שלום, צריך עזרה בבקשה בתכנון רכישת מערכת ראשונית!
שלום לכם,
אני צריך עזרה מקצועים ואשמח אם אוכל למצוא אותה כאן.
ברצוני לרכוש מגבר ורמקולים לחדר קולנוע ביתי עתידי.
לפי בדיקות שעשיתי מצאתי כי הימאה 575 והדנון 1906 הם הרסיבר הטובים ביותר בהתאם לטווח המחירים שלי (כ5000 שקלים לרסיבר ורמקולים).
עכשיו, עפ"י המחירים שהשגתי הדנון זול יותר בכ500 שקלים שיהיו מאוד משמעותיים בקניית הרמקולים לדעתי.
כעת לשאלתי:
-קודם כל, מה מהרסיברים עדיפים לדעתכם (ברור לי שזה מאוד אישי ובכל זאת)?
-שנית, שמעתי את הימאה עם רמקולים של וורפדל וזה היה יוצא מן הכלל אבל יקר מידי ולכן האם יש לכם רעיון לרמקולים אחרים שילכו עם הימאה?
-לבסוף, הדנון "בלע" צלילים "חמים" כששמעתי אותו עם הוורפדל, לכן איזה רמקולים כדאיים עם הדנון?
תודה תודה,
Neo
אני צריך עזרה מקצועים ואשמח אם אוכל למצוא אותה כאן.
ברצוני לרכוש מגבר ורמקולים לחדר קולנוע ביתי עתידי.
לפי בדיקות שעשיתי מצאתי כי הימאה 575 והדנון 1906 הם הרסיבר הטובים ביותר בהתאם לטווח המחירים שלי (כ5000 שקלים לרסיבר ורמקולים).
עכשיו, עפ"י המחירים שהשגתי הדנון זול יותר בכ500 שקלים שיהיו מאוד משמעותיים בקניית הרמקולים לדעתי.
כעת לשאלתי:
-קודם כל, מה מהרסיברים עדיפים לדעתכם (ברור לי שזה מאוד אישי ובכל זאת)?
-שנית, שמעתי את הימאה עם רמקולים של וורפדל וזה היה יוצא מן הכלל אבל יקר מידי ולכן האם יש לכם רעיון לרמקולים אחרים שילכו עם הימאה?
-לבסוף, הדנון "בלע" צלילים "חמים" כששמעתי אותו עם הוורפדל, לכן איזה רמקולים כדאיים עם הדנון?
תודה תודה,
Neo
ברוך הבא..
קודם כל הימהה הוא 757 ולא 575
דבר שני, לי יש את המגבר הזה והוא נשמע מעולה!
דבר שלישי ניתן למצוא את המגבר הזה בפחות מ5K.
מה התקציב הכללי שלך?
קודם כל הימהה הוא 757 ולא 575
דבר שני, לי יש את המגבר הזה והוא נשמע מעולה!
דבר שלישי ניתן למצוא את המגבר הזה בפחות מ5K.
מה התקציב הכללי שלך?
בהצלחה
אוקי,
אני יכול להרשות לעצמי רסיבר ורמקולים בתקציב הקיים, אולי לא סט שלם אבל רמקולים קדמים טובים ניתן לרכוש עם התקציב.
אני לא פוסל יד שנייה למרות שהטכנולוגיה של היום מתקדמת יותר מהטכנולוגיה של לפני שלוש שנים ואני לא אקנה רסיבר למשל בלי דולפי דיגיטאל או פרולוגי2 למרות שזה לא תמיד הכי נחוץ אבל אני אקנה רסיבר שמבחינה טכנולוגית הוא מתקדם לפחות לסטנדרט אם לא יותר.
במידה ואני רוכש את הדנון 1906 יש לכם דגמים של רמקולים שיתאימו?
אני יכול להרשות לעצמי רסיבר ורמקולים בתקציב הקיים, אולי לא סט שלם אבל רמקולים קדמים טובים ניתן לרכוש עם התקציב.
אני לא פוסל יד שנייה למרות שהטכנולוגיה של היום מתקדמת יותר מהטכנולוגיה של לפני שלוש שנים ואני לא אקנה רסיבר למשל בלי דולפי דיגיטאל או פרולוגי2 למרות שזה לא תמיד הכי נחוץ אבל אני אקנה רסיבר שמבחינה טכנולוגית הוא מתקדם לפחות לסטנדרט אם לא יותר.
במידה ואני רוכש את הדנון 1906 יש לכם דגמים של רמקולים שיתאימו?
אני דווקא הייתי קונה רסיבר יד שניה (מן השנתיים האחרונות) בנוסף לרמקולים יד שניה. לדעתי, אלא אם אתה נמצא בעשירון התקציב העליון, אין טעם לקנות רסיבר ק"ב חדש. בניגוד לציוד סטריאו, רסיברים מאבדים מערכם במהירות הבזק- ולעיתים ללא הצדקה ברורה באיכות הצליל. את ההפרש הייתי משקיע ברמקולים יד שניה טובים יותר. זה יתן לך את התמורה הטובה ביותר לכסף.
רוב האנשים שנותנים לך כאן עצות יכולים לתת אותן, כי הם למדו בדרך הקשה (דרך הכיס כמובן
).
רוב האנשים שנותנים לך כאן עצות יכולים לתת אותן, כי הם למדו בדרך הקשה (דרך הכיס כמובן
נועם
אני שומע את רוב סוגי המוזיקה הכל מדאנס היישר לשחורה ומשם לטראנסים חפירות...
אבל היעוד של המערכת הוא בעתיד יהיה כרסיבר למערכת קולנוע ביתית, סרטים וכדומה.
בלי קשר לשמיעה שברור שהיה חובה לכל רסיבר ממולצים רמקולים המתאים לחברה המיצרת ולרמקול עצמו, עפ"י מיטב הבנתי ישנם סוגי רמקולים המתאימים לרסיבר והם לא "בולעים" צלילים "חמים" כמו שהוורפדל "בלעו" את הצלילים מהרסיבר של דנון ו"הבליט" אותם בימאה, אז אנא..
איפה מתפרסמים הצעות למוצרים יד שנייה ממולצים עלידיכם?
אבל היעוד של המערכת הוא בעתיד יהיה כרסיבר למערכת קולנוע ביתית, סרטים וכדומה.
בלי קשר לשמיעה שברור שהיה חובה לכל רסיבר ממולצים רמקולים המתאים לחברה המיצרת ולרמקול עצמו, עפ"י מיטב הבנתי ישנם סוגי רמקולים המתאימים לרסיבר והם לא "בולעים" צלילים "חמים" כמו שהוורפדל "בלעו" את הצלילים מהרסיבר של דנון ו"הבליט" אותם בימאה, אז אנא..
איפה מתפרסמים הצעות למוצרים יד שנייה ממולצים עלידיכם?
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אין איזה רשימה שחורה של רמקולים יד שניה שאנשים פה ממליצים עליהם ולהיפך, פשוט יש פה לוחות יד שניה.neo2006 כתב: איפה מתפרסמים הצעות למוצרים יד שנייה ממולצים עלידיכם?...
תסתכל למעלה משמאל שרשום "לוחות" יש לך שם רמקולים.
אבל אני הייתי מציע לך יותר לנסות לדוג הצעות מהאתר יד 2, כי כשאתה קונה ממישהו מהאתר הזה אתה יכול להיות בטוח שהוא יודע מה הוא מוכר, וככה הסיכוי שהוא יימכור במחיר מגוחך קטן.
מצד שני ביד 2 יש הרבה אנשים שפשוט מתים להיפטר מהדברים שלהם כי הם תופסים מקום או משהו כזה.
מנסיון אישי מפתיע של קניית יד 2, אני ממליץ לך לחפש את החבר'ה שלא יודעים מה הם מוכרים.
בהצלחה
אינני ממליץ לרכוש רסיבר כיום על מנת שישמש אותך בעתיד. העובדה כי הוא תומך בסטנדרטים של ימינו לא אומרת כי הוא יהיה רלוונטי בעוד מס' שנים. קח בחשבון כי אנשים שרכשו רסיברים לפני 5 שנים עמדו בסטנדרטים של שנת 2001 אך אינם עומדים בסטנדרטים של ימינו. כל הנ"ל עלול לקרות לך גם כן. לכן, המלצתי היא לרכוש מגבר סטריאו ובעתיד להוסיף רסיבר. הסאונד שתקבל יהיה טוב יותר ולא תזרוק כסף על רסיבר שאין לך שימוש בו.
אבל מצד שני יש בלוחות רסיוורים
בני שנה או שנתיים שעדיין באחריות מלאה של היבואנים.
כדי להשוות מול חדש ולהיווכח, מה עוד גם שקניה במצב כזה שווה
לקנית מוצר חדש .
כדי להשוות מול חדש ולהיווכח, מה עוד גם שקניה במצב כזה שווה
לקנית מוצר חדש .
ב2000 שח אתה קונה יופי של רסיבר מדור קודם...סך הכל שנה אחורה וביצועים מאוד דומים כולל כל הפורמטים.
זה משאיר לך 3000 שח לקנות רמקול לא רע ביד שניה כמו פארדיים מוניטור 9
ויש לך יופי של מערכת...
אחר כך רל שקל שאתה חוסך הולך להשלמת סנטר +סראונדים+סאב תואמים
מהר מאוד תגיע למערכת הומוגנית ואיכותית!
ויש לך יופי של מערכת...
מהר מאוד תגיע למערכת הומוגנית ואיכותית!
בחירה סופית
טוב חברים שוב המון תודה על העזרה וההיתענינות.
אחרי שבדקתי מחירי יד שנייה והסתובבתי באלף חניות הנתונים הסופיים בידי!!!
ככה,
את הדנון 1906 ראיתי במחיר יד שנייה ב2K. ויד ראשונה ב2250 ש"ח מקס.
את הימאאה 657 ראיתי במחיר יד ראשונה ב2750 ש"ח (!)
זוג רמקולים קדמיים של וורפדל ב1900 ש"ח.
עכשיו מאחר והוורפדל השמעו ממש טוב עם הימאה ופחות טוב עם הדנון, והדנון זול יותר וטוב לא פחות אני מחפש רמקולים שישמעו טוב יותר עם הדנון (עדיין מחפש) האופציות הם מוראל,BW , אינפיניטי , JBL ,pure acoustics וכמובן דנון וימאה.
מנסיונכם והבנתכם לרסיבר דנון למטרת קולנוע ביתי באפשרות (בהמלצתכם) קניית רמקולים קדמים תחילה והוספה במועד מאוחר יותר של שאר הרמקולים, מה כדאי לי לעשות...?
עכשיו הגיע זמן להחליט ולבחור...
אחרי שבדקתי מחירי יד שנייה והסתובבתי באלף חניות הנתונים הסופיים בידי!!!
ככה,
את הדנון 1906 ראיתי במחיר יד שנייה ב2K. ויד ראשונה ב2250 ש"ח מקס.
את הימאאה 657 ראיתי במחיר יד ראשונה ב2750 ש"ח (!)
זוג רמקולים קדמיים של וורפדל ב1900 ש"ח.
עכשיו מאחר והוורפדל השמעו ממש טוב עם הימאה ופחות טוב עם הדנון, והדנון זול יותר וטוב לא פחות אני מחפש רמקולים שישמעו טוב יותר עם הדנון (עדיין מחפש) האופציות הם מוראל,BW , אינפיניטי , JBL ,pure acoustics וכמובן דנון וימאה.
מנסיונכם והבנתכם לרסיבר דנון למטרת קולנוע ביתי באפשרות (בהמלצתכם) קניית רמקולים קדמים תחילה והוספה במועד מאוחר יותר של שאר הרמקולים, מה כדאי לי לעשות...?
עכשיו הגיע זמן להחליט ולבחור...
אם אני לא טועה יש מורל ב 2600 שח מדפיים מחיר ממש שווה
בעתיד תוכל להוסיף את הסאב שלהם
קבל קישור
http://ads.nana.co.il/list.asp?cat=50&page=15&order=1
ועוד אחד במחיר אחר וצבע אחר בתוספת סטנדים
שלא נראה שהם אותו דגם בדיוק
http://www.avmarket.co.il/showItem.asp?item=1481
ואם תוסיף את הסאב בעתיד הרמקול יהיה כך
http://www.avmarket.co.il/showItem.asp?item=1269
כמו בציור הקטן . תלחץ על הגדלה
בעתיד תוכל להוסיף את הסאב שלהם
קבל קישור
http://ads.nana.co.il/list.asp?cat=50&page=15&order=1
ועוד אחד במחיר אחר וצבע אחר בתוספת סטנדים
שלא נראה שהם אותו דגם בדיוק
http://www.avmarket.co.il/showItem.asp?item=1481
ואם תוסיף את הסאב בעתיד הרמקול יהיה כך
http://www.avmarket.co.il/showItem.asp?item=1269
כמו בציור הקטן . תלחץ על הגדלה
המורל סולוס 5 נישמע טוב והולך מצויין עים הדנון גם ה JBL מסידרת E מישתלבים מצויין עים הדנון.
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
הבחור אמר שהוא "קברן" ושומע הרבה חפירותil62 כתב:ב2000 שח אתה קונה יופי של רסיבר מדור קודם...סך הכל שנה אחורה וביצועים מאוד דומים כולל כל הפורמטים.
ויש לך יופי של מערכת...
מהר מאוד תגיע למערכת הומוגנית ואיכותית!...
לי יש פרדיים מוניטור 9 (חדשים) והם ממממש לא מתאימים לחפירות, לעומתם השארתי את ה JAMO E670 שלי (ישמשו כאחוריים בקרוב) ואני כל כך שמח שעשעיתי זאת כי הם ממש מתאימים לחפירות כשמתחשק לי להשתגע קצת.
בגדול מסכים איתך חוץ מרעיון הפרדיים.