
אם אני צריך לבחור את הפרמטרים החשובים למכונה אוטומטית ביתית, הייתי מסדר אותם כך:
- אמינות (שם מותג מוכר = אחריות מסודרת)
- עיצוב והתאמה אישית
- נוחות: במידה ואתם שותים הרבה קפוצ'ינו, האם אפשר להקציף חלב במקביל לחליטת הקפה? אם לא, כמה זמן צריך להמתין בין לבין?
- טעם הקפה
- אפשרות לשימוש בפולי קפה נוספים, במקום אלו הטעונים במכונה. למשל, אם בא לי קפה נטול והמכונה מלאה בפולים רגילים, האם אני צריך להוציא את כל הפולים או שיש דרך להכניס פולים אחרים, מהצד? (שימו לב שיתכן שהפיצ'ר הזה לא חשוב לכם, אז שקלו לפי אופי השימוש והצריכה האישיים)
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
אוקיי,
לא הייתה כוונה לכוון לחברה מסויימת , הכוונה הייתה שמומלץ לעבוד עם מכונה שעובדת בשיטה של שני דוודים בשביל לחסוך את זמן ההמתנה.
לגבי החוזק של הקפה יש את זה כמעט לכל המותגים היום ואני חושב שזה אלמנט חשוב ....כי יש הבדל בטעם של הקפה וזה נותן פיתרון בית שיש בו
כאלה ששותים קפה חזק או חלש.
ואני מסכים איתך שזה נחמד שיש אפשרות לעבוד גם עם קפה טחון מבלי להוציא את הפולים .
לא הייתה כוונה לכוון לחברה מסויימת , הכוונה הייתה שמומלץ לעבוד עם מכונה שעובדת בשיטה של שני דוודים בשביל לחסוך את זמן ההמתנה.
לגבי החוזק של הקפה יש את זה כמעט לכל המותגים היום ואני חושב שזה אלמנט חשוב ....כי יש הבדל בטעם של הקפה וזה נותן פיתרון בית שיש בו
כאלה ששותים קפה חזק או חלש.
ואני מסכים איתך שזה נחמד שיש אפשרות לעבוד גם עם קפה טחון מבלי להוציא את הפולים .
קאסטלו קפה- castello-caffe ייבוא ושיווק מכונות ותערובות קפה.
www.castello-caffe.com
www.castello-caffe.com
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
WOW
שמונה שנים בלי אספרסו

שמונה שנים בלי אספרסו
מכונה אוטומטית
מבחינת מחיר ברור לי שזה מעל 3000 ש"ח. אני מוכנה להשקיע במשהו טוב (במסגרת שדרוג המטבח כולו).
חשוב לי שהמכונה תטחן את הקפה שיהיה אספרסו טוב וגם קפוצ'ינו. רצוי שלא תהיה גדולה מדי.
חשוב לי שהמכונה תטחן את הקפה שיהיה אספרסו טוב וגם קפוצ'ינו. רצוי שלא תהיה גדולה מדי.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש ל jura קו מאוד נקי אבל את צריכה ללכת לראות אם זה עיצוב יפה לך ואם הקפה טעים לך - בזה אין לנו יכולת להמליץ.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)