למה נמר? ל"על האש" עופר אמר שהוא כן יגיע - אלא אם כן , גם בקטע הזה הוא תמיד מסיים אחרון וכולם מחכים לו והוא מרגיש שעוד שנייה הוא חוטף התקף לב...
קדימה חברים כל מי שמעוניין להגיע יכול כבר עכשיו להרשם למפגש דרך שורת ההתחל (בסרגל העליון)>מערכת הסקרים.
(כל מי שרשם כאן בשירשור שהוא מעוניין להגיע - גם מתבקש להיכנס ולהרשם באופן מסודר).
אני מצטרף להמלצה של boazj לגבי הר איתן זהו מסלול של 8 ק"מ מעגלי עם נוף יפה ויש אפשרות להשכרת אופניים במקום לכל אלו שאין להם זוג אופניים. כמו כן יש במקום בית קפה, וגם חווה של גבינות עיזים מאוד מומלצת.
לגבי עוד מסלולים באיזור הרי ירושלים יש את המסלול של הר שלמון וחוות הגיתות זהו מסלול מעגלי באורך של 10 ק"מ עם תצפית נוף מדהימה מחוות הגיתות ובית בד מימי בית שני.
לגבי האופרציה של העל האש יש מקום מסודר של קק"ל עם שולחנות ומים ביער עמינדב ממש בתחילת המסלול לכל אלו שלא רוכבים.
לגבי המסלול של הירקון - אישית אני לא אוהב אותו כי הוא לא כ"כ מעניין מבחינת מסלול ובד"כ בשבתות המסלול עמוס במטיילים \ אופנועים \ טוסטוסים \ טרקטורונים...
וואי וואי זיו..
מאיפה הבאת את זה עכשיו???
זה כמו להראות לידה זוועתית למישהי שצריכה ללדת.
ואני חולה על הדברים האלה
יפה מאוד !!
אם יש לך עוד צילומי זוועה שלח לי אל תתביש.
{LiorDrZ - לגבי הצעתך: הצעה אכן נחמדה (לגבי השם של המיקום אני חושב שזה נקרא "הר הרוח" - ואם זה מה שאני מכיר אז זה אכן אחלה של מקום , בייחוד החוות עיזים, הייתי שם כמה פעמים - על 4 גלגלים).
לגבי המפגש הנוכחי כבר אין צורך להציע מסלולים מפני שכבר הוחלט על מקום המפגש}.
פרטים לגבי מפגש הרכיבה על אופניים+"על האש": תאריך המפגש: יום שבת הקרוב ה- 13/05/06. מקום המפגש: נחל הירקון בת"א (לגבי נקודת המפגש המדוייקת תבוא הודעה בהמשך). שעת המפגש: 9:00 בבוקר. תוכנית משוערת: הגעה לנקודת המפגש עד השעה 9:00 של כל החברים המשתתפים ברכיבה על האופניים,רכיבה לאורך הירקון (ניתן לראות את המסלול בקישור הבא: http://www.yarqon.org.il/MapYarqon.asp), ולאחר מכן חזרה למקום שבו נעשה על האש (בניצוחו של הנמר).
הערות/u]
1) המסלול הנ"ל הוא קל לרכיבה ומתאים לכל אחד - למקצוענים שביננו ולמתחילים כאחד. כמובן שיש מסלולים רבים וטובים בארצנו הקטנה שופעים בנוף יפה, אך רובנו כאן כמובן חזקים בתחום של שמיעה וראייה ופחות בתחום סיבולת לב ריאה ולכן המסלול שנבחר הוא יותר לשם הגיבוש וההנאה של החברים - בכדי שכל מי שמגיע יוכל להינות מהרכיבה.
2) כל חבר שמעוניין להגיע צריך להירשם בטופס ההרשמה שנמצא תחת התחל במערכת הסקרים.
3) כל מי שמעוניין להצטרף לרכיבה על האופניים ואין ברשותו זוג אופניים יכול להירשם ולציין זאת בטופס הרשמה ואנו נשתדל לדאוג לו לאופניים.
4) גם חברים ומנהלים למיניהם (עופר ) שאינם מעוניינים לרכב על אופניים מסיבות כאלו או אחרות , יכולים להצטרף ולהינות מהחלק השני של המפגש (שאינו דורש מאמץ) שבו אנחנו נתכנס בכיף ונעשה על האש.
5) חברים שמוכנים להגיש יד ומעוניינים לעזור בחלק של האירגון (במידה ויהיה צורך בעזרה בחלק השני של המפגש) - יתקבלו בברכה - ומוזמנים לרשום את נכונותם לעזור בשירשור.
עידכונים נוספים יגיעו במהלך השבוע עיכבו אחר השירשור...
נערך לאחרונה על ידי golan-rca ב 08/05/2006 19:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם זה המסלול שהוחלט עליו, אז לדעתי כדאי להיפגש באיזור הבאולינג ( ברחבת החנייה של קניון איילון).
אני מעריך שבקצב רכיבה לא מהיר ייקח לנו עד שעה וחצי להגיע לאיזור הטיילת וחזרה.
כנראה שנפגש באיזור החניון של רידינג - כך תהיה גישה נוחה לחברים להגיע עם הרכבים, וזה גם פחות או יותר קרוב לאיזור אוסישקין שבו אפשר לעשות על האש בכיף על גדות נחל הירקון ויש באיזור הזה גם שולחנות וספסלים.
הבנתי שבתקופה האחרונה חנכו מסלול לאורך הירקון שמיועד לאופניים - אני מאמין שרוב הדרך שנרכב בה תהיה סלולה וגם הרכיבה שתהיה בשטח לא תהיה רכיבת שטח מסוכנת.
המלצות לחברים שמגיעים למפגש:
1. ציוד הגנה מינימלי (קסדה לראש) יספיק בהחלט, במסלול שנרכב בו אין צורך ממשי בקסדה, אך כמובן שאם הולכים לפי הספר אז בכל רכיבה על אופניים מומלץ לחבוש קסדה, כל אחד איך שהוא רגיל לרכב.
2. אני מביא (ואני מעריך שעוד מישהו יביא) משאבת אוויר ופנימית אחת או שניים ספר לצמיג על כל מקרה שלא יהיה. (בכל מקרה תמיד מומלץ כשיוצאים לרכיבה להגיע עם משאבה,פנימית ספייר לצמיג וראצ'ר).
3. כמובן לא לשכוח להביא לרכיבה עצמה בקבוק במידנית עם משקה קר או מימייה.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
אחרת אין לי סיכוי לנתק אותם מהמחשב. יש משחק רשת שנקרא maple story,
אני קורא לו כל הזמן maple shade
לא מצליח להוציא אותם מהבית
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
BOSS - אתה מוזמן להצטרף בכיף - (רק אל תשכח למלא את טופס ההצטרפות).
אתה יכול לבוא גם רק לחלק השני של "על האש" - זה יתבצע במקום מוצל עם עצים.
לגבי דמי חבר מועדון - אני מעריך שמרטין ירשום לך תגובה בקרוב לגבי העניין הזה
הוא אחראי על הנושא הזה.