קפה בלו מאונטיין ג'מייקה בגרג
היום בבוקר ישבתי בגרג וכאשר עברתי על התפריט פתאום ראיתי שורה שרשום בה קפה הפוך על בסיס פולי בלומאונטיין ג'מייקה!
האם יש חיה כזאת?
אני מעולם לא שתיתי את הפולים האלה, אבל אני מאוד הייתי רוצה לטעום ולראות על מה כל הרעש,
אבל כאן עלתה לי המחשבה שגם ככה הברמן מכין אספרסו בצורה מזעזעת! ובטח אף אחד לא שותה את הקפה הזה אצלהם מה שאומר שבטח הוא מזמן כבר לא טרי.
האם צדקתי שהשארתי את החוויה לשימוש ביתי בלבד?
האם יש חיה כזאת?
אני מעולם לא שתיתי את הפולים האלה, אבל אני מאוד הייתי רוצה לטעום ולראות על מה כל הרעש,
אבל כאן עלתה לי המחשבה שגם ככה הברמן מכין אספרסו בצורה מזעזעת! ובטח אף אחד לא שותה את הקפה הזה אצלהם מה שאומר שבטח הוא מזמן כבר לא טרי.
האם צדקתי שהשארתי את החוויה לשימוש ביתי בלבד?
קודם כל, סביר להניח (אם כי צריך לברר את העניין, אולי אני טועה) שמדובר על תערובת שמכילה בין השאר בלו מאונטיין ולא חד זני. מעבר לכך, הבלו מאונטיין בינוני כאספרסו ומצטיין כפילטר, כך שבכל מקרה אפשר לוותר על הניסיון הזה.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
לי יצא לטעום את הבלו מאונטיין שלהם בקפוצ'ינו לפני כשנה, קפה בינוני מינוס שהוכן בצורה רעה.
אני מהמר שבגלל שכוס נמכרת בסביבות 20 ש' אף אחד לא ממש מזמין ומדובר בקפה וינטאג' שמשמש בעיקר לקידום מכירות ...
אני מהמר שבגלל שכוס נמכרת בסביבות 20 ש' אף אחד לא ממש מזמין ומדובר בקפה וינטאג' שמשמש בעיקר לקידום מכירות ...
כמו שחשבתי, סתם תרגיל שיווקי.
עכשיו אני מאוד מרוצה שלא הזמנתי אפילו שמאוד מאוד רציתי.
וסנטו דומינגו- אחרי הקליה הראשונה שלו שיצאה חמוצה אני מקווה שכבר מוחרתיים אני יקבל הפעם את מגוון הטעמים שלו בזכות הקליה השניה שיצאה מוצלחת יותר לדעתי
עכשיו אני מאוד מרוצה שלא הזמנתי אפילו שמאוד מאוד רציתי.
וסנטו דומינגו- אחרי הקליה הראשונה שלו שיצאה חמוצה אני מקווה שכבר מוחרתיים אני יקבל הפעם את מגוון הטעמים שלו בזכות הקליה השניה שיצאה מוצלחת יותר לדעתי
מה זה קידום מכירות?, "ויודעי דבר" ופראיירים קונים,ואפילו נשבעים שזה טעים,ביושבי בבית קפה רוב הזמן אני בוחן את הסביבה ואת אופן הכנת הקפה (שרוטים אמרנו?)כפיר_ש כתב:לי יצא לטעום את הבלו מאונטיין שלהם בקפוצ'ינו לפני כשנה, קפה בינוני מינוס שהוכן בצורה רעה.
אני מהמר שבגלל שכוס נמכרת בסביבות 20 ש' אף אחד לא ממש מזמין ומדובר בקפה וינטאג' שמשמש בעיקר לקידום מכירות ......
באותה מתכונת הם מוכרים תערובת אתיופית (לפי הבנתי תערובת שמכילה בתוכה קפה מאתיופיה),כנ'ל הם מוכרים תערובת אינדונזית-סומטרה,"ומביני דבר" מזמינים ועוד איך מזמינים.
התערובות הללו הן הרבה יותר יקרות מהתערובות שמכילות קפה "פשוט",אז מעניין מה יש בתוך התערובות של הקפה הפשוט,שהן כל כך "זולות" בסביבות 160 ש'ח לק'ג.
ולמרות זאת התערובות שלהם בעיני הן טעימות,ואני מעדיף אותן על פני תערובות מיבוא שלא תמיד טריות.
אין על סנטו דומינגו.
אני זוכר את הפעם הראשונה שהבאתי קילו מאמיגו וקליתי.
הטעם היה מפתיע,פשוט מפתיע.
לא ציפיתי שבקליה חד-זנית יצא קפה כלכך טוב עם קרמה עשירה וקשת טעמים.
אני זוכר שהדבר הראשון שחשתי היה הפתעה גמורה.
עד כמה שאני זוכר הוא היה מצויין גם בהפוך וגם באספרסו.
משיהו כאן יודע אם יש במלאי באמיגו/אווה (ירוק)
אני זוכר את הפעם הראשונה שהבאתי קילו מאמיגו וקליתי.
הטעם היה מפתיע,פשוט מפתיע.
לא ציפיתי שבקליה חד-זנית יצא קפה כלכך טוב עם קרמה עשירה וקשת טעמים.
אני זוכר שהדבר הראשון שחשתי היה הפתעה גמורה.
עד כמה שאני זוכר הוא היה מצויין גם בהפוך וגם באספרסו.
משיהו כאן יודע אם יש במלאי באמיגו/אווה (ירוק)
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
כשאתם רושמים סנטו דומינגו, הכוונה היא לקפה ירוק אורגני?
http://www.coffeeman.co.il/sg_product~189~42~0.htm
http://www.coffeeman.co.il/sg_product~189~42~0.htm
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
קפה אורגני זה בעיקר גימיק שיווקי. במדינות שגדל בהם קפה גם ככה אין תיעוש, ריסוס וכאלה. יש כח עבודה זול וכל התהליך ידני אז רוב הקפה גם ככה אורגני.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
כן, זה הקפה המדובר ...sagyle כתב:כשאתם רושמים סנטו דומינגו, הכוונה היא לקפה ירוק אורגני?
http://www.coffeeman.co.il/sg_product~189~42~0.htm...