בעית ריצוד בניגון סרט דרך OPPO
-
crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
חברים יקרים שלום,
לאחרונה רכשתי את הנגן ושמתי לב לבעיה שהדירה שינה מעיניי מזה כמה ימים.
ישנם עותקים של סרטים (מקוריים)שאני מנגן ללא קשר ל ZONE שלהם וכאשר הם מתנגנים לארוך כל הסרט ישנם ריצודים מהירים של של התמונה.
הדבר הזה משגע אותי ועדיין לא הצלחתי להבין איפה פה הבעיה.
הנגן מחובר בכבל DVI to HDMI למסך 435.
השאלה היא האם עוד מישהו נתקל בתופעה?
מהתכתבות עם OPPO ניסו לתת לי פתרון דרך שינוי כמה פרמטרים במכשיר אבל הביעה עדיין לא נפתרה...
אתמול יצא לי לשוחח גם עם פיוניר לבדוק אולי הבעיה היא בכלל בחיבור הHDMI עצמו היות וכאשר מעברים את אותו סרט שמרצד לחיבור קומפוננט אין שום ריצוד,שם אמרו לי לנסות לאפס את כל ההגדרות תמונה שעשיתי אבל גם זה לא פתר את הבעיה.
אני אשמח לתגובות והצעות.
לאחרונה רכשתי את הנגן ושמתי לב לבעיה שהדירה שינה מעיניי מזה כמה ימים.
ישנם עותקים של סרטים (מקוריים)שאני מנגן ללא קשר ל ZONE שלהם וכאשר הם מתנגנים לארוך כל הסרט ישנם ריצודים מהירים של של התמונה.
הדבר הזה משגע אותי ועדיין לא הצלחתי להבין איפה פה הבעיה.
הנגן מחובר בכבל DVI to HDMI למסך 435.
השאלה היא האם עוד מישהו נתקל בתופעה?
מהתכתבות עם OPPO ניסו לתת לי פתרון דרך שינוי כמה פרמטרים במכשיר אבל הביעה עדיין לא נפתרה...
אתמול יצא לי לשוחח גם עם פיוניר לבדוק אולי הבעיה היא בכלל בחיבור הHDMI עצמו היות וכאשר מעברים את אותו סרט שמרצד לחיבור קומפוננט אין שום ריצוד,שם אמרו לי לנסות לאפס את כל ההגדרות תמונה שעשיתי אבל גם זה לא פתר את הבעיה.
אני אשמח לתגובות והצעות.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
מצטרף לשאלה - אם זה PAL או NTSC ואיך המכשיר מחובר למסך?
בנוסף, תוודא שיש לך את גירסאת התוכנה האחרונה (אני זוכר שהיתה בעיה בעבר בתחום הזה).
בנוסף, תוודא שיש לך את גירסאת התוכנה האחרונה (אני זוכר שהיתה בעיה בעבר בתחום הזה).
-
crusader
- חבר ותיק

הגרסא היא הגרסא האחרונה (מגיעה כך כבר מהיצרן).
בנוסף כמו שציינתי זה קורה ללא קשר לזון של הסרט (ישנם סרטים בPAL וגם ב NTSC שזה קורה לי).
אני נמצא תמיד במצב 720P וגם במעבר ל1080i זה עדיין קורה.
השאלה היא האם זה תקלה בנגן עצמו או אולי תקלה בחיבור הHDMI בפלסמה עצמה?
עופר הנגן מחובר למסך בHDMI.
בנוסף כמו שציינתי זה קורה ללא קשר לזון של הסרט (ישנם סרטים בPAL וגם ב NTSC שזה קורה לי).
אני נמצא תמיד במצב 720P וגם במעבר ל1080i זה עדיין קורה.
השאלה היא האם זה תקלה בנגן עצמו או אולי תקלה בחיבור הHDMI בפלסמה עצמה?
עופר הנגן מחובר למסך בHDMI.
תכתוב שאילתה לשרות של OPPO תקבל תשובה די מהר
http://www.oppodigital.com/opdv971h_support.html
וקח את הציוד למסך דומה שקרוב אליך לבדיקה ,או שתשאיל כבל אחר לבדיקה..
אל תדאג -אם יש תקלה הם יחליפו לך את המכשיר בלי לשאול הרבה או יחזירו לך את הכסף כמו שקרה אצלי ,מזמן.
אבל קודם שלח להם שאלה במייל.
בהצלחה
http://www.oppodigital.com/opdv971h_support.html
וקח את הציוד למסך דומה שקרוב אליך לבדיקה ,או שתשאיל כבל אחר לבדיקה..
אל תדאג -אם יש תקלה הם יחליפו לך את המכשיר בלי לשאול הרבה או יחזירו לך את הכסף כמו שקרה אצלי ,מזמן.
אבל קודם שלח להם שאלה במייל.
בהצלחה
היתה לי בעיה דומה.
החלפתי כבל (אצלי זה DVI) והבעיה ניפתרה!
בעיה דומה גם נדונה ב-www.avsforum.com(תחפש שם את הפורום שדן ב-oppo)
בעיה דומה גם נדונה ב-www.avsforum.com(תחפש שם את הפורום שדן ב-oppo)
-
crusader
- חבר ותיק

משיחה שהיתה לי עם OPPO נמסר לי שעלי לבדוק האם אני מעודכן לעדכון הקושחה האחרון (מה שנבדק ואני מסונכרן על העדכון האחרון).
ושאני עובד על מצב VIDEO 2.
את שתי התנאים הנ"ל אני מקיים וכרגע שום שינוי.
אני באמת ינסה לעבור לכבל אחר (לא זה שסופק עם המכשיר) ואבדוק האם הבעיה חוזרת והעדכן.
שוב תודה מראש.
ושאני עובד על מצב VIDEO 2.
את שתי התנאים הנ"ל אני מקיים וכרגע שום שינוי.
אני באמת ינסה לעבור לכבל אחר (לא זה שסופק עם המכשיר) ואבדוק האם הבעיה חוזרת והעדכן.
שוב תודה מראש.
-
crusader
- חבר ותיק

כמה עדכונים
לאחר כמה התכתבויות עם OPPO שבהם שוב הומלץ לי על בדיקת קושחה,לאחר מכן על משחק ברזולוציות עדיין לא הגעתי למזור 
בנוסף ניסתי כהמלצתכם להחליף כבלים,והחלפתי את הכבל שמסופק בכבל DVI לDVI אחר והשתמשתי במתאם של מונסטר וגם זה לא עזר.
השאלה היא האם יש למישהו כבל DVI לHDMI איכותי שהוא יכול להשאיל לי למטרת בדיקה נוספת,היות ועדיין לא פסלתי את האפשרות שאכן מדובר בבעית כבלים.
בנוסף אני עדיין לא משוכנע לחלוטין שזה הכבל או שזה החיבור HDMI עצמו בפלאסמה,היות ובשיחה האחרונה שלי שהיתה לי עם פיוניר הם בכלל לא הבינו חצי מהדברים שאני מסביר להם על החיבור הנ"ל.
תודה מראש.
בנוסף ניסתי כהמלצתכם להחליף כבלים,והחלפתי את הכבל שמסופק בכבל DVI לDVI אחר והשתמשתי במתאם של מונסטר וגם זה לא עזר.
השאלה היא האם יש למישהו כבל DVI לHDMI איכותי שהוא יכול להשאיל לי למטרת בדיקה נוספת,היות ועדיין לא פסלתי את האפשרות שאכן מדובר בבעית כבלים.
בנוסף אני עדיין לא משוכנע לחלוטין שזה הכבל או שזה החיבור HDMI עצמו בפלאסמה,היות ובשיחה האחרונה שלי שהיתה לי עם פיוניר הם בכלל לא הבינו חצי מהדברים שאני מסביר להם על החיבור הנ"ל.
תודה מראש.