מסכים לחלוטיןyanivol כתב:מכיון שמדובר באוזניות פתוחות יש זליגה של צליל אל מחוץ לאוזניה, וקולות רמים מבחוץ ישמעו דרכה.vourtex כתב:yanivol האם באוזניות הפתוחות שומעים בחדר את מה שאתה שומע? האם אתה שומע טוב את כל מה שקורה בחדר? אם כן זה לא מתאים.
לגבי הDenon D5000, עם כרטיס קול כמו שלי (ראה למעלה) עדיין צריך לדעתך מגבר?
תודה!...
לטעמי, אם אתה לא שומע בווליומים גבוהים מאד הזליגה היא מינימאלית. קולות יום יומיים (למעט צעקות וצילצול טלפון) לא ישמעו בתוך האוזניה.
האוזניות הסגורות ששמעתי לחצו לי על הראש והפכו ללא נוחות לאחר כשעה של האזנה....
אוזניות בתקציב גבוה - 600$, Sennheiser HD 650?
טוב קניתי את הAsus Essense ST, מדהים!, שיפור ענקי בשמיעה באוזניות לעומת הCreative HD, גם במוזיקה ולהפתעתי גם במשחקים - באוזניות פשוטות לגמריי של Sennheizer HD 202
לגבי הקנייה הבאה - האוזניות Denon D7000 לא נמצאו בפחות מ800 דולר כולל משלוח, הD5000 אפשר למצא ב300 דולר פחות כך שלא נראה לי שווה להשקיע עוד 300 $ בשביל ה7000
shlomok וyanivol תודה אבל מתאים לי יותר העובדה שהאוזניות סגורות ואטומות למרות האי נוחות שיכולה להגרם באוזניים.
לגבי הקנייה הבאה - האוזניות Denon D7000 לא נמצאו בפחות מ800 דולר כולל משלוח, הD5000 אפשר למצא ב300 דולר פחות כך שלא נראה לי שווה להשקיע עוד 300 $ בשביל ה7000
shlomok וyanivol תודה אבל מתאים לי יותר העובדה שהאוזניות סגורות ואטומות למרות האי נוחות שיכולה להגרם באוזניים.
נערך לאחרונה על ידי vourtex ב 21/11/2010 13:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
לא ראיתי באילו אוזניות אתה שומע.vourtex כתב:טוב קניתי את הAsus Essense ST, מדהים!, שיפור ענקי בשמיעה באוזניות לעומת הCreative HD, גם במוזיקה ולהפתעתי גם במשחקים.
לגבי האוזניות ה Denon D7000 לא נמצא בפחות מ800 דולר כולל משלוח, הD5000 אפשר למצא ב300 דולר פחות כך שלא נראה לי שווה להשקיע עוד 300 דולר בשביל ה7000
shlomok וyanivol תודה אבל מתאים לי יותר העובדה שהאוזניות סגורות ואטומות למרות האי נוחות שיכולה להגרם באוזניים....
The future ain`t what it used to be
D5000 הגיעו!
הגיעו היום במחיר 480$ כולל משלוח, מדהים איך שהם נראות אך לפני שמחבר אותן לAsus Essence ST
(שגם נקנה בהמצלתכם) רציתי להתיעץ לגבי הגדרת הIMPEDANCE בכרטיס הEssence ST, כיוון שראיתי בSpec של האוזניות שהן תומכות ב25 ohms, אך בכרטיס ישנם 3 אופציות -
Normal <64ohms
High 64-300ohms
Extra high 300-600ohms
האם ללכת על האופציה הגבוהה ביותר של Extra High?
תודה רבה שוב לכולם.
(שגם נקנה בהמצלתכם) רציתי להתיעץ לגבי הגדרת הIMPEDANCE בכרטיס הEssence ST, כיוון שראיתי בSpec של האוזניות שהן תומכות ב25 ohms, אך בכרטיס ישנם 3 אופציות -
Normal <64ohms
High 64-300ohms
Extra high 300-600ohms
האם ללכת על האופציה הגבוהה ביותר של Extra High?
תודה רבה שוב לכולם.
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
...
אכזבה מהDenon D5000
אוקיי, לגבי impedance מצאתי שהגדרת הHIGH בAsus Essence ST הכי מתאימה לאוזניות אלו ונשמעת הכי טוב. מה שכן, הסאונד הוא לא מה שציפיתי מאוזניות של כמעט 2000 שח, טיפה מתכתי וללא שינוי מהותי מהHD202 הקודמות שלי, מה שבנוסף הסאונד זולג החוצה ושומעים הכל בחדר למרות שאמורות להיות סגורות.
היתרון היחיד הוא הנוחות והצורת ישיבה על האוזן אבל זה כמובן לא הדבר שבגללו רכשתי אותן.
בקיצור האוזניות למכירה
- Denon AH-D5000 אם מישהו מעוניין מוזמן לפנות אליי בפרטי.
היתרון היחיד הוא הנוחות והצורת ישיבה על האוזן אבל זה כמובן לא הדבר שבגללו רכשתי אותן.
בקיצור האוזניות למכירה
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
Re: אכזבה מהDenon D5000
מצחיק אתה, קיבלתה אוזניות שעולות 2000 שקל חיברתה אותן לכרטיס קול (כמה טוב שלא יהיה זה עדיין כרטיס קול ולא מגבר אוזניות) ואתה עוד אומר שאין שום הבדל ברמות סאונד בין ה5000 לבין ה202. זה בערך כאילו קיבלתה פרארי ומיד אחרי שירדתה מהפס האטה הראשון בשכונה אתה אומר שהאוטו הזה לא שונה ברמתו מהמאזדה 3 שלך ולכן אתה חוזר הביתה ושם שלט למכירה על הפרארי.vourtex כתב:אוקיי, לגבי impedance מצאתי שהגדרת הHIGH בAsus Essence ST הכי מתאימה לאוזניות אלו ונשמעת הכי טוב. מה שכן, הסאונד הוא לא מה שציפיתי מאוזניות של כמעט 2000 שח, טיפה מתכתי וללא שינוי מהותי מהHD202 הקודמות שלי, מה שבנוסף הסאונד זולג החוצה ושומעים הכל בחדר למרות שאמורות להיות סגורות.
בקיצור האוזניות למכירה- Denon AH-D5000 אם מישהו מעוניין מוזמן לפנות אליי בפרטי.
...
המלצה שלי, תוריד קודם כל את ההגדרה של הכרטיס ל עד 64 אוהם, תחיה איתם שבועיים כדי שיצרבו קצת, אתה תדע שהן מוכנות כי יתחילו להופיע פרטים בבאס והוא יפסיק להישמע כאילו יש כרית בתוך האוזניות. לאחר מכן תמצע מישהו אם מגבר אוזניות לא חייב היי-אנד, מיד-אנד יספיק ותשמע אותן דרך מגבר רק כדי שתדע שיש עוד לאן לשפר אותן. יכול מאוד להיות שאתה לא מתחבר לחתימת צליל של דנון וזה בהחלט אפשרי אבל מפה ועד להגיד שהם כמעט כמו 202 זה מאוד רחוק.
slavazh שומע לעצתך ונותן להן צ'אנס שבועיים.
- לגבי הכרטיס קול - הAsus essense ST כולל בתוכו מגבר אוזניות
- לגבי הגדרת האוהם, יכול להסביר בקצרה ממש מה זה בכלל? האם ייתכן נזק לאוזניות הדנון אם הגדרתי אותן בExtra High שזה אמור להגיע ל600 אוהם?
תודה!
- לגבי הכרטיס קול - הAsus essense ST כולל בתוכו מגבר אוזניות
- לגבי הגדרת האוהם, יכול להסביר בקצרה ממש מה זה בכלל? האם ייתכן נזק לאוזניות הדנון אם הגדרתי אותן בExtra High שזה אמור להגיע ל600 אוהם?
תודה!