התחיל עם פתיחה מאוד מרשימה עם CGI מושקע בסגנון סרטי ג'יימס בונד
0.7/10 . הניקוד הוא רק על הפתיחה ו1080P + DTS.

To each his own - אני נהניתי מכל רגעCatskinner כתב:לדעתי דווקא אפשר להסביר במילים מאוד פשוטות, אבל אז יצנזרו אותי
אני בדעה הפוכה - סרט למאותגרי יכולת חשיבה הניתן לצפייה רק במצב של צריכת יתר של חומרים הדורשים מרשם רופא...

אתמול יצא לי לראות את הסרט ותרשה לי לצטט אותך, מסכים עם כל מילה.gizzz כתב:how to train your dragon
נראה לי שאני היחידי פה שלא ממש מתלהב מהסרט.
הסרט ילדותי בלי בדיחות חמודות למבוגרים, אולי אני רגיל לפיקסר שמפנקים את המבוגרים בבדיחות מתוחכמות אבל הסרט הזה ממש אנימציה לילדים.
האנימציה מרהיבה, הסאונד מעולה , עלילה ילדותית.
7\10
...

לפי הטריילר זה נראה בדיוק כמו Seven days רק באנגלית ויותר הוליוודי.ziv_r כתב:The Tortured
זוג הורים אשר ילדם הקט נחטף מהם ונרצח, מחליטים לקחת את החוק לידיים כאשר הם רואים כי מערכת החוק לא עושה צדק.
סרט קטן, עם תקציב קטן וסיפור מצויין. תראו ותקבלו בעיטה חזקה בבטן - וזה בסדר גמור עבור הסרט הזה.
8.5/10...

מאוד דומה, רק כאן שני בני הזוג בעסק...mulder כתב:לפי הטריילר זה נראה בדיוק כמו Seven days רק באנגלית ויותר הוליוודי.ziv_r כתב:The Tortured
זוג הורים אשר ילדם הקט נחטף מהם ונרצח, מחליטים לקחת את החוק לידיים כאשר הם רואים כי מערכת החוק לא עושה צדק.
סרט קטן, עם תקציב קטן וסיפור מצויין. תראו ותקבלו בעיטה חזקה בבטן - וזה בסדר גמור עבור הסרט הזה.
8.5/10......

יצא לזה כבר בלוריי?ziv_r כתב:The Expendables
חבורת שכירי חרב מגוייסת על מנת להפיל רודן משלטונו בדרום אמריקה.
עם סילבסטר סטלונה, ג'יסון סטטם, ג'ט לי, דולף לונגרן, סטיב אוסטין ומיקי רורק.
סרט פעולה מעולה. כמעט המי ומי בג'אנר של סרטי ה Blow them up משתתף פה - וככה גם הסרט נראה. סצנות פעולה Non-Stop נוטפות טסטוסטרון אשר מחבר בינהם סיפור דל אשר דן בהפלת רודן אשר עסוק בעסקאות סמים על גב נתיניו.
לראות, לראות, לראות - ובלי האישה.
8.5/10...

מאתר אמזון:ariel-ro כתב:יצא לזה כבר בלוריי?ziv_r כתב:The Expendables
חבורת שכירי חרב מגוייסת על מנת להפיל רודן משלטונו בדרום אמריקה.
עם סילבסטר סטלונה, ג'יסון סטטם, ג'ט לי, דולף לונגרן, סטיב אוסטין ומיקי רורק.
סרט פעולה מעולה. כמעט המי ומי בג'אנר של סרטי ה Blow them up משתתף פה - וככה גם הסרט נראה. סצנות פעולה Non-Stop נוטפות טסטוסטרון אשר מחבר בינהם סיפור דל אשר דן בהפלת רודן אשר עסוק בעסקאות סמים על גב נתיניו.
לראות, לראות, לראות - ובלי האישה.
8.5/10......