איך יודעים שFFDSHOW עובד?
-
opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
שלום לכולם, אני עובד עם MPC ו FFDSHOW , לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את התוכנות מחדש וכעת אני לא בטוח שFFDSHOW עובד. כלומר כאשר אני מדליק ומכבה הגדרות שונות כמו POSTPROCESSING אני חושב שיש שינוי בצריכת הCPU , אבל אני לא בטוח.
לא מופיע בסרגל לוגו של FFDSHOW וכאשר אני מסתכל על PLAY\FILTERS הוא לא מופיע שם.
אז מה אתם אומרים?
ובכל מקרה, אם לדעתכם הוא לא פועל אז איך מפעילים אותו שוב בMPC ?
תודה מראש, אור
לא מופיע בסרגל לוגו של FFDSHOW וכאשר אני מסתכל על PLAY\FILTERS הוא לא מופיע שם.
אז מה אתם אומרים?
ובכל מקרה, אם לדעתכם הוא לא פועל אז איך מפעילים אותו שוב בMPC ?
תודה מראש, אור
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
opv
הוספת אותו ב MPC לפילטרס?
אתה צריך לסמן אותו כ PREFERED.
ברגע שתסמן, ה FFDSH תעבוד ותוכל לראות את האייקון שלה ולשלוט בה בזמן אמת.
הוספת אותו ב MPC לפילטרס?
אתה צריך לסמן אותו כ PREFERED.
ברגע שתסמן, ה FFDSH תעבוד ותוכל לראות את האייקון שלה ולשלוט בה בזמן אמת.
-
opv
- חבר מביא חבר

קודם כל תודה על התגובה, את מה שאתה מתאר עשיתי,
אבל לא רואים לוגו של FFDSHOW וגם לא מופיע בPLAY\FILTERS . עוד הצעות? 
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
התקנת FFDSH נכון?
הוספת אותו ב Add Filter?
הוספת אותו ב Add Filter?
-
opv
- חבר מביא חבר

אני חושב שכן, התקנתי הכל עם K-LITE-MEGA-CODEC-PACK
והוספתי עם ADD FILTER במסך של EXTERNAL CODECS וסימנתי אותו כPREFERED ...
כדי לודא שFFDSHOW עובד אתה יכול לנצל את S&D שהוא תוכנת ANTI SPYWARE שבMODE ADVANCE אתה יכול לבחור PROCESS LIST ובליצה על PROCESS LIST של התוכנית שאתה עובד איתה אתה יכול לראות איזה תתי תוכניות מופעלים. אני חושב שזה יכול לעזור לך.
עדי
עדי
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
הדרך הכי פשוטה לדעתי לוודא ש ffdshow עובד זה לסמן ב ffdshow את האפשרות של OSD ולהגדיר לו אילו נתונים להציג (למשל עומס על ה CPU). ואז כאשר מנגנים סרט, אם ffdshow עובד אנחנו נראה בפינה השמאלית העליונה את הנתונים שביקשנו להציג בטקסט בצבע ירוק.
בהצלחה,
אורן.
בהצלחה,
אורן.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
ב S&D כשאתה לוחץ על PROCERSS למשל MEDIA CLASSIC אתה מקבל רשימת DLL שקשורים אליו! וזה אין בTASK MANAGER!!!
- הגיסשלאיציק37
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
השיטה של orenfe עובדת!
רואים את האינפורמציה מוצגת בירוק...
וזה מוביל אולי לשאלה הבאה:
בהנחה שהמחשב "לוקח בקלות" את כל ההגדרות שעשינו ב-FFDSHOW, וה-CPU לא עולה מעל 65% (ב-1080p), האם ישנן הגדרות מומלצות נוספות לשיפור התמונה, או שלא כדאי לאמץ יותר מדי את ה-CPU?
וזה מוביל אולי לשאלה הבאה:
בהנחה שהמחשב "לוקח בקלות" את כל ההגדרות שעשינו ב-FFDSHOW, וה-CPU לא עולה מעל 65% (ב-1080p), האם ישנן הגדרות מומלצות נוספות לשיפור התמונה, או שלא כדאי לאמץ יותר מדי את ה-CPU?
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
כפיר,
יש מדריך נחמד וקליל שיאפשר לך להתחיל להבין את ffdshow וכיצד להשתמש בו באפליקציות קולנוע ביתי. אתה יכול לקרוא אותו כאן: http://htpcnews.com/main.php?id=ffdshowdvd_1
אחרי שתקרא את המדריך אתה יכול להתנסות בעצמך ולראות אילו settings הכי מתאימים לטעמך וליכולות המחשב שלך.
יש מדריך נחמד וקליל שיאפשר לך להתחיל להבין את ffdshow וכיצד להשתמש בו באפליקציות קולנוע ביתי. אתה יכול לקרוא אותו כאן: http://htpcnews.com/main.php?id=ffdshowdvd_1
אחרי שתקרא את המדריך אתה יכול להתנסות בעצמך ולראות אילו settings הכי מתאימים לטעמך וליכולות המחשב שלך.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
סתם - לבקשתך תדע שלתוכנית הANTI SPYWARE הזו יש הרבה פיצרים שימושים כולל מה ששאלת ורלונטי גם לתוכניות אחרות:
http://www.safer-networking.org/
כANTI SPYWARE היא קצת פחות טובה מADWARE LAVA אבל רצה קצת יותר מהר בסריקה אבל ככלי הסתכלות על המערכת פשוט טובה. אני משתמש בשניהם במקביל.
http://www.safer-networking.org/
כANTI SPYWARE היא קצת פחות טובה מADWARE LAVA אבל רצה קצת יותר מהר בסריקה אבל ככלי הסתכלות על המערכת פשוט טובה. אני משתמש בשניהם במקביל.