I9000 מסלקום, האם כדאי?
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
נכון... בדיוק כמו שלך.
בטח כשאני יסגור פרט פרט אז אני ידרוש חבילה של ג'יגה.
גם אני לוקח סים נוסף לרכב - עוד 5 שקל
ידוע לכם מה קורה אם אני רוצה להשתמש במכשיר של אורנג' ברכב עם סים של סלקום? (היא דיברה על פריצה - לא ברור לי)
ניסיתי לדבר עם המנוולים אורנג' - חוץ מהגסות של הנציג , נאמר לי שאין SGS ואין IPHONE (לא שהייתי לוקח IPHONE)
ידוע לכם מה קורה אם אני רוצה להשתמש במכשיר של אורנג' ברכב עם סים של סלקום? (היא דיברה על פריצה - לא ברור לי)
ניסיתי לדבר עם המנוולים אורנג' - חוץ מהגסות של הנציג , נאמר לי שאין SGS ואין IPHONE (לא שהייתי לוקח IPHONE)
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
זה נכון, באורנג' אין אייפון ואין SGS עד ינואר.zovirax כתב:נכון... בדיוק כמו שלך.
ניסיתי לדבר עם המנוולים אורנג' - חוץ מהגסות של הנציג , נאמר לי שאין SGS ואין IPHONE (לא שהייתי לוקח IPHONE)...
גם אני ממתין....
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
מילא אין באורנג', אבל חוסר הרצון שלהם לספק מידע או לבוא לקראת הלקוחות זו פשוט בושה לשירות הלקוחות ודי נוגד את השירות שקיבלתי שם ב12 השנים האחרונות.
התשובות היבשות של "אין במלאי", "לא יודע מתי יהיה", "אין סיכוי שנוריד מחירים", "בסלקום זה לא זול יותר" וכו'.
מה קורה איתם? כואב להם שמתקשרים כל יום לקוחות רבים שמנסים לא לעזוב אותם ומתעניינים לגבי מכשיר שהם מפרסמים בלי סוף וגובים עליו סכום שכנראה הוא הכי גבוה בעולם? לא מבין אותם.
בינואר מתבטלים הקנסות וכדאי להם להתעורר שם.
נ.ב תרגיל יפה של סלקום. חיכו שהSGS ייגמר במלאי של אורנג', והכניסו אותו כדי למשוך אליהם לקוחות לחבילות אטרקטיביות. יישר כוח.
התשובות היבשות של "אין במלאי", "לא יודע מתי יהיה", "אין סיכוי שנוריד מחירים", "בסלקום זה לא זול יותר" וכו'.
מה קורה איתם? כואב להם שמתקשרים כל יום לקוחות רבים שמנסים לא לעזוב אותם ומתעניינים לגבי מכשיר שהם מפרסמים בלי סוף וגובים עליו סכום שכנראה הוא הכי גבוה בעולם? לא מבין אותם.
נ.ב תרגיל יפה של סלקום. חיכו שהSGS ייגמר במלאי של אורנג', והכניסו אותו כדי למשוך אליהם לקוחות לחבילות אטרקטיביות. יישר כוח.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

אין ספק שהכל עניין של ניצול הרגע,quique כתב:מילא אין באורנג', אבל חוסר הרצון שלהם לספק מידע או לבוא לקראת הלקוחות זו פשוט בושה לשירות הלקוחות ודי נוגד את השירות שקיבלתי שם ב12 השנים האחרונות.
נ.ב תרגיל יפה של סלקום. חיכו שהSGS ייגמר במלאי של אורנג', והכניסו אותו כדי למשוך אליהם לקוחות לחבילות אטרקטיביות. יישר כוח....
אורנג' נתפסו עם המכנסיים למטה כשאין להם את שתי הלחמניות הכי חמות בשוק וזאת עוד לפני ערב שבת....
סלקום מנצלים את המומונט (אי אפשר להאשים אותם) וקוטפים את המתנדנדים ואת הלחוצים.
אני לא חסיד גדול של אורנג' אבל אני שם כבר כמה שנים ולפי דעתי הם הרע במיעוטו, כך שאני מעדיף לחכות עד לינואר כדי לשדרג (עדיין מתלבט בין האייפון ל SGS).
לסלקום אני בטוח לא יעבור - בעבודה הקודמת שלי היה לי סלקום ולתפוס אותם במוקד היה יותר בילתי אפשרי!!!!
אז נכון שהשירות באורנג' לא מושלם ומידי פעם נופלים על נציג אנטיפט, אבל אני עדיין חושב שבאורנג' השירות יותר טוב ובשביל זה שווה לי לחכות לינואר.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

zovirax אנ י אסביר בפשטות (מנקודת המבט שלי):zovirax כתב:מה הבעיה בסלקום?
אני לא רואה הבדל הרבה הבדל......
אולי באורנג' יש הטוענים שהשירות לוקה בחסר (אני כמעט ולא נתקלתי בזה מלבד מקרה אחד או שניים לאורך שנים רבות).
בסלקום מבחינתי השירות לא שלא טוב הוא פשוט לא קיים!!!
היה לי סלקום במשך 4 שנים ולא הצלחתי אפילו פעם אחת לתפוס אותם בטלפון!!!
כל פעם שהייתי מתקשר למוקד (בשעות השפל גם) נתקלתי בהמתנות כל כך ארוכות שפשוט הייתי נשבר בסוף ומנתק.
אולי השירות שלהם השתפר בחצי שנה האחרונה מאז שכבר אין לי סלקום, אבל מבחינתי הוא פשוט לא קיים!
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
סלקום מציעים את חבילת הסטודנטים לכולם ובמחיר מכשיר של 69 לעומת 138 אצל אורנג'.
חצי מחיר מאורנג' וסף שימוש של 149 לעומת 250.
כנראה מנצלים (ובצדק) את המחיר המופקע וחוסר המכשירים אצל אורנג'.
במחיר כזה אף אחד לא יכול להתחרות.
http://www.cellcom.co.il/shop/phones/sa ... spx?wtid=2
חצי מחיר מאורנג' וסף שימוש של 149 לעומת 250.
כנראה מנצלים (ובצדק) את המחיר המופקע וחוסר המכשירים אצל אורנג'.
במחיר כזה אף אחד לא יכול להתחרות.
http://www.cellcom.co.il/shop/phones/sa ... spx?wtid=2
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
yoav4x4 כתב:חחח... יפה כתבתquique כתב:
אין ספק שהכל עניין של ניצול הרגע,
אורנג' נתפסו עם המכנסיים למטה כשאין להם את שתי הלחמניות הכי חמות בשוק וזאת עוד לפני ערב שבת....
סלקום מנצלים את המומונט (אי אפשר להאשים אותם) וקוטפים את המתנדנדים ואת הלחוצים.
......