האם זה יהיה הטבלט-מחשב-קורא ספרים הטוב ביקום? (לדעתי כן)

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #61 

אתה יודע מה, אז אני אזרום איתך לעולם הPC לגמרי, אבל PC מותגיים.
במקום העבודה הקודם שינו את ההחלטה לגבי המחשבים שקונים בגלל אוסף תקלות מעל הסביר, ועברו למותג אחר, ובאמת המצב השתפר.
אותם ספקים פחות או יותר, אותה חווית משתמש, אבל מוצר טוב מול מוצר לא טוב.

קח אפילו את עולם המקרנים. אני כבר לא כל כך בעיניינים אבל לפחות כמה שנים אחורה, היו סדרה של מקרני LCD עם ספקים דומים מאוד ואפילו עם אותם פנלים ממש (של אפסון) , וים של חומר נכתב כאן באתר בהשוואות בינהם וחלקם נקטלו.
ההשוואות בסוף הן לא בספקים, אלא בטיב המוצר המוגמר.
למה? כי תמיד נשארים הדברים הקטנים שמבדילים וטוב שכך.
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #62 

משה,
עוד פעם "אינדוקציה"?
סה"כ הבאתי לך דוגמה כדי להמחיש את המצב בעולם הסמרטפונים ואתה מנסה להביא שוב דוגמות מעולמות אחרים, שאני אפילו מסכים איתם, אבל מה לעשות שאין קשר בינם לבין מה שאני מנסה לתאר לך...דוגמת המקרן שלך דומה לדוגמת הרובוט המנקה....

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #63 

אז יש לי שאלה, טלפונים סלולריים רגילים (לא סמרטפונים) , ואפילו רק טלפונים של נוקיה שמריצים את התוכנה שלהם (לא יודע את שמה, אני מתכוון לרגילה, לא לסימביאן) - האם הם כן דומים לעולם הסמרטפונים מההיבט הזה, או שזה גם עולם אחר?
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #64 

moco כתב:אז יש לי שאלה, טלפונים סלולריים רגילים (לא סמרטפונים) , ואפילו רק טלפונים של נוקיה שמריצים את התוכנה שלהם (לא יודע את שמה, אני מתכוון לרגילה, לא לסימביאן) - האם הם כן דומים לעולם הסמרטפונים מההיבט הזה, או שזה גם עולם אחר?
...
עולם אחר, שם כל מכשיר מגיע כמיקשה אחת עם המערכת שלו שמותקנת בתוכו ולכן ההתיחסות למכשיר סמסונג ישן ונוקיה ישן היא שונה לגמרי בלי קשר לחומרה ולOS שלהם. סימביאן זאת דוגמה מצוינת ועשרות מכשירי נוקייה שמריצים גירססת סימביאן זהה ניתנים להשוואה ולהבנת החוייה על פי ההבדלים ברכיבי החומרה שלהם

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #65 

לא לשכוח את הטאבלט שלדעתי הוא המעניין והטוב ביותר שצריך לצאת לשוק בחודשים הקרובים. עד עכשיו החברה מספרת לנו שהפיתוח מתקדם מהר ממה שתוכנן וההודעה האחרונה שיצאה היא, שהם יתחילו לקבל הזמנות מוקדמות לטאבלט הזה כבר בתחילת דצמבר כאשר המטרה היא להוציא אותו לשוק בחגים (עד סוף השנה). המכשיר בקרוב צריך להגיע לאישור ה FCC בארה"ב......מי שרוצה לעקוב אחרי הפיתוח והדילמות לגבי עיצוב ותכנון המכשיר, יכול לעשות את זה בבלוג המרתק הבא: http://notionink.wordpress.com/

תמונה

תמונה

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #66 

התרומה היחידה שלי לדיון היא כמובן קנטרנית ושלילית כרגיל.

אריה, אם אתה מציב את מחשבי ה tablet מבוססי LCD כאמת מידה לקורא ספרים אלקטרוניים מוצלח אני חושש שהשתבשה עליך דעתך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #67 

Catskinner כתב:התרומה היחידה שלי לדיון היא כמובן קנטרנית ושלילית כרגיל.

אריה, אם אתה מציב את מחשבי ה tablet מבוססי LCD כאמת מידה לקורא ספרים אלקטרוניים מוצלח אני חושש שהשתבשה עליך דעתך.
...
קלוד,
אתה לא עושה שעורי בית :wink:
תקרא את המפרט של הטאבלט הזה ותחזור להגיד לי האם אתה עדיין נשאר בדעתך (רמז, הטאבלט הזה לא מכיל רק מסך LCD)

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #68 

אתה מתכוון למסך ה Pixel Qi? תן לי שניה כדי שאספיק לסיים את הפיהוק.

ראית פעם מסך כזה באור יום? אילו הייתי בן אדם רע הייתי אומר שזו חוויה מזעזעת. בהיותי נדיב יותר הערב אגיד רק שזה מזעזע פחות ממסך LCD רגיל.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #69 

איפה ראית את מסך ה Pixel Qi המדובר? (אני בכלל לא ידעתי שהוא קיים היום בשוק)

http://gizmodo.com/5443895/e+ink-is-dea ... -killed-it

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #70 

בטח שקיים. מציגים כבר שנתיים בתערוכות ואתה יכול גם לקבל ערכת פיתוח. לגבי מוצרים שכבר משתמשים בזה אז הם כבר מוכרים ערכות לשדרוג מחשבים ולפחות מהווידאו המקושר, זה לא ממש מרשים (לפחות אותי זה לא הרשים)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #71 

אני מקווה שאף אחד לא שכח את הטאבלט המדובר ביותר כיום בעולם האנדרואיד (לפחות ככה זה נדמה לי)....החברה, Notion Ink, התחילה לקבל כבר הזמנות מוקדמות למכשיר (שאמור להגיע תוך מספר שבועות לשוק) ומעניין מכך השתחרר וידאו רשמי המציג חלק מהממשק והיכולות של טאבלט ה Adam:

המחיר שלו אגב נע בין 375$ (לדגם שיכיל מסך LCD עם Wi-Fi בלבד) ל 550$ (לדגם שיכלול את מסך ה Pixel Qi המדובר עם יכולות 3G)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #72 

עוד וידאו מרשים מתפרסם, בוידאו זה החברה מציגה את יכולת הצביעה והעריכה של אחת התוכנות בטאבלט המרשים שלהם...שימו לב לוידאו הבא:

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #73 

אפליקציה מרשימה ואפילו מאוד שימושית לכמה נשמות יצירתיות.
עדיין, מוזר בעיני הדחיפה של יכולות כאלה על טאבלטים.
טאבלטים, בגלל ניידותם ופשטותם, כנראה הולכים להיות מאוד נפוצים. זה אומר שרוב היכולות הטכנולוגיות, כמו בהדגמה, יהיו רלוונטיות לחלקיק אחוז מזערי של השוק.
טאבלטים נמדדים (בעיקר במחיר, כמובן), בפשטות, בתצוגה נוחה ובמשקל קל.
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #74 

משה,
הדמו הזה לא בא להגים תוכנה לציור, אלא מגיע על מנת להציג את יכולת הדיוק ומהירות התגובה שניתן להשיג עם מסך המגע של המכשיר הזה. הדיוק הזה משפיע ישירות על חויית המשתמש בטאבלט הנ"ל ולכן הדמו לטעמי לא מיועד רק לציירים

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #75 

לדעתי (והזמן יגיד) המוצר הזה לא יהפוך ללהיט...

המוטורולה שהצגת מרשים יותר, יש כבר שמועות לגבי האייפד 2 ועוד כמה דברים נחמדים...

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #76 

Irus,
כל היופי עם הטאבלט הזה נובע מכך שהוא נעשה ע"י חברה קטנטנה שמנסה לקרוא תיגר על כל חברות הענק, כאילו להראות להם שלא הכל זה כסף. ממש דוד נגד גוליית....די ברור שהמכשיר הזה לא יצליח כלכלית כמו מכשירי הטאבלט של החברות הגדולות (סמסונג, אפל, מוטורולה וכו) בעיקר בגלל שאין לחברה הזאת את הכסף לייצר באז אמיתי שידחוף את המוצר לצרכן "הפשוט", זה שלא קורא בפורומים ומבין. המסקרן כאן, הוא האם מבחינה טכנולוגית החברה הזאת תצליח לייצר מוצר חדשני, איכותי וחוויתי בלי השימוש בכסף הגדול (עד עכשיו זה נראה לא רע בכלל, כולל מחיר המכשיר, אבל עדיין צריך להמתין שהוא יושק רשמית ויגיע ללקוחות). דוגמה מעולה לכך שהתחרות היא לא שויונית בין כל החברות נובעת מזה שאתה בעצמך מצפה ומתרשם יותר מטאבלט של אפל שאפילו לא פורסם שקיים, שלא לדבר על מתי הוא בכלל יגיע לשווקים וההתרשמות הנוספת שלך מהטאבלט של מוטורולה, שת'כלס למעט טייזר מדהים (כסף) לא ידוע על המכשיר הטאבלט הזה יותר מידי למעט זה שהוא יריץ את הגירסה הבאה של האנדרואיד.....

הלוואי שהחברה הזאת, Notionink, תצליח להיות הסינדרלה של השנה. גם אם המוצר הזה לא יגיע בסופו של דבר לכל בית ובית אני מקווה שהמוצר ימותג בקרב אלה "שמבינים" כאחד המכשירים האיכותים ביותר....למרות שהסיכוי לא גבוה..הלוואי שזה יקרה!

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #77 

osherov כתב:משה,
הדמו הזה לא בא להגים תוכנה לציור, אלא מגיע על מנת להציג את יכולת הדיוק ומהירות התגובה שניתן להשיג עם מסך המגע של המכשיר הזה. הדיוק הזה משפיע ישירות על חויית המשתמש בטאבלט הנ"ל ולכן הדמו לטעמי לא מיועד רק לציירים
...
אריה,
אני מציע שתצפה שוב בסרטון.
אולי לא שמת לב אבל כל הסרטון רץ ב fast forward, כך שאין שום דרך להעריך את התכונות שציינת מתוך צפייה בדמו.
אגב, אני בכלל לא יודע אם אפשר להדגים את שתי התכונות הנ"ל על ידי סרטון. אלה תכונות שאיני רואה דרך להתרשם מהן בלי אינטראקציה hands on .

להבנתי, וגם על סמך הכותרת של הסרטון, זו פשוט הדגמה של האפליקציה עצמה.
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #78 

יאלה סירטון נוסף המציג את ממשק ה UI (מבוסס Leaves) של הטאבלט המדובר הזה שיושק בזמן הקרוב מאוד:

נראה טוב!

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”