7 שנות מאסר לנשיא מדינת ישראל
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כל הקטע של האם שיקר לאישתו או לא ממש לא רלבנטי. הנקודה היא שהוא היה בעמדה בכירה, בכמה עמדות בכירות, ניצל את המרות שלו בצורה מבישה ביותר, אני מאמין שזה הגיע לרמה שהמתלוננת לא ידעה איך להתלונן בכלל, זה לא אונס באיזו סימטה, זה נעשה בתכנון לא קטן, תוך שהוא יודע מה הכוח שלו. אני מקווה שיקבל מה שמגיע לאנס פלוס, כי היה לו את הכוח ואת הידיעה שיש לו במה, הוא ניצל את הבמה הזאת ואת כל הזכויות הנלוות לה.
זאב - אני מסכים שאסור לבעוט בו כשהוא למטה, אבל הציבור רוצה דם והתקשורת רוצה לספק לציבור מה שהוא רוצה. האם אני מסכים עם הגישה הזו ? לא, אבל אני בהחלט מבין אותה.
אני מקווה שזו תחילה של שנה אזרחית ואולי אולי שינוי שיבוא, אולי.
זאב - אני מסכים שאסור לבעוט בו כשהוא למטה, אבל הציבור רוצה דם והתקשורת רוצה לספק לציבור מה שהוא רוצה. האם אני מסכים עם הגישה הזו ? לא, אבל אני בהחלט מבין אותה.
אני מקווה שזו תחילה של שנה אזרחית ואולי אולי שינוי שיבוא, אולי.
Vocare Ad Regnum
שמת את האצבע בדיוק בנקודהsam22 כתב: אמינות זוגית לא קשורה לאמינות ציבורית....
אתה בטוח במה שכתבת?
אני ממש לא.
מה גורם לך לחשוב שאדם שחוצה קו אדום מבחינה מוסרית כלפי בן/בת זוגו ירתע מלעשות את זה בהקשר לתפקידו הציבורי?
האם לדעתך הנורמה שאנשי ציבור צריכים לעמוד בה היא המשפט הפלילי?
ארז
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
ואיפה הקו המוסרי בזוגיות?
בגידה? הערה למישהי? או רק להסתכל? לפנטז?
עזוב, אי אפשר לדעת מה קורה בזוגיות
עולם ומלואו.
לעומת זאת בחיים הציבוריים החוקים חדים וברורים
בגידה? הערה למישהי? או רק להסתכל? לפנטז?
עזוב, אי אפשר לדעת מה קורה בזוגיות
עולם ומלואו.
לעומת זאת בחיים הציבוריים החוקים חדים וברורים
העם דורש..... כל מיני דברים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
חברים אני פונה אליכם כדי שתגלו קצת חמלה ותעזרו לקצב להחליט מה לשים בתיק שאיתו הוא יתייצב (עוד בימינו, אמן) בשערי בית הכלא.
ההצעה שלי היא:
1. פקעת צמר ומסרגות כדי שיוכל להגדיל את הכיפה בלי לסמוך על טובות מאף אחד.
2. ספר "מלחמות היהודים" שלמיטב ידיעתי הוא לא הספיק לסיים בכל שנות כהונתו ופעילותו הציבורית הענפה.
3. שרוך שאיתו יוכל לקשור את הסבון ליד כדי לא יפול לו במקלחת
מה אתם מציעים כתוספת?
ההצעה שלי היא:
2. ספר "מלחמות היהודים" שלמיטב ידיעתי הוא לא הספיק לסיים בכל שנות כהונתו ופעילותו הציבורית הענפה.
מה אתם מציעים כתוספת?
נערך לאחרונה על ידי Catskinner ב 01/01/2011 11:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
בוא אהפוך את השאלה? מה גורם לך לחשוב את ההיפך?ארז_וחני כתב:
מה גורם לך לחשוב שאדם שחוצה קו אדום מבחינה מוסרית כלפי בן/בת זוגו ירתע מלעשות את זה בהקשר לתפקידו הציבורי?...
האם יש לך סימוכין לדיעה הזו? כי מה שאני רואה זה שדווקא אין ממש קשר.
כמו שכבר כתבו לך, גם אין לך מושג מה היחסים בין בני זוג. זה דבר מאוד מורכב וזה שלמישהו יש יחסים מחוץ לנישואים זה לא מעיד ישירות על זה שאחד בגד באמונו של השני, או שדווקא זה שאתה יודע עליו הוא זה שבגד באמון (ובגידה באמון היא לאו דווקא קיום יחסי מין עם מישהו אחר).
פה אני מאוד מסכים. התפיסה של אנשי ציבור שאם זה חוקי אז זה בסדר, פסולה מעיקרה.ארז_וחני כתב: האם לדעתך הנורמה שאנשי ציבור צריכים לעמוד בה היא המשפט הפלילי?...
היה פעם איזה פוליטיקאי שנון וישר (לא זוכר מי זה היה) שאמר "אני אף פעם לא יצאתי זכאי"
משה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני מציע שיקח את סמל מדינת ישראל ויתלה על הקיר בתא שלו, כמו במשרד הנשיא.Catskinner כתב:חברים אני פונה אליכם כדי שתגלו קצת חמלה ותעזרו לקצב להחליט מה לשים בתיק שאיתו הוא יתייצב (עוד בימינו, אמן) בשערי בית הכלא.
ההצעה שלי היא:
2. ספר "מלחמות היהודים" שלמיטב ידיעתי הוא לא הספיק לסיים בכל שנות כהונתו
מה אתם מציעים כתוספת?...
זה יזכיר לו ולכולנו, מה כל כך מיוחד בפרשה הזו.
משה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

נו באמת moco, הבקשה שלי הייתה לתת לו עצות שיעזרו לו, לא דברים שיעשו לך טוב על הלב.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אתם מה זה אנשים רעים...
הכותרת של הפוסט היתה האם יחלוק תא עם האנס בני סלע?במקרה של הרשעה
אם שנייהם אנסים מורשעים למה שלא יחוו את הענישה בצוותא? 
בוא נוותר על הויכוח העקר. אם הסכמת שהמשפט הפלילי לא צריך להיות הנורמה של אנשי הציבור, אז איך אתה מציע לשנות את זה?moco כתב:פה אני מאוד מסכים. התפיסה של אנשי ציבור שאם זה חוקי אז זה בסדר, פסולה מעיקרה.ארז_וחני כתב: האם לדעתך הנורמה שאנשי ציבור צריכים לעמוד בה היא המשפט הפלילי?...
היה פעם איזה פוליטיקאי שנון וישר (לא זוכר מי זה היה) שאמר "אני אף פעם לא יצאתי זכאי"...
אילו קריטריונים אתה מציע לקבוע על מנת שהנורמה תשתנה?
ארז
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
אנחנו חיים בחברה דמוקרטית וחופשית, בניגוד למדינות כמו ערב הסעודית או איראן שבן היו בטח אוסרים או סוקלים את הנשים שהודו באורגיה ויורים בגבר. אתה מעדיף לחיות בשיטה שלהם?ארז_וחני כתב:בוא נוותר על הויכוח העקר. אם הסכמת שהמשפט הפלילי לא צריך להיות הנורמה של אנשי הציבור, אז איך אתה מציע לשנות את זה?moco כתב:פה אני מאוד מסכים. התפיסה של אנשי ציבור שאם זה חוקי אז זה בסדר, פסולה מעיקרה.ארז_וחני כתב: האם לדעתך הנורמה שאנשי ציבור צריכים לעמוד בה היא המשפט הפלילי?...
היה פעם איזה פוליטיקאי שנון וישר (לא זוכר מי זה היה) שאמר "אני אף פעם לא יצאתי זכאי"...
אילו קריטריונים אתה מציע לקבוע על מנת שהנורמה תשתנה?
ארז...
אני לא אומר שזה צריך להיות נורמה או שזה בסדר, ובהחלט יש מקום לשפוט אישי ציבור גם לפי מידות מוסר, מה שאני מציע זה שנשמור את זה לדברים החמורים יותר. אם מישהו שכב עם מישהי לפני כמה שנים בהסכמה גם אם מחוץ לנישואין, לא צריכים להיות פיוריטנים כמו לפני 500 שנה. קלינטון עישן סמים בקולג' ובסוף היה נשיא מוצלח שקידם את הכלכלה והוא ואהוד עד היום (למרות פרשת לוינסקי) וזה בארהב השמרנית והצבועה יותר מאיתנו.
אם נתחיל להיטפל לכל פיסת מידע מעבר של מישהו בלי סינון, זה רק יאבד מהערך שלו ובסופו של דבר תשיג את המטרה ההפוכה ותהפוך את הציבור לאדיש יותר לדברים האלה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ההצעה האחרונה לפתרון הדילמה של הושבת נשיא מדינת ישראל בכלא בעוון אונס מגיעה מפיו של לא אחר מיוסי ביילין, אדם שאני אישית מעריך אותו על היכולת שלו לאמר לנו בקול רם דברים שלא נעים לשמוע.
ברם, הפעם אני חושב שד"ר ביילין קצת נסחף: http://news.walla.co.il/?w=/1/1776111 . אני אישית חושב שלהפוך את בית הכלא לדלת מסתובבת זה רעיון רע ויום אחד עוד עלולים להשתמש בתקדים הזה כדי להצדיק שורה של חנינות בזק שתינתן לחבורה אחרת של עבריינים הנושאים או נשאו בתפקידים רמי דרג.
ברם, הפעם אני חושב שד"ר ביילין קצת נסחף: http://news.walla.co.il/?w=/1/1776111 . אני אישית חושב שלהפוך את בית הכלא לדלת מסתובבת זה רעיון רע ויום אחד עוד עלולים להשתמש בתקדים הזה כדי להצדיק שורה של חנינות בזק שתינתן לחבורה אחרת של עבריינים הנושאים או נשאו בתפקידים רמי דרג.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

הבעיה היא לא עם משה קצב והבושה שלו אלא עם המדינה שלא רוצה שמי שייצג אותה יישב בכלא.