איזה דיכאון....
האם אתה מדבר על קרמה או על מה שקרוי "אפקט גינס", בו בהתחלה נראה כאילו יש המון קרמה ומעט קפה ואז הקרמה עולה (ולא יורדת) והקפה "מתגלה"?
אני לא משוכנע שלזה hosq התכוון, אבל לעיתים נוצר גודש קרמה שמתאים למה שאתה מתאר. לרוב זה קורה בשל קפה טרי מדי.
אני לא משוכנע שלזה hosq התכוון, אבל לעיתים נוצר גודש קרמה שמתאים למה שאתה מתאר. לרוב זה קורה בשל קפה טרי מדי.
בהחלט יתכן. את הנוכחי קניתי בבית קלייה, ואני לא יודע כמה זמן הוא אוורר. אם כן, אז מחר בבוקר בהכרח האפקט יעלם (הקפה נקנה ביום שישי).קרמריקה כתב:האם אתה מדבר על קרמה או על מה שקרוי "אפקט גינס", בו בהתחלה נראה כאילו יש המון קרמה ומעט קפה ואז הקרמה עולה (ולא יורדת) והקפה "מתגלה"?
אני לא משוכנע שלזה hosq התכוון, אבל לעיתים נוצר גודש קרמה שמתאים למה שאתה מתאר. לרוב זה קורה בשל קפה טרי מדי....
מבחינת התופעה, בשלב החליטה כמות הקרמה גדולה בהרבה מכמות הקפה, וכשזו נעלמת נשארת בכוס כמות מצומצמת מאד של נוזל.
קצב החליטה הגיוני. גם הבוקר (עברו כבר 3 ימים מאז רכישת התערובת, כך שכל הגזים כבר השתחררו) התופעה חזרה על עצמה. אם מסתכלים על הכוס מספר שניות לאחר סיום החליטה רואים יפה שמפלס הקפה ירד. שולי הכוס מכוסים שכבת קרמה דקה, והקפה כסנטימטר מתחתיה...התופעה מתרחשת בידית נייקד ובידית רגילה...