חייב תשובה לגבי האוזניות... - עודכן
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות אשר השימוש העיקרי שלהם יהיה למשחקים ומשחקי רשת בפרט, כמו כן הם צריכים לשמש אותי לשמיעת מוסיקה במחשב, עם עדיפות לאוזניות סגורות ובעלות מיקרופון מובנה(אבל לא הכרחי).
עכשיו אני קונה את האוזניות מאתר אמזון http://www.amazon.com/
שבחו"ל ועל כן על האוזניות להימצא באתר.
התקציב עומד על כ50-80 דולרים ואם יש משהו איכותי ששווה את ההשקעה אז אני מוכן להשקיע יותר.
תודה מראש לכולם על העזרה.
עכשיו אני קונה את האוזניות מאתר אמזון http://www.amazon.com/
שבחו"ל ועל כן על האוזניות להימצא באתר.
התקציב עומד על כ50-80 דולרים ואם יש משהו איכותי ששווה את ההשקעה אז אני מוכן להשקיע יותר.
תודה מראש לכולם על העזרה.
נערך לאחרונה על ידי Nachum987 ב 08/05/2006 21:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
ממליץ לך לבדוק את ה HD 155 של סנהייזר, מגיעות גם עם אפשרות ל USB, וגם עם מיקרופון, המחיר שלהן לא גבוה, אני מאמין שההן יכנסו לך בתקציב.
דבר חשוב מאד: אתה בטוח שאמאזון שולחים לארץ אוזניות ? אני יודע שפרט לדיסקים וספרים הם לא מוכנים לשלוח שום דבר.
בכל מקרה הייתי ממליץ גם על HD-280 של סנהייזר בנוסף מכיוון והן סגורות אתה צריך בידוד.
אבל הן יותר יקרות,באיזור ה 90-100$.
ה HD 155 ו 160, נועדו ממש למטרה זאתי, יצא לי להאזין במשך כמה ימים ל HD155, היא נחמדה מאד, נוחה ופרקטית. איכות סאונד לא מעלפת אבל מספקת.
דבר חשוב מאד: אתה בטוח שאמאזון שולחים לארץ אוזניות ? אני יודע שפרט לדיסקים וספרים הם לא מוכנים לשלוח שום דבר.
בכל מקרה הייתי ממליץ גם על HD-280 של סנהייזר בנוסף מכיוון והן סגורות אתה צריך בידוד.
אבל הן יותר יקרות,באיזור ה 90-100$.
ה HD 155 ו 160, נועדו ממש למטרה זאתי, יצא לי להאזין במשך כמה ימים ל HD155, היא נחמדה מאד, נוחה ופרקטית. איכות סאונד לא מעלפת אבל מספקת.
מצטרף להמלצה של The-Fox בנוגע ל HD-280 (לי יש את ה HD-280 PRO),
אם עיקר השימוש הוא למשחקים חשיבות הבידוד בעדיפות גבוהה.
חוץ מאיכותן במוזיקה שלמען האמת ציפיתי לפחות בתחום הזה והופתעתי מהן לטובה, האיכות במשחקים ממש מרשימה ומנתקת אותך לגמרי מהאנשים סביבך!
מומלץ לקנות אותן בחו"ל כי בארץ התמחור שלהן קצת לא נורמלי
.
אם עיקר השימוש הוא למשחקים חשיבות הבידוד בעדיפות גבוהה.
חוץ מאיכותן במוזיקה שלמען האמת ציפיתי לפחות בתחום הזה והופתעתי מהן לטובה, האיכות במשחקים ממש מרשימה ומנתקת אותך לגמרי מהאנשים סביבך!
מומלץ לקנות אותן בחו"ל כי בארץ התמחור שלהן קצת לא נורמלי
תודה לכולם על התגובות, אך כמה שאלות ושינויים....
קודם כל תודה רבה על התגובות, דבר שני התקציב עלה לכ-120$ (למרות שאין בעיית מזומנים כל כך), וכמו כן אני יכול להזמין את האוזניות מכל מקום בחו"ל ולאו דווקא רק מאמזון.
כמו כן חשוב לציין שאין לי מגבר ואין לי כוונה לרכוש אחד, אז לא להמליץ לי על אוזנייה שצריכה מגבר (אלה אם כן מגיעה איתו אחד).
בפרט הייתי רוצה לדעת חוות דעת על האוזניות הבאות, למשחקים ולמוסיקה כללית במחשב (מוסיקה כדוגמת: היפ הופ, האוסים לא כבדים, ומשהו כמו השירים שמושמעים ברדיו כיום, מוסיקה קלאסית זה לא הטעם שלי, ואני לא איזה אודיאופיל...),
האוזניות הם: Audio Technica A700, Speed Link Medusa 5.1 Headset.
ושוב תודה רבה על התגובות.
כמו כן חשוב לציין שאין לי מגבר ואין לי כוונה לרכוש אחד, אז לא להמליץ לי על אוזנייה שצריכה מגבר (אלה אם כן מגיעה איתו אחד).
בפרט הייתי רוצה לדעת חוות דעת על האוזניות הבאות, למשחקים ולמוסיקה כללית במחשב (מוסיקה כדוגמת: היפ הופ, האוסים לא כבדים, ומשהו כמו השירים שמושמעים ברדיו כיום, מוסיקה קלאסית זה לא הטעם שלי, ואני לא איזה אודיאופיל...),
האוזניות הם: Audio Technica A700, Speed Link Medusa 5.1 Headset.
ושוב תודה רבה על התגובות.
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
ה A700 הרבה יותר טובות מה MEDUSA בכל מה שקשור למוזיקה,אין מה להשוות בכלל.
מבחינת נוחות אתה יכול להיות בטוח שה A700 לוקחות בגדול, הן מאד מאד נוחות.ה 700 אולי אפילו יהיהו טובות יותר למשחקים, ממליץ לך באמת על אוזניות סגורות זה טוב למשחקים, וגם למוזיקה שלך יהיה לא רע ע"י שמירה על באס בעל נפח ועוצמה.
סה"כ אחלה אוזניה למחיר, התנגדות נמוכה, אין צורך במגבר.
על ה MEDUA אתה יכול לקרוא ביקורת של אנטולי שפורסמה ב hwzone.
בהצלחה.
מבחינת נוחות אתה יכול להיות בטוח שה A700 לוקחות בגדול, הן מאד מאד נוחות.ה 700 אולי אפילו יהיהו טובות יותר למשחקים, ממליץ לך באמת על אוזניות סגורות זה טוב למשחקים, וגם למוזיקה שלך יהיה לא רע ע"י שמירה על באס בעל נפח ועוצמה.
סה"כ אחלה אוזניה למחיר, התנגדות נמוכה, אין צורך במגבר.
על ה MEDUA אתה יכול לקרוא ביקורת של אנטולי שפורסמה ב hwzone.
בהצלחה.
PLANTRONIC
אני משחק בהנאה מרובה ב GAMECOM | PRO 1 של PLANTRONIC שעלה לי כ 70 דולר כולל משלוח עד הביית מ EBAY .
ניתן גם לקנות את הדגם "האנלוגי" GAMECOM | 1 שמתחבר ישירות לכרטיס קול במחיר זול יותר.
מומלץ.
ניתן גם לקנות את הדגם "האנלוגי" GAMECOM | 1 שמתחבר ישירות לכרטיס קול במחיר זול יותר.
מומלץ.
-
- GAMECOM | PRO 1
בוודאי....
ברשותי מערך שלם של אוזניות (כמו שעונים למי שמכיר אותי).
החל מה 600 של סנסוהיזר עם המגבר המופלא של AQUA.
דרך ה SHURE E4C ו SONY MDR 71 (האוזניות הכי מאכזבות שהיו לי אי פעם !).
דרך ה KOSS ספרטה פרו וה סנסוהיזר 100 ועד ל PLANTRONIC PRO 1 המדובר כאמור .
ל PLANTRONIC
http://www.plantronic.com/north_america ... tid=106404 [/url]
ניחשפתי מזה זמן רב בקשר לציוד CALL CENTER שלהם שבהן אני משתמש עד היום בעבודתי והיבואן שלהם כאן בארץ מוכר לרבים וטובים (שלומי מסופטק) .
תוכל למצוא סקירות מרובות על האוזניות הללו בפורומים של הגימרים הכבדים כולל גרסאות מיוחדות של אוזניות ל HELO2 ו קונטרקסטרייק (המבינים יודעים על איזה משחקים אני מדבר).
לדעתי בעלות של תועלת מול מחיר בוודאי למי שאין כרטיס קול איכותי (ON BOARD וכדומה) אילו האוזניות הממולצות שלי למשחקים כבדים
.
דרור.
החל מה 600 של סנסוהיזר עם המגבר המופלא של AQUA.
דרך ה SHURE E4C ו SONY MDR 71 (האוזניות הכי מאכזבות שהיו לי אי פעם !).
דרך ה KOSS ספרטה פרו וה סנסוהיזר 100 ועד ל PLANTRONIC PRO 1 המדובר כאמור .
ל PLANTRONIC
http://www.plantronic.com/north_america ... tid=106404 [/url]
ניחשפתי מזה זמן רב בקשר לציוד CALL CENTER שלהם שבהן אני משתמש עד היום בעבודתי והיבואן שלהם כאן בארץ מוכר לרבים וטובים (שלומי מסופטק) .
תוכל למצוא סקירות מרובות על האוזניות הללו בפורומים של הגימרים הכבדים כולל גרסאות מיוחדות של אוזניות ל HELO2 ו קונטרקסטרייק (המבינים יודעים על איזה משחקים אני מדבר).
לדעתי בעלות של תועלת מול מחיר בוודאי למי שאין כרטיס קול איכותי (ON BOARD וכדומה) אילו האוזניות הממולצות שלי למשחקים כבדים
דרור.
הי MADROR ו THE FOX
במודל החדש ביקורת תחת HTPC נוצרה ביקורות קטגורית חדשה לאוזניות למחשב
האם אתם יכולים לצרף את המוצרים שאתם מדברים עליהם וכמובן עם ביקורת שלכם!
במודל החדש ביקורת תחת HTPC נוצרה ביקורות קטגורית חדשה לאוזניות למחשב
האם אתם יכולים לצרף את המוצרים שאתם מדברים עליהם וכמובן עם ביקורת שלכם!
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
תודה וכמה שאלות קטנות
אז תודה רבה על התגובות ונראה לי שאני יסגור על הA-700 של האודיו טכניקה ,אך רציתי לדעת האם הם טובות לסוג המוסיקה שאני שומע כי אני קונה אותם על "עיוור" ואין לי כל אפשרות לשמוע אותן, אז אני מסתמך על התגובות שלכם, והאם אני צריך כרטיס קול מיוחד בכדי לנצל את האיכות במלואה.
דבר שני אני מזמין גם כן לחבר שלי אוזניות מחו"ל כאשר הוא לא מעוניין להשקיע כסף יתר על המידה ורציתי לדעת מה איכותי יותר מבחינת איכות שמע של מוסיקה ומשחקים, מהאוזניות שהועלו פה: בין ה-Plantronics GameCom Pro1 לPC150 של סנהייזר ובין המדוזה שציינתי לעיל'.
דבר שני אני מזמין גם כן לחבר שלי אוזניות מחו"ל כאשר הוא לא מעוניין להשקיע כסף יתר על המידה ורציתי לדעת מה איכותי יותר מבחינת איכות שמע של מוסיקה ומשחקים, מהאוזניות שהועלו פה: בין ה-Plantronics GameCom Pro1 לPC150 של סנהייזר ובין המדוזה שציינתי לעיל'.