כתוביות בעברית ב XBMC על מק
-
benler
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
ערב טוב,
מישהו הצליח לנגן עברית בכתוביות SRT ב XBMC על מק ?
למרות שהגדרתי פונט (ל Arial) וקרסט (ל Hebrew), עדיין העברית משובשת (ריבועים במקום אותיות.
אשמח להמלצות,
בן
מישהו הצליח לנגן עברית בכתוביות SRT ב XBMC על מק ?
למרות שהגדרתי פונט (ל Arial) וקרסט (ל Hebrew), עדיין העברית משובשת (ריבועים במקום אותיות.
אשמח להמלצות,
בן
- dondi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1968
אתה צריך להחליף את הפונטים של אריאל במק בפונים שך אריאל מ windows בתוך. תיקיה של הפונטים של התוכנה
-
benler
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא מצליח למצוא את תיקיית הפונטים. זה אמור להיות תחת skins, אבל אין שם כלום !dondi כתב:אתה צריך להחליף את הפונטים של אריאל במק בפונים שך אריאל מ windows בתוך. תיקיה של הפונטים של התוכנה...
בן
- tnadav
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
תכניס את הדיסק התקנה של OS X, זה אמור להיות שם
לפחות ב- Snow Leopard לך לתיקייה Optional Installsֿ, תריץ את Optional Installs.mpkg, ב- Installation Type תבחר ב- Additional Fonts
אמור לעבוד, לא ניסיתי את זה אבל שווה לנסות
לפחות ב- Snow Leopard לך לתיקייה Optional Installsֿ, תריץ את Optional Installs.mpkg, ב- Installation Type תבחר ב- Additional Fonts
אמור לעבוד, לא ניסיתי את זה אבל שווה לנסות
-
benler
-
- חבר פעיל מאוד

תודה, אבל התכוונתי שאת תיקיית הפונטים של ה XBMC אני לא מוצא.tnadav כתב:תכניס את הדיסק התקנה של OS X, זה אמור להיות שם
אמור לעבוד, לא ניסיתי את זה אבל שווה לנסות...
תחת תיקיית סקינן אמור להיות סקין ברירית המחדל ותחתיו תיקיית fonts, אבל זה לא שם.
ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה וגם להוסיף סקינים אחרים ואני עדיין לא מצליח להבין מאיפה ה XBMC לוקח את רשימת הפונטים שהוא מציע לשימוש (שכאמור - לא מתאימים).
בן
- ido22
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 639
- idabari
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1886
תתקין גרסת דהארמה של XBMC. הפונט כבר כלול בפנים.
-
benler
-
- חבר פעיל מאוד

- iDVDi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 273
בתור משתמש מק, אני באמת ממליץ על Plex.
אלא אם אתה משתמש בכל הפלאגאינס שזה משהו אחר...
אלא אם אתה משתמש בכל הפלאגאינס שזה משהו אחר...
יאיר במילרע. לא מילעיל