dorso כתב:למה בחו"ל כל שנה יש מכירות סוף שנה מטורפות , אנשים ישנים בפתח החנות.
אבל אצלנו שעושים מבצע טוב של 25% -50% הנחה קשה לנו לקבל את זה "שלא עובדים עלינו".
אנחנו פשוט לא רגילים למה שרוב העולם מכיר כבר מזמן....
חוויה "לא טובה" מימוש קופון אמיגו תל אביב
- roli_bark
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
למיטב, אין "בעולם" מבצעים כאלו (הנחה גורפת על כל מוצריי החנות), אלא אם כן היא יוצאת מהעסקים (נסגרת).dorso כתב:למה בחו"ל כל שנה יש מכירות סוף שנה מטורפות , אנשים ישנים בפתח החנות.
אבל אצלנו שעושים מבצע טוב של 25% -50% הנחה קשה לנו לקבל את זה "שלא עובדים עלינו".
אנחנו פשוט לא רגילים למה שרוב העולם מכיר כבר מזמן....
אני מציע לאנשים לא להוכיח למקומות שרוצים לעשות מבצע מדוע לא כדאי להם לעשות זאת - יציאות כמו זו הן פשוט לא במקום.roli_bark כתב:האם נראה לך הגיוני שבית עסק מוכר את כל הסחורה שבאתר לו באופן גורף ב- 50% הנחה ?
מילא, על מוצרים נבחרים, אבל לא על הכל. משהו נראה לי "עם-ריח-דג-לא-טרי" כאן ...
הערה: אין לי, ולא היה לי, שום קשר (לא אישי, ולא מסחרי) עם עסק כלשהוא הקשור לקפה....
כל הכבוד לאמיגו ולשאול על היוזמה והרוב המוחלט של האנשים נהנו מהמבצע.
במבצע בסדר גודל כזה, יכול להיות מצב של נגמר המלאי ולא צריך להרוג בעל עסק.
אוסקר היא מכונה שכנראה יוצאת מהשירות, ויכול להיות מצב שאי אפשר להשיג כזו.
הביקורת היחידה שלי על אמיגו היא שאין אלטרנטיבות כי הם לא מוכרים סילביה או מקבילה כלשהי. בעיקר גאגיות, שהן לא באותה ליגה, ואסקסו שעדיפות (בעיני) .
בכל מקרה אם אנשים נתקעו עם קופונים, אני מציע שינסו למכור (כנראה שיהיו רוכשים), או שיגיעו להסדר כלשהו עם אמיגו כדי שלא ייגרם להם הפסד.
hosq כתב: אני מציע לאנשים לא להוכיח למקומות שרוצים לעשות מבצע מדוע לא כדאי להם לעשות זאת - יציאות כמו זו הן פשוט לא במקום.
כל הכבוד לאמיגו ולשאול על היוזמה והרוב המוחלט של האנשים נהנו מהמבצע.
במבצע בסדר גודל כזה, יכול להיות מצב של נגמר המלאי ולא צריך להרוג בעל עסק.
אוסקר היא מכונה שכנראה יוצאת מהשירות, ויכול להיות מצב שאי אפשר להשיג כזו.
הביקורת היחידה שלי על אמיגו היא שאין אלטרנטיבות כי הם לא מוכרים סילביה או מקבילה כלשהי. בעיקר גאגיות, שהן לא באותה ליגה, ואסקסו שעדיפות (בעיני) .
בכל מקרה אם אנשים נתקעו עם קופונים, אני מציע שינסו למכור (כנראה שיהיו רוכשים), או שיגיעו להסדר כלשהו עם אמיגו כדי שלא ייגרם להם הפסד....
לא הייתה לי הכרות עם אמיגו לפני המבצע. שוחחתי עם שאול בשבוע שעבר והוא הדגיש כי כפי שרשום באתר המלאי מוגבל וגם ציין לבקשתי איזה מכשיר מבין אלו שעניינו אותי נמצא במלאי (ואיפה) וכמה יחידות בערך יש ממנו. לאור השיחה עמו עשיתי את שיקולי והגעתי בבוקר יום ראשון לחיפה ואכן לא התאכזבתי, השגתי את שרציתי. בנוסף, קפה ירוק מסויים שלא היה במלאי באותו רגע, ולאחר שכבר סיימתי לנצל את הקופונים שהיו ברשותי, נמכר לי בהזמנה מראש בהנחה.
הרושם שלי מהשיחה והמפגש עימו ועם הצוות שלו, שיש עם מי לדבר והוא מפעיל שיקול דעת הגיוני ולא חמדני. אני משוכנע שמי שנתקל בבעייה ימצא לה פתרון סביר דרכו, גם אם בסופו של דבר הוא לא ייצא "סופר מרווח" אלא זכה בדיל הוגן.
אישית, בעקבות המבצע הנ"ל אתחיל בעוד חודש חודשיים לקלות קפה מה שלא חשבתי שאעשה כה מהר...
נערך לאחרונה על ידי מיץ_פטל ב 28/12/2010 23:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
בינתיים אני ראה שני מקרים (שניהם קשורים לעוסקר), שבאחד מהם היתה הזמנה מפורשת אצל הנציג שרות(לפי הכתוב)....זה לא סימפטי ואני מקווה שאמיגו ידעו לטפל בזה בצורה ראוייה... אבל מפה להכפשות שנשמאו פה --- שום דימיון..... 
נערך לאחרונה על ידי gedkoz ב 28/12/2010 23:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
עדכון!!!
אתמול בערב שאול מאמיגו התקשר ואמר שיכול להיות שהוא הצליח לסדר משהו... הוא אמר שהוא יכול להביא את המכונה ממפיץ אחר, אבל בתשלום נוסף של 500 ש"ח, בנוסף לקופונים. החלטתי לקחת את ההזדמנות ואמרתי שאני בעניין.
היום התקשרו ואמרו שהמכונה כבר בת"א
.
כבר אספתי אותה ועכשיו אני כבר יושב אחרי 150 גרם של כיוון המטחנה, עם שוט יפה ומכובד. למרות המקרה אני לא יכול שלא להתרגש ולהנות מהקנייה.
סיכום התקרית עם אמיגו:
כנראה שבסופו של דבר הוחלט באמיגו שיש דברים בגו, וכנראה שהם כן צריכים לעשות את המאמץ ולעמוד בהתחיבות של העסק שלהם. אני לא יודע אם זה היה קשור לפוסט הזה (אני מאמין שהיה לו השפעה לא קטנה, ושפו לפורום על זה), אבל הם כן שינו את דעתם הראשונית. 500 ש"ח זהו סכום שאני הייתי מוכן להקריב למען המכונה... אך חשוב לי להדגיש שבכל זאת גם ה500 ש"ח האלו לא היו אמורים להינתן באוטופית המסחר ההוגן...
מה שאני כן לוקח מהמקרה הוא שאנו כקונים חייבים לשנות ולשפר את חווית הקניה שלנו, למצוא את הכח שלנו כקונים ולהשתמש בו בתבונה (לא לנצלו לרעה). מקווה שאנשים יוכלו להפיק את המירב מהמקרה...
ומילה אחרונה לפורום,
בתור עוקב סדרתי זה כמה וכמה שבועות אני רוצה להודות למגיבים, למדתי המון, ואמשיך גם ללמוד.
חגי
אתמול בערב שאול מאמיגו התקשר ואמר שיכול להיות שהוא הצליח לסדר משהו... הוא אמר שהוא יכול להביא את המכונה ממפיץ אחר, אבל בתשלום נוסף של 500 ש"ח, בנוסף לקופונים. החלטתי לקחת את ההזדמנות ואמרתי שאני בעניין.
היום התקשרו ואמרו שהמכונה כבר בת"א
כבר אספתי אותה ועכשיו אני כבר יושב אחרי 150 גרם של כיוון המטחנה, עם שוט יפה ומכובד. למרות המקרה אני לא יכול שלא להתרגש ולהנות מהקנייה.
סיכום התקרית עם אמיגו:
כנראה שבסופו של דבר הוחלט באמיגו שיש דברים בגו, וכנראה שהם כן צריכים לעשות את המאמץ ולעמוד בהתחיבות של העסק שלהם. אני לא יודע אם זה היה קשור לפוסט הזה (אני מאמין שהיה לו השפעה לא קטנה, ושפו לפורום על זה), אבל הם כן שינו את דעתם הראשונית. 500 ש"ח זהו סכום שאני הייתי מוכן להקריב למען המכונה... אך חשוב לי להדגיש שבכל זאת גם ה500 ש"ח האלו לא היו אמורים להינתן באוטופית המסחר ההוגן...
מה שאני כן לוקח מהמקרה הוא שאנו כקונים חייבים לשנות ולשפר את חווית הקניה שלנו, למצוא את הכח שלנו כקונים ולהשתמש בו בתבונה (לא לנצלו לרעה). מקווה שאנשים יוכלו להפיק את המירב מהמקרה...
ומילה אחרונה לפורום,
בתור עוקב סדרתי זה כמה וכמה שבועות אני רוצה להודות למגיבים, למדתי המון, ואמשיך גם ללמוד.
חגי
יפה מאוד תתחדש, יצא לך אחלה של דיל ואני בטוח כי תהנה מהמכונה.
אני גם שמח לגלות כי אכן נמצא פתרון הוגן והולם ללא צורך להפוך שולחנות.
מזל טוב ואיחולים להרבה כוסות של קפה מצויין
אני גם שמח לגלות כי אכן נמצא פתרון הוגן והולם ללא צורך להפוך שולחנות.
מזל טוב ואיחולים להרבה כוסות של קפה מצויין
נערך לאחרונה על ידי מיץ_פטל ב 29/12/2010 7:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
תתחדש ותהנה
קנייה מצויינת ואתה תהנה מאוד מהמכונה הזו!
אני שמח מאוד לשמוע שהסיפור עם אמיגו הסתיים בצורה חיובית, למרות שקשה לי לשמוע שהוא דרש עוד כסף. בית עסק צריך לעמוד בהתחייבות שלו, במיוחד כשמישהו שאל מראש ובירר. אבל בכל אופן, קיבלת מחיר מעולה למכונה מצויינת, ואתה תהנה מאוד!
קדימה, לעבודה. יש לך שבוע שלם של חוסר שינה לפניך!
קנייה מצויינת ואתה תהנה מאוד מהמכונה הזו!
אני שמח מאוד לשמוע שהסיפור עם אמיגו הסתיים בצורה חיובית, למרות שקשה לי לשמוע שהוא דרש עוד כסף. בית עסק צריך לעמוד בהתחייבות שלו, במיוחד כשמישהו שאל מראש ובירר. אבל בכל אופן, קיבלת מחיר מעולה למכונה מצויינת, ואתה תהנה מאוד!
קדימה, לעבודה. יש לך שבוע שלם של חוסר שינה לפניך!
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
תתחדש!
באמת נראה תמוה ולא הוגן שהם דרשו סכום נוסף. בסדר גודל כזה של חנות הם היו צריכים לספוג את ההפסד גם אם זה אומר לקנות מחנות אחרת ב3500 ולהפסיד 1000-1500 ש"ח.
בכל אופן שיהיה מזל טוב ובהצלחה עם המכונה החדשה.
באמת נראה תמוה ולא הוגן שהם דרשו סכום נוסף. בסדר גודל כזה של חנות הם היו צריכים לספוג את ההפסד גם אם זה אומר לקנות מחנות אחרת ב3500 ולהפסיד 1000-1500 ש"ח.
בכל אופן שיהיה מזל טוב ובהצלחה עם המכונה החדשה.
אני חושב שהייתה צריכה להיות יותר שקיפות בעסקה הזו, שאול היה צריך לחשוף את עסקת הברטר עם בית העסק השני ולגלות שקיפות מלאה מול הלקוח שבאופן חד צדדי נתקל בדרישה ל 500 ש"ח נוספים.
צריך לזכור שכל הקופונים שולמו במזומן כך שלמעשה אם האוסקר עלתה 3000 ולא יותר יש כאן אפקט של עלויות מימון שלא הושתו על חברות אשראי או גוף סילוק אחר.
בכל מקרה מזל טוב על המכונה!
צריך לזכור שכל הקופונים שולמו במזומן כך שלמעשה אם האוסקר עלתה 3000 ולא יותר יש כאן אפקט של עלויות מימון שלא הושתו על חברות אשראי או גוף סילוק אחר.
בכל מקרה מזל טוב על המכונה!
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מזל טוב. נראה לי שהם לא היו מוכנים להתנפלות כזאת...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)