התחדשתי בפיוניר LX-83 ויש גם כמה שאלות
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
שלום רב,
סוף סוף קיבלתי היום את הפיוניר LX83. במקביל עברתי גם לתצורת רמקולים של 7.1, כאשר הזוג הקודם של POLK AUDIO משמש כעת כ- BACK SRROUND
משום מה , על הקרטון של הרסיבר לא טרחו לציין את העובדה שמדובר ב-1.4
זה נראה לי די מוזר, היות ובעיניי לפחות, מדובר באחת התכונות החשובות של המכשיר, ולמען האמת זו הייתה הסיבה המרכזית שבגללה החלטתי להחליף את ה-LX82
לכן השאלה שלי היא, האם זה באמת לא דבר תמוה שחברה רצינית כמו פיוניר, אינה טורחת להבליט תכונה זו על הקרטון, לצד התכונות האחרות כגון THX, HDMI, AUTO LEVEL CONTROL והתמיכה בפורמטי האודיו השונים.
תודה רבה
סוף סוף קיבלתי היום את הפיוניר LX83. במקביל עברתי גם לתצורת רמקולים של 7.1, כאשר הזוג הקודם של POLK AUDIO משמש כעת כ- BACK SRROUND
זה נראה לי די מוזר, היות ובעיניי לפחות, מדובר באחת התכונות החשובות של המכשיר, ולמען האמת זו הייתה הסיבה המרכזית שבגללה החלטתי להחליף את ה-LX82
לכן השאלה שלי היא, האם זה באמת לא דבר תמוה שחברה רצינית כמו פיוניר, אינה טורחת להבליט תכונה זו על הקרטון, לצד התכונות האחרות כגון THX, HDMI, AUTO LEVEL CONTROL והתמיכה בפורמטי האודיו השונים.
תודה רבה
נערך לאחרונה על ידי bariko ב 07/01/2011 14:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
יכול להיות שהם שכחו, מה זה משנה, קניתה אחלה רסיבר, תתחדש ותהנה 
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
Re: שאלה לגבי ה-LX83
קודם כל תתחדש !bariko כתב:שלום רב,
תודה רבה...
מה שלי נראה מוזר זה שאתמול אמרת שמסכי 3D זה גימיק ואוטוטו יעלמו להם מהעולם...
ועכשיו אתה אומר שHDMI 1.4 שנועדה ל3D חשובה לך מאוד ובשביל זה רכשת את המכשיר. תוכל להסביר ?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 5&start=30
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
תתחדש
תהנה
ותפסיק לחפש, ככה תהנה יותר
תהנה
ותפסיק לחפש, ככה תהנה יותר
העם דורש..... כל מיני דברים
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
לא פלא שמתן רוצה להיות חבר שלך, אתה מציק וחופר לא פחות ממנו....dor8 כתב:קודם כל תתחדש !bariko כתב:שלום רב,
תודה רבה...![]()
ועכשיו אתה אומר שHDMI 1.4 שנועדה ל3D חשובה לך מאוד ובשביל זה רכשת את המכשיר. תוכל להסביר ?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 5&start=30...
- ofercohen
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 525
בואו תשמעו את דעתי לגבי אלו שנמנעים מלרכוש מסכי תלת מימד כיום:opv כתב:לא פלא שמתן רוצה להיות חבר שלך, אתה מציק וחופר לא פחות ממנו....dor8 כתב:קודם כל תתחדש !bariko כתב:שלום רב,
תודה רבה...![]()
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 5&start=30......
רבים (וגם אני נמנה איתם)טוענים שהטכנולוגיה הזו היא בתחילת דרכה וצפוייה להתחלף או להשתפר משמעותית בשנתיים הקרובות.
גם אם התוצאות העכשוויות גורמות להם הנאה מיטבית ושערותיהם ממש סומרות מהתלהבות בעת צפייה בסרט תלת מימד...
מדובר כאן בהוצאה כלל לא זולה,שאמורה לרדת לטימיון בעתיד הקרוב-במידה והעסק לא יתפוס במתכונת הנוכחית.
לא כל אחד יכול להרשות לעצמו את הלוקסוס הזה להפסיד אלפי שקלים בעת מכירת מסך חדיש באתרי יד שנייה וזאת לצורך שידרוג עתידי.
ולכן-אני טוען שרק אותם 'בעלי אמצעים כספיים' שיכולים להרשות לעצמם את הלוקסוס הזה,בדמות הפסד כספי,רוכשים את המסכים האלו,ובדגש על דגמי הפרימיום שרכשו דור ופרנקי..
זו דעתי.
- dor8
-
- חבר מביא חבר

opv.......................
הרבה אנשים רוצים להיות חברים שלי. ואני אמשיך לחפור עד שאגיע לסין !!
מבין ?
מבין ?
- opv
-
- חבר מביא חבר

אתה בטוח שהתכוונת לענות לי?ofercohen כתב:בואו תשמעו את דעתי לגבי אלו שנמנעים מלרכוש מסכי תלת מימד כיום:opv כתב:לא פלא שמתן רוצה להיות חבר שלך, אתה מציק וחופר לא פחות ממנו....dor8 כתב:קודם כל תתחדש !bariko כתב:שלום רב,
תודה רבה...![]()
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 5&start=30......
רבים (וגם אני נמנה איתם)טוענים שהטכנולוגיה הזו היא בתחילת דרכה וצפוייה להתחלף או להשתפר משמעותית בשנתיים הקרובות.
גם אם התוצאות העכשוויות גורמות להם הנאה מיטבית ושערותיהם ממש סומרות מהתלהבות בעת צפייה בסרט תלת מימד...
מדובר כאן בהוצאה כלל לא זולה,שאמורה לרדת לטימיון בעתיד הקרוב-במידה והעסק לא יתפוס במתכונת הנוכחית.
לא כל אחד יכול להרשות לעצמו את הלוקסוס הזה להפסיד אלפי שקלים בעת מכירת מסך חדיש באתרי יד שנייה וזאת לצורך שידרוג עתידי.
ולכן-אני טוען שרק אותם 'בעלי אמצעים כספיים' שיכולים להרשות לעצמם את הלוקסוס הזה,בדמות הפסד כספי,רוכשים את המסכים האלו,ובדגש על דגמי הפרימיום שרכשו דור ופרנקי..
זו דעתי....
- opv
-
- חבר מביא חבר

אתה נשמע כמו מישהו שמנסה לפצות את עצמו על משהו...dor8 כתב:opv.......................
מבין ?...
- dor8
-
- חבר מביא חבר

איך אני תמיד אומר.. ימותו הקנאים !opv כתב:אתה נשמע כמו מישהו שמנסה לפצות את עצמו על משהו...dor8 כתב:opv.......................
מבין ?......
- opv
-
- חבר מביא חבר

בלי ספק,החיים קלים יותר למישהו שלא נותן לעובדות לבלבל אותו...dor8 כתב:איך אני תמיד אומר.. ימותו הקנאים !opv כתב:אתה נשמע כמו מישהו שמנסה לפצות את עצמו על משהו...dor8 כתב:opv.......................
מבין ?.........
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
OPV ו DOR זה לא אמור להיות שירשור של התחדשתי ברסיבר חבל"ז אבל מה שמטריד אותי זה לאן נעלם לי ה1.4 על הקרטון?

- opv
-
- חבר מביא חבר

אתה רואה את הבעיה, אותך העובדה הזאת כן מצליחה לבלבל...zeev78 כתב:OPV ו DOR זה לא אמור להיות שירשור של התחדשתי ברסיבר חבל"ז אבל מה שמטריד אותי זה לאן נעלם לי ה1.4 על הקופסא?
...
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
אני מתפלא שאיציק לא עלה על הבאג שעל הקרטון לפני כולם.... 
העם דורש..... כל מיני דברים
- opv
-
- חבר מביא חבר

אולי אצל פותח השרשור, הקרטון הוא יחידה דפוקה.sam22 כתב:אני מתפלא שאיציק לא עלה על הבאג שעל הקרטון לפני כולם.......
- dor8
-
- חבר מביא חבר

למען הסדר הטוב וכדי לא להגרר לעקיצות "חכמות" של חברים יקרים פה אנסח שוב את שאלתי.
bariko ,
רכשת מכשיר מדהים ! הבנתי מדבריך ותקן אותי אם אני טועה שאחת הסיבות המרכזיות לרכישתו היתה תמיכתו
בתקן 1.4 - 3D.
למה חשובה לך תכונה זו אם אין לך שום כוונה לרכוש מסך 3D בעתיד הנראה לעין?
אשמח להתייחסותך לנושא.
bariko ,
רכשת מכשיר מדהים ! הבנתי מדבריך ותקן אותי אם אני טועה שאחת הסיבות המרכזיות לרכישתו היתה תמיכתו
בתקן 1.4 - 3D.
אשמח להתייחסותך לנושא.
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3630
תקן HDMI 1.4 תומך גם בתכונות נוספות כגון רזולוציה מקסימלית של 2160p×4096, חיבור רשת על גבי ה-HDMI, ערוץ אודיו חוזר וכו'.dor8 כתב:למען הסדר הטוב וכדי לא להגרר לעקיצות "חכמות" של חברים יקרים פה אנסח שוב את שאלתי.
bariko ,
בתקן 1.4 - 3D.
אשמח להתייחסותך לנושא....
Batnun
.
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
אבי היקר תתחדש
רכשת רסיבר מצויין (אמנם גם הקודם שהיה לך (ה-82) היה לא פחות טוב ממנו)...
וכנ"ל על הכניסה שלך לעולם ה-7.1...
הרבה הנאה.. 
רכשת רסיבר מצויין (אמנם גם הקודם שהיה לך (ה-82) היה לא פחות טוב ממנו)...
וכנ"ל על הכניסה שלך לעולם ה-7.1...
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
dor8 ידידי, זה באמת כזה משנה...?dor8 כתב:למען הסדר הטוב וכדי לא להגרר לעקיצות "חכמות" של חברים יקרים פה אנסח שוב את שאלתי.
bariko ,
בתקן 1.4 - 3D.
אשמח להתייחסותך לנושא....
סליחה על ההתערבות
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
קודם כל, תודה לכולם על התגובות והברכות
כמובן שהדבר שבאמת חשוב זה מה שהמכשיר באמת יודע לעשות, ולא מה שרשום על האריזה.
ובכל זאת מאוד הפתיע אותי שלא טורחים להבליט תכונה כל כך חשובה.
1.4 או 3D READY, משהו....
Dor
לגבי שאלתך, לא בדיוק אמרתי שהתלת מימד הממושקף הוא גימיק.
בוודאי שאם לא היה לי בעיה של מזומנים, אז כבר הייתי רוכש מסך כזה, אפילו אם בעוד שנתיים מוצרים כאלה יוצגו רק במוזיאון.( אגב אני לא מוכן להתפשר על גודל של פחות מ 60)
את הסיבה לשדרוג ל-83 כבר הסברתי בעבר, אבל לא אכפת לי לחזור על כך:
כאשר רכשתי את ה-82, ובגלל היותי לקוח ותיק של "לגאסי אודיו", הצלחנו להוציא הסדר מהיבואן של פיוניר, לפיו תישמר לי האופציה להחליף לדגם המתקדם יותר, תמורת תוספת ההפרש בין המכשירים.
השיקול שלי היה, שבמידה ובכל זאת ארצה לרכוש מסך תלת מימד, נניח בעוד שנה-שנתיים, הרי שלא אצטרך להוסיף להוצאה הכבדה ,גם עלות של רסיבר חדש.
בדיעבד, אחרי שקראתי את הסקירה של איציק על המכשיר, הבנתי שמדובר בהגברה הרבה יותר איכותית, כך שלא ממש אצטער על השדרוג, גם אם בסופו של דבר לא ארכוש מסך 3D בטווח הקרוב
כמובן שהדבר שבאמת חשוב זה מה שהמכשיר באמת יודע לעשות, ולא מה שרשום על האריזה.
ובכל זאת מאוד הפתיע אותי שלא טורחים להבליט תכונה כל כך חשובה.
1.4 או 3D READY, משהו....
Dor
לגבי שאלתך, לא בדיוק אמרתי שהתלת מימד הממושקף הוא גימיק.
בוודאי שאם לא היה לי בעיה של מזומנים, אז כבר הייתי רוכש מסך כזה, אפילו אם בעוד שנתיים מוצרים כאלה יוצגו רק במוזיאון.( אגב אני לא מוכן להתפשר על גודל של פחות מ 60)
את הסיבה לשדרוג ל-83 כבר הסברתי בעבר, אבל לא אכפת לי לחזור על כך:
כאשר רכשתי את ה-82, ובגלל היותי לקוח ותיק של "לגאסי אודיו", הצלחנו להוציא הסדר מהיבואן של פיוניר, לפיו תישמר לי האופציה להחליף לדגם המתקדם יותר, תמורת תוספת ההפרש בין המכשירים.
השיקול שלי היה, שבמידה ובכל זאת ארצה לרכוש מסך תלת מימד, נניח בעוד שנה-שנתיים, הרי שלא אצטרך להוסיף להוצאה הכבדה ,גם עלות של רסיבר חדש.
בדיעבד, אחרי שקראתי את הסקירה של איציק על המכשיר, הבנתי שמדובר בהגברה הרבה יותר איכותית, כך שלא ממש אצטער על השדרוג, גם אם בסופו של דבר לא ארכוש מסך 3D בטווח הקרוב