שרשור הטיפים, משחקים ותוכנות הגדול למכשירי אנדרואיד
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
טוב, ניסיתי smooth, gemini ו-a1ternate וזה לא עזר...
לא חשוב, זה באמת לא כ"כ מציק לי כי אני גם ככה בד"כ קובע את הפגישות באנגלית (זה הכי נוח, לוחצים על Q ב-google calendar וכותבים ב-free text את הפרטים על הפגישה, הוא מזהה ומכניס אותה בדיוק ביום ובשעה הנכונה).
לא חשוב, זה באמת לא כ"כ מציק לי כי אני גם ככה בד"כ קובע את הפגישות באנגלית (זה הכי נוח, לוחצים על Q ב-google calendar וכותבים ב-free text את הפרטים על הפגישה, הוא מזהה ומכניס אותה בדיוק ביום ובשעה הנכונה).
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
טוב, חבל,
...שאני אחזור לרום הזה אני אבדוק מה גרם לעסק בלוח השנה לעבוד אצלי פתאום
...שאני אחזור לרום הזה אני אבדוק מה גרם לעסק בלוח השנה לעבוד אצלי פתאום
- mokagi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 232
8pen
הנה המצאה מקורית לחלוטין וממש מעניינת. מקלדת שתוכננה במיוחד לממשק המגע הקטן של טלפונים חכמים. המקלדת בנויה בצורת X, ומה שהמשתמש צריך לעשות זה לצייר מעגלים עם האצבע לפי החוקיות.
ניסיתי את זה. זה ממש מוזר וכנראה שלוקח הרבה זמן להתרגל, אבל נראה לי שמרגע שלומדים לכתוב במקלדת בצורה עיוורת יש לה פוטנציאל טוב. האתר הרשמי כאן, האפליקציה עולה 6 ש"ח.

ניסיתי את זה. זה ממש מוזר וכנראה שלוקח הרבה זמן להתרגל, אבל נראה לי שמרגע שלומדים לכתוב במקלדת בצורה עיוורת יש לה פוטנציאל טוב. האתר הרשמי כאן, האפליקציה עולה 6 ש"ח.

-
osherov
-
- גורו Android

- eagle75
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2805
היא יצאה רק אתמול בערב.osherov כתב:mokagi,
מעניין מאוד...האם אתה עובד ביום-יום עם המקלדת הזאת?...
אני משתמש בה כל היום ויש לה פוטניצאל להיות מאוד מהירה לשימוש אחרי שמכירים את המיקום של האותיות.
- mokagi
-
- חבר פעיל מאוד

אכן, eagle75 צודק. התנסיתי בה במשך כמה שעות, והאתגר הראשוני הוא ללמוד את מיקום האותיות.
אני לא חושב שאשתמש במקלדת לאורך זמן, לפחות לא כל עוד אין לה גרסה בעברית.
אני לא חושב שאשתמש במקלדת לאורך זמן, לפחות לא כל עוד אין לה גרסה בעברית.
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
נראה לי ש- Swype הרבה יותר אינטואיטיבית ונוחה מהמקלדת הזו.
- mokagi
-
- חבר פעיל מאוד

החיסרון הגדול ב-swype הוא שהיא יודעת לזהות רק מילים מתוך המילון שלה. אם מילה לא קיימת היא לא תזוהה, לא משנה כמה מדוייקת התנועה עם האצבע.
-
osherov
-
- גורו Android

ניסיתי באמת שניסיתי אבל ממש לא מתחבר למקלדת המוזרה הזאת...אגב, לדעתי המקלדת הטוב הביותר (וזאת שאני משתמש כיום) זאת מקלדת ה Smart Keyboard Pro (יש לי גם את ה Slide IT וכמובן את ה AnySoftKeyboard)eagle75 כתב:היא יצאה רק אתמול בערב.osherov כתב:mokagi,
מעניין מאוד...האם אתה עובד ביום-יום עם המקלדת הזאת?...
אני משתמש בה כל היום ויש לה פוטניצאל להיות מאוד מהירה לשימוש אחרי שמכירים את המיקום של האותיות....
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
אני חושב שברגע שאתה מתקן את swype היא מוסיפה את המילה החדשה למילון שלה.mokagi כתב:החיסרון הגדול ב-swype הוא שהיא יודעת לזהות רק מילים מתוך המילון שלה. אם מילה לא קיימת היא לא תזוהה, לא משנה כמה מדוייקת התנועה עם האצבע....
- tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
ניסיתי באמת שניסיתי אבל ממש לא מתחבר למקלדת המוזרה הזאת...אגב, לדעתי המקלדת הטוב הביותר (וזאת שאני משתמש כיום) זאת מקלדת ה Smart Keyboard Pro (יש לי גם את ה Slide IT וכמובן את ה AnySoftKeyboard)[/quote]
תודה רבה על שהכנסת את ה SMART KEYBOARD PRO לחיי ... באמת מקלדת הכי נוחה (במיוחד בצורת הפריסה של ה אייפון ) החיסרון שלה מול האניסופט זה שבמילים המוצעות בכתיבת טקסט המילים מוצגות בהיפוך משמאל לימין
אתה מכיר דרך לתקן את זה ?
ולגבי ה 8PEN - אני נטשתי אותה אחרי כמה שעות של ניסיון.
עצם הרעיון לשינוי מבנה המקלדת הוא מעולה כאן, לדעתי הרבה חבר'ה יצירתיים יתחילו עכשיו לנסות למצוא בדיוק את המבנה המתאים למקלדות-דור הסמארטפונים
תודה רבה על שהכנסת את ה SMART KEYBOARD PRO לחיי ... באמת מקלדת הכי נוחה (במיוחד בצורת הפריסה של ה אייפון ) החיסרון שלה מול האניסופט זה שבמילים המוצעות בכתיבת טקסט המילים מוצגות בהיפוך משמאל לימין
אתה מכיר דרך לתקן את זה ?
ולגבי ה 8PEN - אני נטשתי אותה אחרי כמה שעות של ניסיון.
עצם הרעיון לשינוי מבנה המקלדת הוא מעולה כאן, לדעתי הרבה חבר'ה יצירתיים יתחילו עכשיו לנסות למצוא בדיוק את המבנה המתאים למקלדות-דור הסמארטפונים
נערך לאחרונה על ידי tamirushb20 ב 07/11/2010 14:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
osherov
-
- גורו Android

בנק פועלים משיק גירסת ביטא למכשירי אנדרואיד לשירות פועלים בסלולאר-יישום המאפשר לך לצפות במידע מחשבונך בכל זמן ומכל מקום. נבדק על הנקסוס שלי ועובד יפה מאוד.
קישור להורדה:
https://www.bankhapoalim.co.il/wps/port ... &proceed=1
(הכניסו מספר טלפון שלכם ואז תורידו את האפליקצייה מהקישור שתקבלו ב SMS שיישלח אליכם)
קישור להורדה:
https://www.bankhapoalim.co.il/wps/port ... &proceed=1
(הכניסו מספר טלפון שלכם ואז תורידו את האפליקצייה מהקישור שתקבלו ב SMS שיישלח אליכם)
- tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
בטעות..
-
osherov
-
- גורו Android

tamirushb20,
כנס להגדרות המקלדת תחת Language ושם שחק עם השדה RTL Suggetstion
זה אמור לך את הבעייה
כנס להגדרות המקלדת תחת Language ושם שחק עם השדה RTL Suggetstion
זה אמור לך את הבעייה
-
osherov
-
- גורו Android

הנה טוויט של Alvaro Vasquez שהוא חבר בקבוצת Open Handset Alliance (זאת הברית העסקית של עשרות חברות ענק כאשר גם גוגל שותפה לה אשר בין היתר הברית הזאת מפתחת סטנדרטים פתוחים לתקשורת סלולרית. בין היישומים שם נמצאת גם אנדרואיד (אולי תוכנת הדגל של הברית))

נראה אתכם מסתדרים עם התרגום[left]Preparen sus Nexus One (Developer version) para la actualización vía OTA de Android 2.3 (Gingerbread) para los próximos días[/left]
...
- Asafc
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 817
ותודה לגוגל טרנסלייט:
"הכן נקסוס שלך אחת (גרסה למפתחים) עבור אנדרואיד OTA עדכון 2.3 (Gingerbread) עבור בימים הקרובים"

"הכן נקסוס שלך אחת (גרסה למפתחים) עבור אנדרואיד OTA עדכון 2.3 (Gingerbread) עבור בימים הקרובים"
-
osherov
-
- גורו Android

- elrik
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
RemoteDroid - הפוך את האנדרויד שלך לעכבר אלחוטי
מצאתי את האפליקציה הזו אתמול בשיטוטי בנבכי האינטרנט, - בתור בן אדם שמחבר הרבה את הלפטופ לטלוויזיה זה ממש נוח- בכל אופ מורידים client JAVA למחשב מכאן
http://www.remotedroid.net/
ואת האפליקציה מהמרקט ושמפעילים את ה-client הוא נותן לך כתובת IP שמהפלאפון אתה מתחבר והופלה הANDROID שלך נהיה עכבר מגע אלחוטי למחשב
http://www.remotedroid.net/
ואת האפליקציה מהמרקט ושמפעילים את ה-client הוא נותן לך כתובת IP שמהפלאפון אתה מתחבר והופלה הANDROID שלך נהיה עכבר מגע אלחוטי למחשב
-
osherov
-
- גורו Android

שני Live Wallpapers לאנדרואיד בשם Doom ו Timester...לחובבי הזאנר. ראו וידאו:
#at=11
#at=11
-
osherov
-
- גורו Android

סינוג'ן משחרר היום את גירסת הרום המשודרג שלו לחלק ממכשירי אנדרואיד ה CM6.1 RC2. כרגע זה רלוונטי לבעלי מכשיר הנקסוס (ומכשיר ה EVO). בקרוב זה יגיע לרוב המכשירים. הודרה והתקנה ניתן ישירות מתוכנת ה ROM Manager המדהימה!