אפטר טייסט
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
האמת שצריך לעשות ראש-בראש ג'ין מול האחרים.
דווקא אני מבסוט מהג'ין מאוד, בינתיים אני בשלב של ignorance is bliss לגבי הקולה.
חייבים למצוא כדור אנטי-קפאיני. כזה שאפשר לקחת קצת לפני הקפה, והוא מבטל את כל השפעת הקפאין בגוף.
אולי תהינה לו השפעות פסיכוטיות איזוטריות, הזיות והזעות, רעידות בלתי נשלטות בחלחולת... לא משהו בלתי מתקבל על הדעת.
אגב, אם כבר מדברים על בריאות, אז היום קרה לי משהו מוזר, כשהייתי בתור לפסיכיאטר בספארי:
תוך כדי שעשיתי לעצמי בקפלאש (בלעתי כפית של דטרגנט, הזרמתי מים דרך הפה וסגרתי את האף, עד שנוצר לחץ של 9 באר, ואז שחררתי, ככה 5 פעמים) גיליתי שיש לי נזילה מהשסתום התלת-כיווני. כל המכנסיים נרטבו לי בדרך.
יש דבר כזה השתלת שסתום?
דווקא אני מבסוט מהג'ין מאוד, בינתיים אני בשלב של ignorance is bliss לגבי הקולה.
חייבים למצוא כדור אנטי-קפאיני. כזה שאפשר לקחת קצת לפני הקפה, והוא מבטל את כל השפעת הקפאין בגוף.
אולי תהינה לו השפעות פסיכוטיות איזוטריות, הזיות והזעות, רעידות בלתי נשלטות בחלחולת... לא משהו בלתי מתקבל על הדעת.
אגב, אם כבר מדברים על בריאות, אז היום קרה לי משהו מוזר, כשהייתי בתור לפסיכיאטר בספארי:
תוך כדי שעשיתי לעצמי בקפלאש (בלעתי כפית של דטרגנט, הזרמתי מים דרך הפה וסגרתי את האף, עד שנוצר לחץ של 9 באר, ואז שחררתי, ככה 5 פעמים) גיליתי שיש לי נזילה מהשסתום התלת-כיווני. כל המכנסיים נרטבו לי בדרך.
יש דבר כזה השתלת שסתום?
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
יאללה צריך לצאת מהשגרה, מתי יהיה לנו מפגש פורום ונעשה השוואות קולים ? אפשר לשלב הרצאות על קליה ביתית וזנים ולהדגים קליה.
84 זה בסדר ...כל עוד זה בטווח זה בסדר גם אם זה באופן יחסי נמוך....כאילו מישהו יודע כמה זה באמת צריך להיות..כאילו מישהו שאל איזו כדורית דם אדומה "תגידי מה צריך להיות ה-MCV שלך?"...אולי האמת שאלו אבל היא לא ענתה.
קיצר זה הכל סטטיסטיקה - לוקחים כמה אנשים שמרגישים טוב והם על פניו בריאים - יוצא להם גאוס יפה עם 80 בצד אחד ו-100 בצד השני
לגבי בלוטת התריס...יש מצב אבל נראה לי לונג שוט...קר לך? העלית במשקל למרות שאתה לא אוכל יותר מבדכ? אתה עייף? עם מספר ההודעות שלך פה והמצב רוח שמשתקף מהם אתה נראה בסדר מהבחינות האלה
בקיצור תעשה בדיקת דם סמוי..זה הכי קריטי מבחינתך..אלא אם כן אתה בוודאות כבר לא אנמי.
כל הדיבורים האלה מזכירים לי שאני צריך ללכת ללמוד
אז יאללה צ'או!
קיצר זה הכל סטטיסטיקה - לוקחים כמה אנשים שמרגישים טוב והם על פניו בריאים - יוצא להם גאוס יפה עם 80 בצד אחד ו-100 בצד השני
לגבי בלוטת התריס...יש מצב אבל נראה לי לונג שוט...קר לך? העלית במשקל למרות שאתה לא אוכל יותר מבדכ? אתה עייף? עם מספר ההודעות שלך פה והמצב רוח שמשתקף מהם אתה נראה בסדר מהבחינות האלה
בקיצור תעשה בדיקת דם סמוי..זה הכי קריטי מבחינתך..אלא אם כן אתה בוודאות כבר לא אנמי.
כל הדיבורים האלה מזכירים לי שאני צריך ללכת ללמוד
אז יאללה צ'או!
מילה של אקסטרימיסט.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
בקרוב יהיה מפגש. עובדים על משהו, אעדכן בהמשך...
עופר, ממש לא קר לי. להיפך - תמיד חם לי, אני בחורף עם מזגן. לא העליתי במשקל. אבל אני עייף, זה כן. לפעמים עייף בצורה קיצונית.
מצד שני, אני לא ישן הרבה.
דם סמוי זה מעניין. לא עשיתי מעולם.
אבקש מהרופאה.
בהצלחה בלימודים ותודה
עופר, ממש לא קר לי. להיפך - תמיד חם לי, אני בחורף עם מזגן. לא העליתי במשקל. אבל אני עייף, זה כן. לפעמים עייף בצורה קיצונית.
מצד שני, אני לא ישן הרבה.
דם סמוי זה מעניין. לא עשיתי מעולם.
אבקש מהרופאה.
בהצלחה בלימודים ותודה
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
תשמע אמרת כמה דברים שמרמזים על פעילות יתר של הבלוטה..אבל מצד שני מי שלא ישן הרבה - עייף.
קח לך שבוע ותנסה לישון בו יותר בלילה (לא בצהריים) אלא שינה רצופה בלילה. 7-8 שעות. תראה איך תרגיש
כמו חדש
קח לך שבוע ותנסה לישון בו יותר בלילה (לא בצהריים) אלא שינה רצופה בלילה. 7-8 שעות. תראה איך תרגיש
כמו חדש
מילה של אקסטרימיסט.